Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? не чекаю, бути гінцем який доносить неприємну правду, справа невдячна, їх переважно вбивали в давнину.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Є достатньо фахівців різного профілю - манікюрниці, масажисти, ветлікарі, які подивилися, ЩО таке салон (клініка, кабінет) і свідомо пішли "на вільні хліби". Не можна сказати, щоби це якось негативно вплинуло на їхній фаховий рівень або кількість клієнтів. А на матеріальне становище вплинуло дуже й дуже позитивно. Те ж саме і з автослюсарями. Після того, як мене "розвели" на одній СТО (де обслуговується дипкорпус; проїхав аж 400 км до повної поломки), а на другій брендовій СТО так зробили развал-сходження, що через 5 днів при гальмуванні колесо відскочило ... я принципово ремонтуюся тільки в "часників" або як "лівий" клієнт в автопарку якогось підприємства. Для мене бренди "Саша" або "Віталій" надійніші ніж бренди "Либідь-авто" або "Нісан-Україна".
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Якщо ви така розумна і красива то : 1. що ви тут робите, в такому невідповідному для вас місці 2. чому прагнучи стати мрією автослюсаря так боїтесь виставити своє фото на форумі, підкріпити теоретичні викладки практикою, мрією форума стати слабо ? правильно, правила "стався до людей так, як хочеш щоб ставились до тебе", "що посієш те й пожнеш" актуальні і зараз. Питання - ви хоче у відповідь отримати такі самі образи щодо себе ? то можt наступна тема про мазохізм буде ? Ну і прохання до модераторів напевне, чи можна назву теми звичайними буквами написати, бо то постійне питання про мрії автослюсаря занадто в очі кидається.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Я вважаю що справжня жінка повинна виглядати без всяких там салонів найкраще. А салони то для підняття власної самооцінки певних категорій дам, вони тільки від того що побували там вірять що виглядають бездоганно.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Здобуваються знання і досвід, а з талантом людина народжується. Талант або є або його немає. Так само як і жіноча врода.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А я бачу ви знаєтеся на таких реччах ))) а особливо подобається мені про "підняття самооцінки" якщо для вас це такий неважливий фактор, то я розумію чого тут так гостро стоїть питання цифр і мотивацій. Борисе, бренди Вєталік і Сірожа, добрі до тих пір поки не доводиться їх шукати після того як через відвалене колесо на трасі ви провалялися в лікарні зализуючи наслідки соєї нелюбові до роботи з компаніями, з якими ви в договірній формі скріплюєте свої права і обовязки, отримуєте чеки і т.д. на підставі чого ви потім можете відшкодовувати, нехай навіть і в судовому порядку, шкоду яку завдали Вашому здоровю, і здоровю Вашої сімЇ. А Вєталіка і слід простигне, або максимум писок йому набєте як лишуться сили. Я не заперечую про відверту халявність роботи тих чи інших компаній, але я особисто в такому випадку туди більше не звертаюся, і десятьом не раджу. А ле як власник бізнесу я впевнена в своїх працівниках більше ніж у людях конкурента, тому що розуміючи важливість фахового підходу до роботи, не беру на роботу людей які витрачають час на те щоб мені пояснити чому він вважає, що неможливо виконати завдання, замість прикласти зусиль щоб зробити все що необхідно для його реалізації. А в тих працівників які працюють не лінюся інвестувати у вигляді навчань і тренінгів, які ПІДВИЩУЮТЬ ЇХНЮ САМООЦІНКУ, і дозволяють їм працювати ще краще, і в очах клієнта відповідно виглядати. Бажаю Вам знайти свій автосервіс з відповідальними людьми. і не витрачати час на постійний пошук де б це цього разу поремонтувати. Ви за той час що зекономите заробите більше ніж потратите. Додано через 2 хвилини доргенька зі знанням правильного кута зрізу волосся, і тенденціями в моді літа 2008 року народитися у 1979 неможливо.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Тю, та хай собі зрізають під яким хочуть, аби вигляд мало! А Вас ще раз прошу: не треба хамити.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? так у тому то й справа, що все вміти не реально не навчившись цьому, і продукт яким користуєшся також має свої технологічні нюанси, аїх вчать спеціально, і хто тут хамить, ви якось дуже болісно реагуєте?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Навіть цілком реально. Ви ніколи не чули про музикантів, які є прекрасними маестро без знання нот?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Lia, частково Ви маєте рацію. Коли в мене відвалилися колесо (скажімо, то було у п"ятницю, 2000 рік), я на евакуаторі приїхав на ту Нісанівську станцію і змусив заступника директора лізти у білому костюмі під машину (просто на асфальті). Також сказав йому, що якби колесо відлетіло в суботу на трасі, то в купі заліза знайшли би їхню квитанцію і я навіть знаю прізвище слідчого, який посадив би кого слід. Тільки МЕНІ від цього ВЖЕ не було би легше. А після Саші (Віталія) машина чомусь їздить без пробоем удвічі більший термін, ніж вони прогнозують, пропонуючи на мій вибір мін. або макс. ремонт. До речі, про "400 км" після "Либідь-авто": щоби доїхати з Черкас до Києва мені довелося скористатися послугами сільського вмільця, а після цього чек і гарантія СТО тю-тю (сторонні люди вскрили движок). Тож, шановна LIA, що Вам важливіше - "шашечки" чи їхати ? Якщо щось, не дай Боже, легенько застукає або потече після Саші / Віталія - вони посеред вихідного дня самі приїдуть з інструментами на допомогу. Бо дорожать власним іменем, а не вивіскою над місцем роботи (сьогодні одна вивіска, завтра інша). Їхні клієнти міняють машини, але все одно чомусь звертаються до них.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ну Борисе це одиниці, раніше також тратила час на рекомендованих Віталіків, але тепер переплачую 20-30 відсотків, але авто в мене забирають і віддають в зазначений час, і я не марную часу на поїзки по всьом у місту від гаража Віталіка до гаража Сірожи. і так само якщо тре заставляю лазити в білому костюмі під машину, бо я плачуїм СВОЇ гроші, і очікую за них озвучений результат, а тих хто не справляється, чееекає детальне розяснення керівництву по всіх пунктах моєї претензії. З минулого можу Вам також багато прикольчиків зі мноючерез роботу слюсарів-фріленсерів розповісти.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Амiнь, i слава мазохiзму! А от щодо холiварс "гуру-фрiленсери" vs "контори iз файними договорами" не все так ясно. Тут i Борис, и Лiа дещо мають рацiю. Та, мабуть, це i вiд галузi залежить.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Від таких "тренінгованих шменеджерів" я намагаюся триматися подалі. Я цей "зсув по фазі" чую з першої фрази й вішаю слухавку. Спілкуюся не з "папугами", а з тими, хто володіє предметом. Ці зомбі зручні Вам, а не мені. Щодо моїх майстрів - вони й самі можуть забрати машину і більш того - не ліплять ті запчастини, що лежить в коморі фірми (на 50% дорожче), а самі виберуть оптимальний варіант - і за виробником і за ціною. Впевнений, що половина Ваших підлеглих набирають за Ваш рахунок "власну клієнтську базу", щоби потім продати себе дорожче (конкуретнам) або зайнятися приватною практикою.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? " зсув по фазі" то не про них, бо тільки дурні намагаються укладати угоди по телефону, це не ті люди і не ті тренінги. щодо запчастин, то найкраще пасують оригінальні, бачила я ті варіанти з замінниками, туфта в 90 % випадків, дешевші технології виробництва ніколи не зможуть гарантувати кращої якості продукту. що працівників, то від того нікуди не дітися, тому як хтось вважатиме за доцільніше пропонувати цій людині більше грошей ніж я то нехай помиляється на здоровя за свій рахунок, але фахівець який досконало знає предмет і вміє правильно комунікувати з клієнтом, завжди викликає повагу а не бажання послати його подалі. Додано через 8 хвилин подвійною цифрою 9, це просто приклад вибачте що без підтексту...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Лія, та виставте вже фото та й на тому кінець - кожен зробить висновки:варто чи не варто такі гроші тратити на себе
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Думаю, що усім, окрім вас. Але боязнь показати себе і прихильність до "трендіння", мабуть, ще довго будуть підтримувати цю дискусію:cowboy: :cowboy: :cowboy:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Знаєте, а мені чомусь після розмов про Дунь та страшних професіоналів згадалася старенька шкільна бабулька-стоматолог, яка у першому класі запломбувала мені передній зуб. Не повірите - тримається більше 20 років, а мій тато після супер-сучасної і дорогої клініки з найблатнішим обладнанням (не буду казати, якої) вже три рази зуби переробляв. Останній раз -плюнув на крутизну, пішов до державної задрипаної клініки, до перевіреної "Дуні". Поки що другий рік зуби без проблем. До речі, ще хто-небудь, крім Lia, зрозумів, у чому залежність року народження від кута стрижки волосся? Чи мені це з моїм 1976 взагалі не дано?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Кожна людина повинна вміти робити свою справу. Я, шукаючи перукаря, стоматолога, масажиста і т. д. не вимагаю від людини/установи дипломів. Я розпитую своїх знайомих і йду до тих людей, котрі добре себе зарекомендували. І нізащо не ступлю у салон, не почувши про нього хороших відгуків.