Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Вже було. Епатажні фоти призвели до Бану (якщо пам'ять не підводить). І був кінець.:D :D :D
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? отак людина вчиться, вчиться, дістає диплом як підтвердження того що вона вміє працювати з таким то брендом, а її його не питають ну не "обідно"? там є така темка "косметика, хто яку" і "де у Львові є хороший косметолог", так от порад вагоміших за рекламу Мері Кею Авону Оріфлейму і ще якогось "добра", не спостерігається, ну і ше косметологи які за 70 грн. з в ключеною в ціну вартістю препарату роблять дива, тільки питання в мене, як при використанні по протоколу процедури 10-15 засобів, може бути така ціна, та навіть при ціні одної одиниці в 5 грн. собівартість складе 50 грн. а ще + газ, вода, електрика, то скільки ж той горе косметолог заробляє? 12 гривень за півтори години виколупування чужих прищів? звісно що ні, він просто економить на собівартості, кількості, якості, ну і відповідно і результати..... а участь косметолона в ознайомчих семінарах, коштує не одну сотню євро, то от вам і наслідки , економим в збиток клієнту, на семінари не їздим бо заробляєм мало, заробляєм мало бо нічого нового не вчимося, нашо нам ті дипломи, наука й так стоїть на місці.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Були б такі результати, то до них би люди не ходили і один одному не радили б.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? І я не помітила таку КРАСУНЮ???!!!!!!!!!!:shutup: :shutup: :shutup:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Наш народ любить економите на усьому... Хтось рекомендує купи Матіза, а хтось Бентлі Контіненталь ))) Наша фірма , мала нагоду продавати один ходовий продукт ... продукт був дешевий ... і смачний ... вприцпі , важливим фактором була ціна ... студент не ішов купувати яблуко чи банон, чи навіть кефір ..а купував - це ... Наші працівники , цього продукту не вживали .. бо знали з чого і в яких умовах його роблять ..але продукт був ходовий.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? :D та нє, підводить, до бану мене цьогоразу привели по статті "Хамство", а перед тим Ви мене особисто два рази в топіку "Про подружній секс" забанили, "за образу модератора" і за :D "Розпалювання міжнаціональної ворожнечі", нагадую тема була про подружній секс.....
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Не обідно. Коли мене брали на роботу, то навіть не спитали де я вчусь. Диплом маю, але по спеціальності нічого не знаю. Диплом - це не показник! І взагалі це відносна річ, яку можна обговорити в іншій темі. Я ніде не вчилась робити свою роботу. Просто робила. Заміну мені за 2 місяці не знайшли, певно ще досі шукають. Бо приходять дівки з дипломами і довгими пазурами, а покумекати для них - то трудно.. Знову ж таки, на кожен товар є свій покупець..
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ух! то ж який то мав бути секс, що аж до "міжнаціональної ворожнечі"....
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Nirvanko, come on, ця леді/сер постійно всіх ображає, щоб себе прекрасну вивищити. Типу - я красіва як багіня, а всі решта - г..но. Почуття меншовартості таким чином перемагає. По салонах працюють подеколи хороші майстри, але до таких черги на місяці вперед, до них так просто не попадеш. А до інших йти і не треба, ці всі "Дуні" їх за пояс заховають. LIA, фотку свою виставте, бо ж інтересно як виглядаєте. Не фотошоплену.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Як,Як. як всі середньостатистичні програмери чи сисадміни )))))
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? LIA, я розумію, що тема технічних підробиць автомобіля - це не Ваше. Однак грамотний масйтер знає краще за японського "паперового" шменеджера-маркетолога, які російські деталі на наших дорогах довше ходять ніж рідні японські (або німецькі - довше, ніж рідні російські). Вам ближче тема перукарні ? Біль ласка, живий приклад. В досить обшарпаній перукарні працювала майстер Алла (на стіні - 3 дипломи стиліста-візажиста). І я, і моя дружина платили їй суттєво більше, ніж вона мусила запросити за прайсом. Тепер в перукарні зробили євроремонт. Змінився господар. І замість Алли сидить Дунька, яка майже нічого не вміє, але за новим прайсом вимагає більше, ніж вдячні клієнти реально платили Аллі. Щодня бачу, як дівчата сидять і димлять перед дверима. Клієнтів (у підприємця !) нема. Тож хто задавав тональність у фірмі ? Адміністратор чи дівчата рівня Алли ?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Леді, я, доярка, не зрозуміла глибини вашої думки. Чи не могли би ви мені, доярці, пояснити, що ви хотіли сказати.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? В даному випадку Алла, але ще питання про яку суму ми зараз говоримо? мені як фахівцю, взагаліто ближча тема реклами, маркетингу та піару, а тему про те салони почала в дівочих посиденьках, бо часом диву даюся наскільки жінки байдужі до того як вони виглядають, думаючи що все можна замалювати тонаком і тушшю......
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? а навіщо воно Вам? не зрозуміли, ну і бог зним, вам і так добре очевидно живеться.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Дякую за турботу про мене і про моє життя. Але ви не звичайний сисадмін. Забули? Ви ж МРІЯ АВТОСЛЮСАРЯ. Так що фото ми продовжуємо чекати. Попередній допис витерла, бо був занадто образливим, але думки про ваші розумові здібності не змінила.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Вибачте, у мене самі слова "реклама, маркетинг і піар" асоціюються зі спамом та канадськими гуртовими компаніями. Ми обходимося без цього: у нас клієнти стоять в черзі без реклами, маркетингу та піару. Інформація про те, що ми (і тільки ми) вміємо робити, якось сама потрапляє до зацікавлених осіб. Точніше, до начальників вузлів зв"язку та сисадмінів провайдерських фірм. З "чайниками" ми не працюємо. І "тренованих дуньок" не тримаємо.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Коротше, МАРТІНІ, виходьте - ми вас розкусили... Пи.Си.: але мушу визнати, файна ідея з LIA... Розворушили форум від сплячки, викликаної літом і тимчасовою неактивністю Лілі, пропіарили, згуртували форумчан проти уявного ворога... Респект, респект... Пи.Си.Си.: а цю гілку пропоную переймінувати, приміром в "LIA - проти всіх решта"... Або нє, краще "А баба-яга протів!"