Жанр: драма, містика, фентезі Країна: США, Німеччина, Гонконг Опис фільму: Шість оповідань, шість часових та просторових локацій, шість історій повязані між собою реінкарнацією однієї душі. 500 років, які охоплюють розповіді, тягнуться від 19 століття до апокаліптичного майбутнього і розкривають тему дуалістичності добра і зла, а також показують, як минуле переписується кожного разу тими, хто контролює сьогодення. Особисте враження - фільм на 10 із 10. Хоч триває майже 3 години, але тримає до кінця непередбачуваністю та заплутаністю сюжету і чудою грою акторів - Тома Хенкса, Холлі Беррі, С"юзан Сарандон, Х"ю Гранта та інших. Фільм про те, як наше минуле, теперішнє та майбутнє тісно пов"язані між собою. Кожний наш вчинок, добрий чи поганий, однаково впливає на наше минуле і наше майбутнє. Сюжет доволі закручений, не встигаєш занудьгувати, адже кожної миті переносишся в іншу епоху та іншу історію. Окремої похвали заслуговує акторська гра Тома Хенкса - це треба вміти так перевтілюватися і в одному фільмі приміряти абсолютно різні образи. А ще оплесків заслуговує український дубляж - геніально передано мову племен в постапокаліптичному майбутньому Рекомендую до перегляду та обговорення
Ох, клас! Вже на Гуртомі є http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=42329 Качаю, сьогодні буду на рідних селах, ввечері заціним цей розхвалений винос мозку
Я саме звідти качала Супер Будемо чекати на твої відгуки Бо я вчора не могла відірватися до 2 ночі від того фільму. ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ---------- Ну і для затравки ось трейлер http://youtu.be/qf2wrJyF6Ao
Карабіне, там тих голубих 30 секунд А сам фільм триває майже 3 години. Завжди можна той момент перемотати Інформація для допитливих - сценарій написали брати Вачовські (тобто брат і сестра Вачовскі) - ті самі, які подарували світові Матрицю. Режисер фільму Том Тиквер (відомий за фільмом Біжи, Лоло, біжи)
Як кажуть, на колір і смак фломастері різні... Для мене нуднішого фільму ще не було, якщо чесно. Завжди дивлюсь такі заявлені серйозні стрічки сама, щоб ніхто не заважав, але тут ну просто знудилась... Як сказав артобстріл, хіба для фону...
Я минулого тижня дивилась цей фільм і теж і скажу чесно заради Тома Хенкса, бо його касові ролі накладають чималий відбиток ...Що вартує фільм "Форест Гамп" "Зелена миля" і т.д.....На початку фільму я не второпала що й до чого, а потім дійсно як казав Мартіні винос мозгів.Фільм класний,як на фантастику, але не більше, нічого життєво-цінного я звідти не винесла,передивилась а на завтра забула...Є фільми такі,що на все життя.....це не той варіант, проте екранізація цікава і тримає в напрузі,тобто це фільм авангард в дечому, а в дечому така меланхолійно-суїциїдальна драма,що аж занадто....
Фільм непоганий, але не більше. Я чекав якогось "вау", і очікування не виправдались. Кіно цікаве насамперед неординарністю структури. Ця переплутаність декількох сюжетних ліній створюють враження, що це типу інтелектуальне кіно, але насправді кожен із сюжетів окремо - банальний.
От власне і це мене тримало до кінця, ота переплутаність. Сюжет сам по собі цікавий і непередбачуваний і, як на мене, то є великим плюсом.
фільмець файний.. задумка авторів вдалась на 100%, але сказати, що всі 3 години я дивилась в напруженні - не можу.. трохи задовгий.. ніби й скоротити нема як, але все одно трохи задовгий.. акторська гра - бомба! тут просто нема слів )))