ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем LIA, 4 чер 2008.

?

голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу?

Голосування закрито 12 вер 2008.
  1. Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці.

82,4%
  2. Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.

17,6%
  1. LIA

LIA Well-Known Member

Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

значить не ставите собі за мету заробляти більше ніж сьогодні, а просто задовільняєтесь тим що є, наші клієнти це компанії які усвідомлюють, що можна заробляти більше займаючи щораз вигідніші позиції і витісняючи конкурентів, які в роботі керуються не примітивною зарозумілістю, і зі здивуванням в якийсь момент бачать що вони залишилися з купкою вірних клієнтів "не чайників" далеко, далеко позаду паровоза. А тещо ви називаєте простим потраплянням інформації куди треба, називається Піаром, просто у вас він спонтанний, хаотичний і неорганізований, а в наших клієнтів він потрапляє туди куди треба, тоді коли треба і в такій формі яка буде відповідати ситуації.

Додано через 6 хвилин
    Оце я називаю : аргументи скінчилися, кличте санітарів.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тут діють певні закони ... географії :)
    І ми давно вийшли на фізичний максимум.

Коли я знаю, що за якийсь "екстрім" капне особисто мені, я йду на той екстрім. А якщо ні - то "нема технічної можливості". :) Краще заробити на стороні, ніж влаштовувати головний біль усьому колективу своїми "стаханівськими" ідеями.

Акціонери знають, що в нас прибутковість близька до нуля, але ... ми їм потрібні й незамінні.

• Подобається Подобається x 4
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мо то від року народження залежить влив на вас загниваючого капіталізму або розвиваючогось імперіалізму і це як ви маєте стригтись... Бо інакше мені ніц не приходить в голову з моїм 1973 роком народження. Ну ніц...
    Бо скажу я вам, старість не радість. Воно знаєте з віком приходить поніманіє що усі салони на світі не замінять тобі любові... а любофь за дєньгі нє купішь.

Я вам скажу по-великім секрету, али ви Лії ніц не кажіт, же я на свою косметику що-місяця витрачаю $0.00 і уявляєте - цера в мене гладонька, очі виразні і варґи на місцю. Церу живиться не зверху а з середини: високовітамінним жратьйом і добрим настроєм. Доброта і любов - найкраща краса.
    А ще тут в нас ходять такі цьотки же дуже ся переймают салонами-шаблонами, то я вам скажу жи вони злі як міґєри. Воно від того же їй прищі видушуют регулярно, а потім б*ют мокров гарячов шматов і називають се-се массаж. Ну і скажіт? Мені того треба?

• Подобається Подобається x 16
  4. LIA

LIA Well-Known Member

коли прибутковість рівна нулю, а підрозділ, живе, значить дешевше все лишити як є, і задовільняти всі свої потреби в тих чи інших послугах того підрозділу, закриваючи питання зарплат прибутками з інших клієнтів. Вас не розглядають як бізнес проект, а як зручну стратегічну одиницю, якій ще й за роботу платити не треба, їм й так того вистачає.

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Не хлібом єдиним... а договір з Мефістофелем не хочеться укладати.:scare:

• Подобається Подобається x 5
  6. LIA

LIA Well-Known Member

:radist: :D :D :D та тут одні радікали

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Радикали в Бані...

• Подобається Подобається x 7
  8. LIA

LIA Well-Known Member

до чого тут Мефистофель в такому разі, невже ефективна робота означає договір з Мефістофелем? мені видається це вельми радикальним твердженням.

а в бані у Вас одні клони, спамери і не туди попавші, радикалів не виявлено.....

9. Boris_Kiev

Я - "не проект". Я сам по собі. І умови праці висунув сам.
    Господарі змінювалися, а наша бойова одиниця працює в тому же складі. Вигідніше тримати при собі технологічні секрети і отримувати від цього моральне й матеріальне задоволення. :)

• Подобається Подобається x 6
  10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

по-моєму Лія не власниця салону, а власник ремонту мошінес
    ну мо" хоть хтось кінчить:shutup:

• Подобається Подобається x 3
  11. LIA

LIA Well-Known Member

а в тих умовах був соцпакет з передбаченою компенсацiэю витрат доглянутий зовнiшнiй вигляд? (це так шоб хоч якось по темi)

12. Boris_Kiev

Скоріш за все - "випускниця" якогось "атакуючого" тренінга і тренується на форумлянках. Заодне чекає якоїсь ідеї, за яку можна зачепитися.

Спостерігаю в сусідній фірмі одну пані (поза очі кликуха "Функціонал", або коротше - "Мадам").
    Тільки інструкціями й живе. А поза книжкою інструкцій - нуль.
    За півроку звільнилося четверо її підлеглих (шкода, що двоє з них - мої колишні вихованці).

• Подобається Подобається x 4
  13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ліа, а покажіть своє фото, аби ми знали як то має виглядати мрія...

• Подобається Подобається x 8
  14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Выбирайте :

• Подобається Подобається x 5
  15. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ліа, вас вже просять багато людей. Покажіться! А хочете інших побачити - заходіть на гілку "Покажи своє личко"

• Подобається Подобається x 2
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

ЛІА, чому ви не хочете показати нам своє фото?

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бо "Красота - страшная сила".....щоб не шокувати нас.

• Подобається Подобається x 9
  18. mamatu

mamatu Well-Known Member

у вас часом непогане почуття гумору :D

Додано через 30 хвилин
    у мого чоловіка "шпалери" на компі та телефоні прикрашає якщо не моє фото, то фото наших дітей.
    при чому найбільше він любить мої фото, зроблені зранку (без "мейк апа", заспана ітд).
    в салоні краси не була ще жодного разу і вважаю себе достатньо гарною і без того. а чоловікового кохання мені досить, щоб не шукати захвату в очах чужих чоловіків і тим більше (не дай Боже) "автослюсарів", яких я й в поміні не знаю.
    єдине, що мій чоловік постійно пильнує - мою вагу. у нього "пунктик" щодо стрункості, тож я намагаюсь сильно не "розпливатись".
    згодна лише з тим, що треба не лінитись та доглядати за собою. тільки салони тут ні до чого.
    правильне харчування - ось залог чистої шкіри. бо вона є індикатором стану наших внутрішніх органів та стану здоров"я в цілому.
    мені в цьому допомогла вагітність, бо маю слабку силу волі до різних смаколиків. змогла відмовитися від них заради дитинки. тож тепер маю шкіру - люкс (хоча в мене й так вона номана була).

• Подобається Подобається x 12
  19. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в інтернеті ходять знимки зірок без штукатурки (десь навіть на форумі було посилання) - найкраще відбиває охоту від салонів з

• Подобається Подобається x 12
  20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Добре помітили, таки знаюся :) А самооцінка в мене завжди на висоті, тому не використовую для її підняття ніяких заходів :)

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)