Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Якщо вже їй супер-пупер-круті салони не допомогли... Зачем платить больше?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? наприклад, щоб ми нарешті запитали, в якому салоні косметологи слухають усі ці дорогущі семінари і витримують процедуру із надцяти інградієнтів - напримітивніша версія
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Йой, а я так чекала на новий топік.... аж до 2-ї години ночі не спала. А ніц нема. Додано через 2 хвилини Андрійку, від тебе точно - ніц! Тобі дояркою ніц не загрожує стати.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? говорю виключно за пупера: пуперові абсолютно байдуже зовнішність жінки, головне інтелект.... на жаль, це нікому зара не потрібне.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? :8: :8: :8: Даже если ето будет кривая,косая,плоскогрудая особа с кривыми волосатыми ногами и в очках?????:eek: :eek:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А що окуляри? Окуляри різні бувають, декому навіть личать, а ні - лінзи вставить... А розуму як нема, то вже нічим не допоможеш.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? що ви маєте на увазі? ця актриса далека від краси (від природи). в серіалі просто спочатку зробили утріровано страшну, а потім "підмарафетили". але гарною від того вона не стала, ІМХО. (не бийте мене, хто зі мною не згоден та любив цей серіал)
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? я думаю справа тут не у вашій толерантності, в толерантних людей і думки не виникло б такі слова писати, ще й типу шоп не зовсім вже образливо виглядало - англійською. Швидше за все після емоційного засліплення ви перелякалися що без можливості дописувати у бані буде не весело, от і витерли.... Додано через 1 хвилину Від Вас особисто, щоб Ви проголосували по совісті і без полеміки. Додано через 5 хвилин я розумію, що ви себе вважаєте надзвичайним інтелектуалом, чого тільки одна аватарка варта ( такий стереотипний образ наймудрішої сови в світі), але я попердньо вже писала, що не збираюся займатися рекламою, читайте уважніше. Я вже раз дописала в якомусь топіку про свій улюблений салон і номер вказала, то мене тут мало не розірвали.... Додано через 6 хвилин ГЕНІАЛЬНО
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Якщо без полеміки, то не варто було і гілку відкривати. Вистарчило б звичайне голосування і крапка. Ви взнали б те, що вас цікавить і не було б стільки "шуму і пилі" і в бані б не побували.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? маєте трохи тої рації, але не з нашими теперішніми продуктами харчування, і не з нашою екологією, і навіть не з нашими вірусами які мутують на цій благодатній "почві" швидше ніж їх розкусять, тому ДУЖЕ ВАЖЛИВО при проблемах шкіри консультуватися з ендокринологом і можливо вирішувати їх з середини, а вже тоді за зовнішні ознаки братися, мені в певних випадках мій косметолог рекомендує попередньо пройти обстеження в ендокринолога, перш ніж приступати до якогось курсу процедур..... Додано через 1 хвилину то не до вас було, ви полемізуйте кілько влізе, публіка ж тут за шоу приходить...... Додано через 3 хвилини я вже зрозуміла, що ви на багато не претендуєте, а реально оцінюєте свої можливості Додано через 5 хвилин топік буде, але пізніше тут ще в цьому є з чим розібратись ....
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Я отак несмілииво вставлю свої 5 копійок... От,оті..."звйозди"(і наші і не наші) постійно користуються послугами салонів. Гроші на то є. І,я б не сказав,що вигляд у них аж такий суперовий...Без макіяжу. Звичайні собі кубіти...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? До речі, в неділю зустрів у маркеті свого автослюсаря Віталія з дружиною. "За розрахунками" - десь 32 роки. Без макіяжу, виглядає класно, на 24-26. LIA, покажіть личко. Порівняю Вас із дружиною конкретного автослюсаря.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? та Ви знаєте, якось не дуже хочеться шоби деякі панюсі потім на мене з пазурями полювали, за образу (як вони думають) їхньої честі і гідності :D