Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ну звичайно! мій коханий мене дуже любить,каже,що я сама гарна його любима дівчинка. і дуже мене сварить,коли я припудрюю носика, каже: ну нащо ти штукатуришся? хоча я тоналками не користуюсь,а лише носик трохи припудрюю,щоб не блистів. І постійно мене сварить,коли мені в перукарні підрізають посічені кінчики волосся, каже:ти нащо моє любиме волоссячко обрізаєш? Хоча обрізають всього 0,5 см. Любить мене без всяких салонів, а таку,яка я є.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? 100%. Принаймні, такий чоловік не жахнеться, коли прокинеться вранці і побачить тебе без косметики...:D Якось наші бабці обходились без тих всіх соляріїв і нічого.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Тема себе вичерпала. Без фото LIA продовжувати про щось розмовляти немає сенсу. ФОТО! ФОТО! ФОТО!
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ліа, а у вас є сім'я, діти? Я думаю,що нема. Бо ж звідки стільки часу на салони? Я приходжу з роботи, мене чекає посуда, іноді уборка, прання-прасування і т.п. І при тому,що дітей у мене немає. А коли є діти? Моя подружка працює і має дитину,то вона взагалі не має часу на себе на жаль,бо приходить пізно з роботи (іноді в 22 - 23й),а ще треба їсти варити і з малим побути. Хіба що субота,або неділя. Але краще вже кудись на природу поїхати,ніж пів-дня провести в косметолога. Додано через 7 хвилин До речі, щось Ліа притихла, нічого не пише,аж незвично. Може фото своє шукає? Або фотошопить
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ви маєте на увазі Лулу? так, вона справді свіжа, мов весна! але я не можу сказати, що більшість жінок на форумі такі вже занедбані, як ви кажете. усі так чи інакше за собою доглядають та прагнуть досконалості. як вже писалось вище, ваше опитування некорректне. там як мінімум ще одного пункту не вистачає, адже доглянутість дуже відносне поняття. ви хочете довести, що без супер-дупер салону усі жінки немов доярки, а я стверджую, що походи у салон абсолютно не гарантують жінці модельну зовнішність і навпаки, ті, що не ходять туди можуть бути доглянутішими за моделей. я не зарікаюсь, що ніколи не скористаюсь послугами салону. можливо, років через 20, мені не буде вистачати домашнього догляду, щоб подобатись моєму чоловіку. тоді я скористаюсь послугами спеціалістів, що розуміються на омолодженні. може вам і є 50? тоді соррі, це багато пояснює. (і те, що ви не хочете нам фото показувати також)
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Вона писала про це тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=110720&postcount=47
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? LIA, будь ласка, дещо докладнiше по цих пунктах. Це скаже про багато що. Навiть без фото
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Дівчата, треба подякувати Авторці за тему, все ж таки весело. А те, чи довго чоловікові буде приємно жити під одним дахом з такою жінкою - інше питання. І варто-таки задуматися - який це чоловік... Вибачте, образити не хочу нікого.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Насправді весело Обговорювати таку примітивну тему. Видно і авторка настільки примітивна що це для неї є сенсом життя. Тут доречно Скрябіна процитувати - мур-мур-мур ми люьим гламур, напшикаєм духами і зробим педікюр )
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? З допису Ліа: Я молода, сучасна жінка, яка .... не вилазить з салону краси... :eek: а що в цей час робить її чоловік? І цікаво,чи він теж по таких салонах ходить. Як можна не вилазити з тих салонів? ... маю глибоко в носі зашорених, сексуально невдоволених пань які показово щонеділі ходять у вишиванках до церкви і на засідання жіночої спілки... Як можна так ображати! Не ходите до церкви - ніхто не примушує, але це не означає,що інші ходять показово чи що вони "зашорені і сексуально невдоволені" Ви що свічку, перепрошую, тримали? І до речі стиль етно зараз дуже навіть модний,і вже давно, а особливо у Львові. Додано через 5 хвилин Треба цю тему перейменовувати на " Життя і побут Ліа" ))) за і проти.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ну якщо автослюсар (ой, ні! шменеджер брендової СТО! Який класифікує несправності на "єдєт / нє єдєт") приїжджає сам і забирає тачку - то навіщо вилазіти ?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? дійсно,я щось забула, що за гроші все зроблять, навіть їсти під ніс подадуть і вибачте попу повитирають. дякую за підказку.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ще тут доречне питання чим Ліа заробляє ті гроші, якщо вона цілими днями в салонах сидить Ночами?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А я б не сказала, що ЛІА примітивна.Досить розумна жінка....по-своєму
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ви праві. вона справді досить розумна. а примітивне у нєї світосприйняття. навіть не примітивне, а трохи зашорене. Ліа, хоч і працює в сфері маркетингу, а сама й не помітила, як стала жертвою якісного маркетингу, що пропіарив їй ті всі салони. мабуть не дає спокою думка, скільки сил та грошей вкладається в свою красу. тут і справді не обійдешся захопленням з боку власного чоловіка та підеш шукати захвату звідусіль, а ще краще - на обкладинки поп.журналів.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Тут ще трохи подумала про мрії... будучи школяркою, мабуть, кожна дівчина хоче бути мрією якомога більшої кількості хлопців, щоб вони на неї задивлялися, боролися за її прихильність, робили подарунки... Але з часом приходить момент, коли зустрічаєш свою долю, стаєш його мрією, а він твоєю... і тоді мрії всії автослюсарів, інженерів чи президентів компаній так до лампочки... Звичайно, приємно чути компліменти від іншого чоловіка, але найприємніше чути добре слово від своєї мрії. Навіть якщо сама знаю, що експеримент з вечерею не вдався, а він їсть і прихвалює... Хіба таке можна досягнути салонами?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Мдя.....не всіх дурних війна забрала(інакше просто не скажеш).от хто ВАМ,саме ВАМ,дав право ображати людей,а тим більше судити їх,оцінювати???от ВИ з Укою спілкувалися вживу??Ні.А я спілкувалася.і повірте,ви дуууже сильно помиляєтеся.Як на мене,Ука - то ідеал жінки- красива(до речі з шикарною фігурою-дай Боже кожному так виглядати після трьох вагітностей),розумна,врівноважена,цікавий співрозмовник і взагалі дуже хороша людина. і ТАК можна описати КОЖНУ форумлянку.мені особисто бракує епітетів,щоб описати всіх.бо ВСІ чарівні, і є втіленням поєднання краси душевної та краси зовнішньої.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Кікоров, Овсієнко :D:D:D:bazar: сама б плюнула з задоволенням їм в тарілку...... а щодо тієї дурні зверху написаної є лише одне пояснення : рейтинги телепрограми, якщо вам це щось говорить. Додано через 5 хвилин І знову здрастє, моделі щей в собачий холод в воді фотографуються, мерзнуть і хворіють, і нікого то не хвилює, не подобається - не йди в моделі, але та ваша знайома в якійсь гімняній школі моделей видно "працює" бо інакше не поясниш такого рагулізму як один спонж на всіх, відповідно за таких моделей і платять :padonak:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Іспаночко, легше. Ви ж бачили, як ми з Олею на піцу налягали, аби поправитися? А Ви кажете - шикарна фігура :D А от з комплексом нарцисизму,тут Ліа трохи дала маху. Принаймні, я щось не знаю "нарцисів", котрі б народжували дітей. Тоді ж часу для себе коханої бракуватиме. Однак, все може бути, зі сторони видніше. Я ж не психолог.