Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Тю. А Веллса то за що? :D Чи це просто Ваш неулюблений письменник? До речi, там я питав щодо Ваших уподобань у музицi та лiтературi. Не морiть, розповiсте, плiз. А то ж гарних письменникiв, поетiв та музик на свiтi багато було, то якщо за кожного, що я буду згадувати, -1 лiпитимете, менi нiякої карми не вистачить :no::cowboy:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? :shutup: мда, "чим би дитя не тішилось" ......:padonak: Додано через 2 хвилини -1 за нерозуміння Велса, дядько гонить а Ви видаєте за чисту монету, чи Ви ще хочете сказати, що це науково-дослідна робота була? про вподобання трохи згодом бо мушу повертатись до роботи..... Додано через 4 хвилини вам такий тільки сниться по святах.. Додано через 5 хвилин Ну ви тут найбільше розумного понаписували, куда там мені... :padonak: Додано через 7 хвилин інтєлєхт так і пре :padonak: Додано через 11 хвилин дорогенька як би так випадково, з якихось причин, Вас надрукували на обкладинці поп журналу, я впевнена - ви були б першими в черзі за тим журналом, купилиб 100 примірників, наставили автографів і гордо роздали родичам і знайомим шоб ті повиздихали від заздрощів (це про кожну з присутніх тут)...... тож не будьте лицемірками, і не пишіть стіки скепсису, по суті, про себе саму..... Додано через 14 хвилин :padonak: ісчо
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ви маєте правильного чоловіка. "Справжнього" Ох і люблю ж я це слово!
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Отож, Ви про автослюсаря, пліз. Я-от не розумію іншого. Коли дівчина чи жінка трохи старша, має проблеми зі шкірою, з волоссям, там взагалі з зовнішністю, і прагне якось це змінити, в тому числі при допомозі послуг салонів, - це зрозуміло. Але "неустоявшаяся психика" молоді призводить до того, що нормальні, вродливі, з прекрасною шкірою, з гарними очима, гарним волоссям, дівчата починають обильно користуватися всякою парфумерією, в тому числі і абсолютно їм не доречною і не потрібною. Прикро бачити десь на вулиці гарну дівчину, з неприроднім чи вульгарним від косметики обличчям. Виникають думки про її розумові здібності. Старші жіночки деколи "вбивають" своїм якісно "напудреним" виглядом, абсолютно не відбиваючим якоїсь індивідуальності. Згадую зразу маску клоуна, - вони ніби всі різні, а от сядь і намалюй - виходить все одне й теж. І ще одне. В час суцільного випендрьожа на перше місце стає не те, про що я написав вище, а видима вартість тої косметики ( процедури), тобто головним стає не її (косметики) функція людину прикрашати, а сам факт її наявності, такий собі прейскурант на лиці. А за прйскурантом виникають певні висновки...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Оу, та невже? То автобiографiчна книжка, то гонива там якось небагато. Ви, може, з iншою якою сплутали, ну там "Война миров" тощо? Нi, то були фактажнi, майже репортажнi нариси його досвiду працi у рестораннiй справi. I я не бачу пiдстав не довiряти йому. ...цебто в солярiй? Додано через 3 хвилини и-и, Дєд Мороз, шолє?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? МАКІЯЖ ЦЕ НЕ КОСМЕТИКА !!! читайте уважніше бо шляки трафляють тупизну читати, я вже писала, яка різниця між тональним кремом і косметикою
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Влучно. Вибачте за росiйську та за вiдносно "многабукфiє", але воно доречно, iмхо:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? То не читайте! Вадюшка. на форумі є ТАКа фішка, ЛІНК називається...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ну та тупий я в косметиці. Я пишу про результат видимий, який "на фейсі". Тоді виходить що, - макіяж робити щоразу в салоні? А якщо Вас шляки трафляють від чужого нерозуміння, - показуйте приклад. Мене шляки трафляють від того, що ось Ви почали вітку, вже 18 сторінок, - і що? Про що? Яку інформацію може винести для себе з цілого цього письма звичайний учасник?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ех, от і все. ні фотографій, ні літературно-музичних уподобань...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? LIA права лише в тому, що за собою треба слідкувати все решта звучить смішно, бо не конче ходити по салонах, щоб бути доглянутою, це раз а друге - супердоглянутість не гарантує любові і вірності чоловіка просто дивуюся, що можна вірити в таке і говорити такі відверті дурниці та й хамити не варто взагалі, а тим більше з першого ж допису щодо краси - то це в першу чергу здоров'я для якого необхідна здорова їжа, сон, фізична і розумова активність, регулярний секс, масажі, добрий настрій і т.п. а вже в другу чергу, як мінімум - шампунь, мило, гребінь, ножиці, манікюрний-педікюрний набір, а якщо ще й епілятор то взагалі все чудово плюс трохи косметики, що кому хочеться і пасує і можна мати супер вигляд доглядаючи за собою вдома мені краще доглядати за собою вдома, бо це швидше, дешевше і безпечніше. до того ж мені особисто - так чомусь приємніше для пілінгу можна використовувати спеціальний крем або звичайну дрібну кухонну сіль маски - або купувані або відкриваю холодильник і маю купу інградієнтів, рецептів в неті море для кожного типу шкіри засмагати вміру корисно, он надворі літо, які з цим проблеми? я з малим гуляю і вже трохи засмагла, на балконі в білизні посидиш і не треба солярію медовий масаж (про нього добре писала Мія в темі про целюліт здається) суперова штука, теж зручніше робити вдома контрастний душ може замінити деякі процедури, бо він не менш корисний, а може ще й більше все збираюся почати бігати по вечерах, то дитина не пускає, то взагалі було би чудово нє, я нічого не маю проти професійного макіяжу, стрижок, масажів і всього решти, часом і в тому є потреба, але то не є принципово і тим більше відвідування салонів не є показником доглянутості щодо мрії автослюсаря - ні. не хочу, бо їх багато і всі про різне мріють а я більше дбаю про втілення своїх мрій, а не чужих я навіть не "мрія" свого чоловіка, бо йому більше блондинки подобаються, а я брюнетка (від природи шатенка), ставати блондинкою не збираюся, бо вважаю що в першу чергу треба подобатися собі і бути собою
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Люди, помоєму вона перегрiлась в солярiї i її мозги поплили. Перше я щось дописувала бо думала може можна цiкаву полемiку розвести, але по дописам бачу що там може мозги всi розплавились... Я ще такого брєду не читала нiГде.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ото золоті слова! +10! Додано через 1 хвилину Кхє-кхє... Ви не всі гілки читали...:shy:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Дівчата, ну чого ви такі злі. LIA тут ніготь зламала, коли на клавіатурі відповіді настукувала на наші недалекі і некомпетентні пости. Це ж трагедія вселенського масштабу, цунамі, торнадо, землетруси з нею не зрівняються. А ще, може, від справедливого гніву на всіх, хто макіяжу від косметики відрізнити не може, в неї зморшка з'явилась. Та за таке не тільки карму всім підряд познімати треба, за таке всіх в баню назавжди відправити треба.