Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Маріє... Ось стоїть гарненька жіночка зі спущеним колесом і сумними очима дивиться на дорогу ... Зупиняється джентльмен ... З кущів виходить компаньйон жіночки - барсеточник ... Або угонщик ... Тепер усі зрозуміли, що було би, (точніше, чого НЕ було би) якби так подумав Патрик ?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? я припустила, що LIA - працівник салону краси, якому власник намилив шию за відсутність клієнтів, от він і прийшов на форум рекламу штовхати. :shy: А що подумали ви, bora?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ще прийшло на думку... Щодо опитування. "голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу? Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці. Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу." Хехе. Якщо не ходити по салонах-саунах постійно, то значить, занедбувати красу?? )) Я вам скажу, що можна з салонів не вилазити, але як краси не було, то її не буде. А якщо жінка красива, то без салонів вона свою красу не занедбає. Вона може занедбати, якщо за собою не слідкуватиме.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Як і інші теми топікстартера - про лобок і лесбійський досвід.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? То так мiй папа казав: Вот ты возьми страшного крокодила и понавешивай на него всяких цацок, а он всеравно крокодилом останется Додано через 44 секунди У кого что болит, тот о сем и говорит
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? І всетаки без LIA тема дуже втратила в своїй напрузі... нема кому заводити людей і йти "с аткритай ґрудю" на амбразури... СВОБОДУ LIA!!! :shutup:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? тема - зе бест!!!! :D сторінки до 7 не могла відірватись! :D мовчу, що живіт надірвала. :D як же раніше не додумалась сюди заглянути. Lia - на волю! без неї вже не смішно! :D :D :D
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Красивая внешность - это просто довольно приятный бонус Его наличие абсолютно не напрягает если имеет место быть настоящая любовь и взаимопонимание. Насчёт шансов... Я например люблю чтоб моя женщина выглядела шикарно. Да, я ревную когда замечаю раздевающие взгляды идущих мимо мужчин, но и горжусь ею одновременно
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Вона вийде з бані через 2 дні, здається.. А тим часом може нас Самойлович порозважає коментарями до фоток з форумівки
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? вже ніби 7-ме? а ще, особисте прохання до LIA: все ж такі покажіть ваші фото, бо стільки галасу навколо вашої краси, що я вже просто вмираю від нетерпіння її побачити. серьозно. я взагалі дуже люблю гарних жінок, чисто з естетичного погляду (ніяких натяків на лесбійство!).
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? чекала цього дня як жид суботу ))) :radist: хотілося багато чого прокоментити в процесі вичитування ваших дописів, та зараз трохи остигла, тому наперед прошу вибачення якщо буду не така різка як комусь хотілося б. Кілька речей всетаки прокоментую : Щодо цифр: мене спитали - я відповіла, я не уточнювала, що це мій особистий кошторис, але так я думаю має виглядати +/- повноцінний кошторис жінки на себе кохану. Ваші аргументи щодо зарплат тут не доречні, тому що кожен має рівно стільки на сrільки заслуговує і це стосується всього, не тільки грошей. Ті на чиюсь думку убогі, недалекі на думку більшості, злодюжки, які накорумпували - накрали силу силенну "народного достоянія" насправді його заслужили, бо якщо б вони так лінилися як більшість, тоб і переймалися зарплатою яка їх "не влаштовує, але шо з тим поробиш". Ви тратите стільки сил і часу на переконання всіх що Вам більше ніхто тут не заплатить,що якби Ви потратили ту енергію на те щоб доводити що Ви варті більшого, то повірте - Вас би оцінили більше. Щодо тони штукатурки: БОРОНЬ БОЖЕ щоб я Вас агітувала наносити тонну штукатурки, я саме для того і користуюсь послугами салону, щоб не наносити тону штукатурки. І ще, увага більшості, тональний крем це не косметика - це продукт завданням якого є приховати той факт що жінка косметичними послугами не користується, завжди простіше замалювати ніж вирішувати проблему. Тональний крем закриває пори, не дає шкірі дихати, погіршує секрецію сальних залоз, в результаті веде до погіршення тургору шкіри, атогнії, сірого кольору? прищів і т.д. Щодо реклами: в попередніх моїх коментарях мене намагалися звинуватити у рекламі мого улюбленого салону краси, тому зараз я жодного слова про назви номери телефонів і т.д. не сказала. Хоча коли інші тут викладають телефони якихось Дунь які соваються по хатах клієнтів і миють їм голову "раком" в мийці кухонній чи умивальку їм це сходить з рук і всі страшно з того тішаться. Видно така тут публіка. Щодо голосування: дякую тим хто проголосував, ібо результати мене особисто не можуть не тішити, окрема подяка тим хто проголосував за другий варіант, є й такі любителі екзотики і панянки яким не вдалося прочитати що голосують тільки чоловіки. Щодо моїх фото: шановні ну звідки візьмуться фото в звичайного бота, та щей чоловічої статі..... )))))) гарного всім дня, і за пару годин новий топік обіцяю Додано через 4 хвилини гранд мерсі за новий виток пожвавлення у моїх старих топіках
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А мені згадався схожий віршик: Осел останется ослом, Хоть ты его осыпь звездами, Ты будеш шевелить умом, Он будет шевелить ушами
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Тільки одне питання: а що розуміється під "занедбала свою красу"? Чорнозем під обгризеними нігтями, волосся, яке останній раз мили два тижні тому, шкіра як апельсин, репані п"ятки, сантиметрова щетина на ногах (і не тільки), чи як?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Шановна панянко, пишіть та на записуйтесь! Не варто ображати людей тільки за те, що вони не працюють у дорогих салонах. Від цього їхнього таланту менше не стане. Якось моя маму підстригли у супер-салоні-із-купою-понтів. Так от, вона ледь дочекалася поки відросте волосся і пішла в звичайну перукарню до людини, котра вміє якісно робити свою справу.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ПОгоджуюсь що наявність в салоні "понтів" не означає що там все зроблять так як належить, але виникає питання звідки в тих людей стіки таланту який здобувається навчаннями і постійним підвищенням кваліфікації, котрі коштують ой як недешево хочете сказати що вони тзаробляють на нього надаючи копійчані послуги, в салонах з руками і ногами забирають хороших спеціалістів, тому як би вони були варті роботи в хорошому салоні повірте вони бибули там, просто там таких професіоналів ніхто не чекає. Ну і з того приводу пригадується приказка " если ты такой умный, то где же твой Майбах ? "
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Чому ви постійно обзиваєте і принижуєте інших людей? Не всім дано працювати в дорогущих салонах. І не всім випадає така можливість. Не всі можуть бути 100% професіоналами. То навіщо когось ображати за те, що він щось не робить так, як на вашу думку має бути правильно? Додано через 1 хвилину Для вас всі, хто працюють в салонах - то нормальні люди, а решта - Дуні. Хто ходить по салонах - нормальні, решта - доярки. Ви ображаєте людей, тому не чекайте, що ми вас будемо за це поважати і дякувати, що навчили ума-разума!