ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем LIA, 4 чер 2008.

?

голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу?

Голосування закрито 12 вер 2008.
  1. Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці.

82,4%
  2. Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.

17,6%
  1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Тю. А Веллса то за що? :D Чи це просто Ваш неулюблений письменник?

До речi, там я питав щодо Ваших уподобань у музицi та лiтературi. Не морiть, розповiсте, плiз. А то ж гарних письменникiв, поетiв та музик на свiтi багато було, то якщо за кожного, що я буду згадувати, -1 лiпитимете, менi нiякої карми не вистачить :no::cowboy:

• Подобається Подобається x 10
  2. LIA

LIA Well-Known Member

:shutup: мда, "чим би дитя не тішилось" ......:padonak:

Додано через 2 хвилини
    -1 за нерозуміння Велса, дядько гонить а Ви видаєте за чисту монету, чи Ви ще хочете сказати, що це науково-дослідна робота була?

про вподобання трохи згодом бо мушу повертатись до роботи.....

Додано через 4 хвилини
    вам такий тільки сниться по святах..

Додано через 5 хвилин
    Ну ви тут найбільше розумного понаписували, куда там мені... :padonak:

Додано через 7 хвилин
    інтєлєхт так і пре :padonak: :clapping:

Додано через 11 хвилин
    дорогенька як би так випадково, з якихось причин, Вас надрукували на обкладинці поп журналу, я впевнена - ви були б першими в черзі за тим журналом, купилиб 100 примірників, наставили автографів і гордо роздали родичам і знайомим шоб ті повиздихали від заздрощів (це про кожну з присутніх тут)...... тож не будьте лицемірками, і не пишіть стіки скепсису, по суті, про себе саму.....

Додано через 14 хвилин
    :padonak: ісчо :clapping:

3. volk

volk Well-Known Member

Ви маєте правильного чоловіка.
    "Справжнього" :) Ох і люблю ж я це слово!:ireful1:

• Подобається Подобається x 5
  4. Ksani

Ksani Well-Known Member

ехехеххххееее :D

• Подобається Подобається x 11
  5. volk

volk Well-Known Member

Отож, Ви про автослюсаря, пліз. :)

Я-от не розумію іншого. Коли дівчина чи жінка трохи старша, має проблеми зі шкірою, з волоссям, там взагалі з зовнішністю, і прагне якось це змінити, в тому числі при допомозі послуг салонів, - це зрозуміло. Але "неустоявшаяся психика" молоді призводить до того, що нормальні, вродливі, з прекрасною шкірою, з гарними очима, гарним волоссям, дівчата починають обильно користуватися всякою парфумерією, в тому числі і абсолютно їм не доречною і не потрібною. Прикро бачити десь на вулиці гарну дівчину, з неприроднім чи вульгарним від косметики обличчям. Виникають думки про її розумові здібності.
    Старші жіночки деколи "вбивають" своїм якісно "напудреним" виглядом, абсолютно не відбиваючим якоїсь індивідуальності. Згадую зразу маску клоуна, - вони ніби всі різні, а от сядь і намалюй - виходить все одне й теж.
    І ще одне. В час суцільного випендрьожа на перше місце стає не те, про що я написав вище, а видима вартість тої косметики ( процедури), тобто головним стає не її (косметики) функція людину прикрашати, а сам факт її наявності, такий собі прейскурант на лиці. А за прйскурантом виникають певні висновки...

• Подобається Подобається x 20
  6. Вадюшка

Оу, та невже? То автобiографiчна книжка, то гонива там якось небагато. Ви, може, з iншою якою сплутали, ну там "Война миров" тощо?

Нi, то були фактажнi, майже репортажнi нариси його досвiду працi у рестораннiй справi. I я не бачу пiдстав не довiряти йому.

...цебто в солярiй? ;)

Додано через 3 хвилини
    и-и, Дєд Мороз, шолє? :crazy:

• Подобається Подобається x 22
  7. LIA

LIA Well-Known Member

МАКІЯЖ ЦЕ НЕ КОСМЕТИКА !!! читайте уважніше бо шляки трафляють тупизну читати, я вже писала, яка різниця між тональним кремом і косметикою

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось ЛІА сьогодні дуже знервована...:cowboy:

• Подобається Подобається x 12
  9. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

ЯБЛУКО ЦЕ НЕ ФРУКТ!!!! :suicide:

• Подобається Подобається x 21
  10. LIA

LIA Well-Known Member

:cowboy: ненавиджу тугодумів

11. Вадюшка

Влучно.
    Вибачте за росiйську та за вiдносно "многабукфiє", але воно доречно, iмхо:

12. Вадюшка

Закiнчення:

• Подобається Подобається x 6
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То не читайте!

Вадюшка. на форумі є ТАКа фішка, ЛІНК називається...

• Подобається Подобається x 1
  14. volk

volk Well-Known Member

Ну та тупий я в косметиці. Я пишу про результат видимий, який "на фейсі". Тоді виходить що, - макіяж робити щоразу в салоні? А якщо Вас шляки трафляють від чужого нерозуміння, - показуйте приклад. Мене шляки трафляють від того, що ось Ви почали вітку, вже 18 сторінок, - і що? Про що? Яку інформацію може винести для себе з цілого цього письма звичайний учасник?

• Подобається Подобається x 13
  15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ех, от і все. ні фотографій, ні літературно-музичних уподобань...

• Подобається Подобається x 18
  16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Наприклад, такій? [​IMG] чи такій?[​IMG] :shutup::shutup::shutup:

• Подобається Подобається x 16
  17. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

LIA права лише в тому, що за собою треба слідкувати
    все решта звучить смішно, бо не конче ходити по салонах, щоб бути доглянутою, це раз
    а друге - супердоглянутість не гарантує любові і вірності чоловіка
    просто дивуюся, що можна вірити в таке і говорити такі відверті дурниці :)
    та й хамити не варто взагалі, а тим більше з першого ж допису :)

щодо краси - то це в першу чергу здоров'я для якого необхідна здорова їжа, сон, фізична і розумова активність, регулярний секс, масажі, добрий настрій і т.п.
    а вже в другу чергу, як мінімум - шампунь, мило, гребінь, ножиці, манікюрний-педікюрний набір, а якщо ще й епілятор то взагалі все чудово
    плюс трохи косметики, що кому хочеться і пасує і можна мати супер вигляд доглядаючи за собою вдома

мені краще доглядати за собою вдома, бо це швидше, дешевше і безпечніше. до того ж мені особисто - так чомусь приємніше
    для пілінгу можна використовувати спеціальний крем або звичайну дрібну кухонну сіль
    маски - або купувані або відкриваю холодильник і маю купу інградієнтів, рецептів в неті море для кожного типу шкіри
    засмагати вміру корисно, он надворі літо, які з цим проблеми? я з малим гуляю і вже трохи засмагла, на балконі в білизні посидиш і не треба солярію
    медовий масаж (про нього добре писала Мія в темі про целюліт здається) суперова штука, теж зручніше робити вдома
    контрастний душ може замінити деякі процедури, бо він не менш корисний, а може ще й більше
    все збираюся почати бігати по вечерах, то дитина не пускає, то взагалі було би чудово

нє, я нічого не маю проти професійного макіяжу, стрижок, масажів і всього решти, часом і в тому є потреба, але то не є принципово і тим більше відвідування салонів не є показником доглянутості

щодо мрії автослюсаря - ні. не хочу, бо їх багато і всі про різне мріють
    а я більше дбаю про втілення своїх мрій, а не чужих
    я навіть не "мрія" свого чоловіка, бо йому більше блондинки подобаються, а я брюнетка (від природи шатенка), ставати блондинкою не збираюся, бо вважаю що в першу чергу треба подобатися собі і бути собою

• Подобається Подобається x 21
  18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Люди, помоєму вона перегрiлась в солярiї i її мозги поплили. Перше я щось дописувала бо думала може можна цiкаву полемiку розвести, але по дописам бачу що там може мозги всi розплавились...
    Я ще такого брєду не читала нiГде.

19. volk

volk Well-Known Member

Ото золоті слова! +10!

Додано через 1 хвилину
    Кхє-кхє... Ви не всі гілки читали...:shy:

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Дівчата, ну чого ви такі злі. ;) LIA тут ніготь зламала, коли на клавіатурі відповіді настукувала на наші недалекі і некомпетентні пости. Це ж трагедія вселенського масштабу, цунамі, торнадо, землетруси з нею не зрівняються. А ще, може, від справедливого гніву на всіх, хто макіяжу від косметики відрізнити не може, в неї зморшка з'явилась. Та за таке не тільки карму всім підряд познімати треба, за таке всіх в баню назавжди відправити треба.

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)