Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А ви справді вважаєте, що "деяким панюсям"(с) нічого робити, як тільки за вами полювати? Не варто аж так переоцінювати ...хмм..ситуацію А небажання показати своє фото має, мабуть, зовсім інше підґрунтя :ninja:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? добре, що ваш косметолог так глибоко підходить до проблеми; добре, що ви так себе пильнуєте, навіть не заробляючи безпосередньо на своїй красі. але більшість ваших дописів свідчить, що ви просто одержимі питанням зовнішності, а це (як вже писалось) говорить про певні комплекси. знаєте, бувають у мене дні, коли я "хандрю". тоді я обов"язково одягаюсь найгарніше та роблю ефектний "мейк ап". це піднімає мій тонус та додає впевненості і слугує такою собі маскою, яка приховує мої справжні почуття. та по-більшості мені та маска ні до чого, бо й так мені файно. тож ходжу по вулицях ненамальована, у джинсах та "гадах". дарма ви так думаєте, бо на форумі народ більш, ніж адекватний. не будьте такою вредною, запостіть вже своє фото! вже стільки людей вас про це просили!
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ну тоді пошліть 5-ти особам чоловічої статі в приват (список оберіть самі). А ми (точніше, Ваші обранці; я не напрошуюся) винесуть свій вердикт. Можна також показатися не-Львів"янкам - вони Вас не з"їдять.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Я погоджуюсь з Ліа, що якщо є якісь проблеми, то дійсно потрібно підходити до вирішення з повною відповідальністю. Але проблеми в молодих дівчат і жінок 20-30 років бувають не так вже часто. Наприклад з усіх моїх подруг до косметолога іноді ходить одна, ну і я , бо нагородив Бог шкірою, на якій прищики полюбляють вискакувати. І доречі, я вже цієї проблеми практично позбулася. Але прийшлося і сліди ліквідовувати і різні чистки-маски-пілінги робити. Але ж більшості дівчат таке не потрібно. Якщо шкіра нормальна, то і вдома можна масочки зробити, пілінг і т. д. Що стосується всіляких спа-процедур, масажів - так, це класно. АЛЕ на це потрібні знову ж таки лишні гроші і час - а не всі це мають.І це не означає, якщо ти це не робиш - ти не доглянута. Доречі, Ліа, а які процедури ви робите у косметолога і з якою метою?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Народ, ну який смисл в неї фотку вимагати?! Де гарантія? Он дописувач Самойлович, наприклад, насправді Мел Гібсон. Як не вірите, можу фотку виставити, не проблема... Хай LIA на форумівку припреться... нє, краще мерсюком компресором прикотить. І зразить всіх своєю рукотворною красою.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ma'am, думайте почастіше і ваші думки обов'язково пишіть на форумі. Давно так не сміялась.:radist: Чого, чого, а бані я не боюсь, та й на форумі я з'являюсь періодично. :cowboy: Але викладайте думки, викладайте. :cowboy: Я не зрозуміла звідки в доярок пазурі? Вони ж їх за означенням не мають, :no: бо стрижуть коротко і до дорогих манікюристок не ходять. Щось ви з ролі виходите останнім часом. :cowboy: Додано через 19 хвилин Якщо Самойлович - Мел Гібсон, то LIA - Деніс Річардс. І звідки ви українську так добре знаєте?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ні, ну що ви! Я просто втомлена життям занедбана тридцятирічна мама трьох дітей, котра в салоні вперше і востаннє була, як боролася з проблемами підліткової шкіри. А з косметики вдома - два лаки до нігтів, помада і табличка тіней - залишилося ще з того часу, як на весілля марафетилася. Та й те пилюкою припадає у ванній. Туш закінчилася, руки не доходять купити. Волосся фарбувала один раз і то за медичними показами в 14 років хною, коли після стресу воно лізти почало. Із засобів догляду вдома тільки фен-сушка для авральних випадків (банка лаку теж з весілля проржавіла і її довелося викинути). От єдине - манікюр. Без нього ніяк, бо маю дві проблеми - нерви, через які інколи гризу нігті, і дуже близько судини, через що не можу робити чистку сама. А от чоловік - вар'ят, за кожної нагоди шукає можливості лишити з кимось дітей і витягнути мене на всілякі свої офіціози. І чого б то? Соромитися б мав... Кобіти, ви тут давали поради до гарного вигляду. Можу ще один рецепт підкинути - народіть дитину. Ніщо так не прикрашає жінку, як материнство. І це Вам будь-який чоловік підтвердить.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Перепрошую Самойловичу Навіть якщо вона припре на мерсюку і вся звізда - для мене це далеко не право на авторитет. Таких багато. А чи багато Ви знаєте Романових, Маюнок, Кізочок, Марусь-мам, Оль, Чортенят, Лулу, Нірванок, Ук (я про всіх наших форумлянок)? От хто ЗАСЛУЖИВ на повагу своєю індивідуальністю (скажіть тільки хтось, що форум не зібрав дуже цікавих особистостей), душевністю, інтелектуальністю, вихованістю, інтелігентністю, добротою, жіночністю, ПРИРОДНІМ шармом та красою. Якщо ЛІА (якщо вона існує) супер виглядатиме враховуючи постійне просиджування в салоні - то це дає право пишатися собою тільки салону. Ніякий мерс не надає права ображати оточуючих.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? як я й казала. ваша демонстративна "дотепність" тільки додатково закріплює образ: "суперінтелект+комплекс нарцисизму"...... Додано через 12 хвилин відверто кажучи складається враження, що жінки на цьому форумі, які дописують агресивно в цю тему звинувачення мене в надуманих образах (це коли я розказую про себе - погано і ображаю тим інших, а коли вони розказують про себе - це благочестивість),насправді сильно в житті ображені чи обділені чимось чи кимось (на їхню думку, яка радше є комплексом), от вони і огризаються всіма можливими образами в мою адресу. Я не найшла вашу тему "Покажи личко" але бачила фото з останньої форумівки, мушу вам сказати (про жінок) склалося враження, що в цілому може ви люди і милі, по відношенню до свого обмеженого кола, але з точки зору привабливості,як жінку можу виділити тільки одну з тих які були на фото - молода, свіжа, приваблива і дійсно ще не потребує спеціального догляду, Лілу. Решті ж панянкам чесно кажучи треба за себе взятися з того чи іншого боку, і не переконуйте мене в протилежному.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А таки життя після мінус 27 існує Ліє, навіщо братися? Хіба ці люди жаліються на невдале життя? Ви радите тоді коли Вас не просять. Якби Ви дійсно спершу запостили фото, то можливо хтось би перепитав - а як вам вдається так виглядати. Так ні, Ви написали про доярок і про мегаважливість салонів Відчуваєте різницю в підході?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А ніхто вас переконувати і не буде і старатися бути гарною за вашими мірками лише тому, що ви так вважаєте, теж ніхто не буде. Ну не заслужили ви того авторитету, щоб тут всі панянки сліпо погоджувалися з вами. Я хочу бути мрією і реальністю лише свого чоловіка. Так воно і є. І для того, щоб він мене кохав і щоб ми прожили щасливо разом все життя, щоб наші дітки були здорові і отримали гарне виховання, зовсім не потрібно мені витрачати великі чи не дуже великі гроші на різні процедури в салонах.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ви б теж... тойво ... вразили своїм рукотворним розумом особисто? і це дійсно принципова вада дійсно не слід лізти з порадами, а тим паче - починаючи з образливих порівнянь
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Так, що в мені не так, перечислюйте! Без образ, а спокійно і компетентно. Це прохання. П.С. З боку ж краще видно. Серйозно
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Воно то так. Але всім догодити своїм виглядом нікому не вдасться. Є люди які в шоці від того, що комусь Анджеліна Джолі подобається. Думаєте її цікавить думка цих критиків?) Фахівців варто послухати, але Вам має у тому образі бути комфортно і ...все рівно комусь не сподобається Майте на увазі, це не та тема яка мусить бути гризотою.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? М-м... ну щодо реальностi не заперечую, але що поганого бути [недосяжною] мрiєю iнших? ЗI: ...конєшно, не автослюсарiв! :shutup:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ой, якби я гризлася з того приводу, то стільки б не важила:shutup: :shutup: . ЖАРТ! Я ж розумна жінка :cowboy: і знаю добре свої недоліки і свої достоїнства. Я тішуся з того, що у школі носила титул "МІС ШКОЛИ", я тішуся тим, що доклала максимум зусиль і все ж "скинула" 23 кг після народження синочка, а радію, що розтягнення шкіри після вагітності поступово зменшуються, я радію, що інколи подобаюсь собі, я отримую задоволення, бо на мене звертають увагу чоловіки різного віку. Але є речі, які б я хотіла змінити у своєму зовнішньому вигляді, тому і питаю, не лише у ЛІЇ, можете коментувати і радити будь-хто, а я робитиму висновки. П. С. Але найбільше я подобаюсь собі вагітною, тому "до біса" (наразі) та вся ідеальна зовнішність, треба Дануську народити.. ЛІЄ, на другому фото в дописі № 329 чи я не гарна?????? http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=249499&highlight=%EA%F3%E1%B3%F2%E0#post249499
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Щодо "спокіно" і "без образ" я ще можу уявити, а от "компетентно"- ? чим шановна Ліа підтвердила свою компетентність?