ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем LIA, 4 чер 2008.

?

голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу?

Голосування закрито 12 вер 2008.
  1. Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці.

82,4%
  2. Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.

17,6%
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

ЛIА, особисто ВАМ - моя свекруха досить заможна жiнка, яка собi може позволити не тiлькi мiзернi $300 в мiсяць на "догляд" а i набагато бiльше. Їй 56 рокiв - вона не робить косметичнi нiякi процедури, а просто мажеться кремом кожний ранок, не п'є i не курить. Я впевнена що вона виглядає ЛIПШЕ за ВАС! Їй бiльше 42-45 нiколи нiхто не дає. А коли вона i мiй чоловiк поряд то думають що вони брат i сестра (Йому 41) Але ми цього порiвняння не побачим бо ж ви боїтесь показати лiчiко, встидлива ви наша.
    Робiть висновки, ДАРАГАЯ, якщо ви крокодил, то не нав'язуйте всiм вашi крокодильнi методи як покращити свою рапату, зелену, суху, портiскану шкiру.
    Ми молодi i з фейсом у нас все ОК. Коли будемо старi як ви i будем хвилюватись i комплексувати що нашi чоловiки кинуть нас заради молодшої дiвчини (як ви нам тут вже неодноразово кричите що мучини дбають так сильно за вигляд) то тодi будем соляритись i "обжигаться".
    I доречi, ви крупно недооцiнюєте чоловiкiв, навiть якщо чоловiк пiде на лiво, то не означає що вiн кине сiм'ю заради молодої фiфи яка буде у нього сидiти на шиї. Жiнка з сталою i доброю ( i в деяких випадках бiльшою) зарплатою користується НЕАБИЯКИМ попитом. Це тiльки дамочки що полюють за жонатими думають що вже раз i кинув жiнку пiсля 20 рокiв спiльного життя. Шоб до розводу дойшло смазливого личка i тугої дупки мало. Треба мати троха бiльше щоб мужчина повiвся.
    У мого чоловiка дядько розвiвся з жiнкою - не буду вже казати про їх достатки, але жiнка завжди була супер гламур, блондинка шикарна, всi солярiї i все таке, у журналах Чiкагських не раз i не два була, не один конкурс виграла... але довела мужика ТАК що на старостi лiт розвiвся з нею. От i сиди з своєю поморщеною посоляреною шкiрою i рахуй алiменти.

• Подобається Подобається x 28
  2. volk

volk Well-Known Member

Знаєте, я не дивуюсь тому. Є в мене знайомі, які просто повернуті на Оріфлеймі. Якесь найменьше нерозуміння в тій темі викликає в цієї людини шалене бажання тебе перевиховати, а пояснення, що МЕНІ то чуже і непотрібне - як Ви кажете, "цунамі", - враг навсєгда! При тому, що людина в 25 років поняття не мала, що таке пілінг. Тепер надолужує. Вважає, мабуть, що до 25 років це без її допомоги нікому не стане відомо.

• Подобається Подобається x 9
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Потішився з цієї гілки.
    Ну наші дівчата завзяті - з рогачем на ведмедя готові вийти.

Не сподівався отримати від дівчат стільки карми у цій гілці.

І все ж мені шкода, що LIA вкотре опинилася в бані.

Ось у нашому під"їзді купила квартиру одна пані. Пост-бальзаківського віку, бездоганно доглянута.
    З"ясувалося, працює у відомій косметичній фірмі.
    Якось виносила на смітник гору картонних коробок з-під своєї продукції. Мені якраз для роботи вони знадобилися, охоче віддала.
    Але яка ж то смердота (як на мій смак!).

Ще має "дамський автомобільчик" від фірми, з прикольною наклейкою (через що отримала "добру" кликуху в сусідів).
    Але ... бракує їй автослюсаря ... І взагалі мужика ...

Одного разу ловила кошеня у моторному відсіку, випадково витягла щуп.
    "Ой, мабуть щось у двигуні згоріло - олива чорна! А я місяць тому міняла - була прозора !"

Бачите, щастя не в косметиці !

• Подобається Подобається x 19
  4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

до речі, а що воно таке? :shy:

• Подобається Подобається x 8
  5. Koza-Dereza

Уко, я з вами, менi от вже, холєра, АЖ 26 i я теж не знаю що таке пiлiнг. Тобто переклад слова я знаю ;) але що то за така процедура...:no:

• Подобається Подобається x 7
  6. volk

volk Well-Known Member

З практики не скажу, а "понаслышке" -типу маски, очищення шкіри лиця, пор, і т.п.
    От LIA би краще розповіла, але не встигла, - її забанили:sad:

• Подобається Подобається x 6
  7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

то очищення шкіри, видалення відмерлих частинок
    шкіра стає чиста і гладенька на дотик
    вдома можна робити спец кремом з абразивними частинками (абрикос чи ще чогось), скраб називається
    або просто вмитися використовуючи дрібну кухонну сіль
    головне не перестаратися, бо шкіру і обдерти можна :)

п.с. користуватися кремом-скрабом дуже приємно, можна використовувати для обличчя, рук, ліктів, для всього тіла :)

• Подобається Подобається x 14
  8. Koza-Dereza

А, так про скраб я теж знаю - сiль на ватку i пiд час душу коли лице розпарене добре робити.
    Раз вже мова зайшла... я таке скажу, я особисто салонам i мазям не вiрю. У мене деякi були проблеми зi шкiрою якi вирiшились одним супер методом - ПИТИ БАГАТО ВОДИ. Не менше нiж 2 л. в день, а то i 3 л. Ви просто НЕ УЯВЛЯЄТЕ скiльки моя мама (не багата зовсiм) витратила грошей на косметологiв менi, на всякi тонiки, мазi, креми, маски iтд. Аж коли я родила малу i менi сказали пити багато води щоб було молоко, тодi я для дитини пила (не для себе звичайно). I ось так зовсiм випадково моя шкiра очистилась, тепер я теж "спосiб знаю" (Вибачте Левандiвко, не знаю як копiрайт собаку поставити :) )

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Така смішна тема :) Сидиш на роботі, відкрив форум, почитав і настрій піднявся.

Люди мають тенденціб з роками мудрішати, може то і з ЛІА колись станеться. А поки що нехай нас потігить трошки :)

10. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А от вiдповiдi у стилi "самдурак" нiкого не прикрашають, як на мене. Фi. Нащо ото уподiбнюватися?.. :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та не розповіла б. Тему відкрила давно, єдине, що говорила, було - ви, доярки, всіляким там дуням свої нігті та інші частини тіла довіряєте, нічого не знаєте і не вмієте. А ОТ Я НЕ ТАКА!!!!!! А яка вона, ніхто два тижні від неї вибити не може. Порад ніяких не дає. ЗАГАДКОВА тому що. Крім того, тут декілька гілок в Дівочих Посиденьках на цю тему є і порад в них - море.

P.S. Не доганяю як це педикюр раз на 4 тижні робити можна? (Це запитання до LIA). Я роблю раз на 2 тижні, ну на 3 тижні, але не на 4.

12. Koza-Dereza

Якби ж то iнтелiгентнi вiдповiдi робили для панянки якийсь сенс то можна б було i поiнтелiгентнiчати (О! Яке слово!) А в цьому "випадку"... тєжко

• Подобається Подобається x 3
  13. Ука

ррр знову виділене не цитується
    Кізонько, тут ще зміна гормонального фону грає роль. Тому я й писала, що ніщо так не прикрашає жінку, як материнство.

Додано через 1 хвилину
    Гелено, дякую. Я направду не знала. Чую той термін частенько, а що воно таке...

• Подобається Подобається x 10
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Скраби, кажете ?
    Коли я 12 років тому був в Англії, то в останній день (добряче хильнувши з колегою на прощання), зайшли купити жінкам різну хімію. Думали, що набрали гелей та шампунів, виявилося - скраби.
    Попитом у жінок не користувалися. :)

• Подобається Подобається x 10
  15. mamatu

mamatu Well-Known Member

одна моя подруга використовує, як скраб, кавову гущу.
    каже, шкіра після того, як персик.

• Подобається Подобається x 12
  16. Ука

цього добра в мене пропадає неміряно. тре спробувати :)

ПС до речі, ви помітили, що тема увійшла в конструктивне русло? ;)

17. Natalia

Natalia Well-Known Member

Пілінг - це в домашніх умовах може бути кремоподібний засіб, який ніжно видаляє відмерлі, сухі частинки шкіри, сприяє швидшому оновленню клітин, в свому сенсі запобігає старінню. Салонні процедури, такі як кислотний пілінг, дають більш вагомий результат. Їх також застосовують для того, щоб позбутися всяких плямок, вирівняти тон лиця. Після цієї процедури шкіра стає такою класною, свіжою, загоюються всілякі прищики, які були. Рекомендується робити цю процедуру раз на рік в 3-5 етапів. Деякі косметологи надають значну перевагу кислотному пілінгу над салонною чисткою обличчя.
    Скраб - він більш "жорсткий" засіб - мені, наприклад, не подобається.

Зробила я такі висновки, що ні в які салони Ліа не ходить - просила її вже два рази розповісти про процедури, які вона робить і " в ответ тишина".

• Подобається Подобається x 7
  18. mamatu

mamatu Well-Known Member

Допис від LIA
    дорогенька як би так випадково, з якихось причин, Вас надрукували на обкладинці поп журналу, я впевнена - ви були б першими в черзі за тим журналом, купилиб 100 примірників, наставили автографів і гордо роздали родичам і знайомим шоб ті повиздихали від заздрощів (це про кожну з присутніх тут)...... тож не будьте лицемірками, і не пишіть стіки скепсису, по суті, про себе саму.....

Знаєте, про обкладинку журналу не скажу, але, коли я вчилась в Університеті (у Поплавського), мені робили певні пропозиції робити кар"єру в шоубізнесі.
    я свідомо відмовилась і не шкодую до сих пір.
    бо по-перше: з дитинства оминала всілякого роду виставляння (конкурси краси ітп.), вважаючи це в якійсь мірі б... та ексгібіціонізмом. хоча зовнішні дані дуже й дуже дозволяли...
    а по-друге, вже мала чоловіка, що мене обожнював та обожнює і досі.
    і мені вистачає його захоплення, як я вже про це писала.
    тож не кривлю душею, говорячи, що не хочу на обкладинку. бо, пішла б я в шоубізнес, то мала би і фотосесії, і "обкладинки".
    про мою "загублену" кар"єру шкодує лиш моя старша сестра, що не забуває мені проце час від часу нагадати. а я щиро жалію її, бо не знає вона, що таке справжнє жіноче щастя.

• Подобається Подобається x 22
  19. Ksani

Ksani Well-Known Member

угу, мабуть ми спостерігаємо такий своєрідний тренінг - вправляння у впарюванні речей. це ж одне із завдань маркетолога : змусити потенційного споживача повірити в те, що йому чогось бракує і таким чином створити попит на товар : )

20. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

що тут неясного... пілінг - відпилює від вас шматки всякого.

а де твій аватар? :)