Неправда, для чого ви таке розказуєте. Все ж залежить від того що ви їсьте з хлібом а не те що дріжджі чи хліб випечений з ними це трутка. Для чого так казати. Якби це була трутка то прості люди які їдять хліб лишень на дріжджах не жили б по 90+ років. Всі б повимирали за тиждень часу. То мені чисто нагадує анікдот про булочку. Приходить хлоп в ресторан і кричить - Офіціант! Сто грам!!! і так повторилось разів з п’ять. Офіціант не витримав і каже, - Слухайте, може ви хоч якусь булочку замовите, а то тільки 100 грам і 100 грам. і тут вже майже готовий клієнт каже, - Дааввай свооюю ббулочку! Офіціант приніс булочку і 100 грам. Клієнт випив, вкусив булочку і впав писком в тарілку. Офіціант стоїть, дивиться до нього чи той в порядку, а вже п’яний клієнт повертає голову і з заплітаючимся язиком каже, - Віш, шо тввоояя булочка наробила?!?!?!?
Та треба ж Бамбука ше більше налякати... ---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Згідна! Я від хліба не відмовлюсь,правда і споживаю його не багато,але шоб так кардинально без хліба не можу... Але буду наполягати всеж,що дріжджі - трутка...
А розкажіть, будь-ласка, як спекти хліб так щоб потім, як постоїть, щоб не кришився. А то хоч хліб і добрий виходить, але на другий день коли ріжеш починає кришитися.
То дивлячись,де печете?Якщо в ХП-можна додати клітковину,від неї якраз хліб не кришиться,А якщо руками місите,то треба довго місити,щоб та клітковина так би мовити вивільнилась самостійно.Але ж дивно,чому він у вас кришиться, в мене такої проблеми немає,правда я замішую руками десь 20 хв.
Печу в ХП. Я й сама не можу зрозуміти, що йому бракує. Коли свіжий, то такий ніби трохи вологий і ріжеться прекрасно, а постоїть і починає кришитися.
Добрий хліб і має бути пухкий і крихкий. Вологий хліб - це надмір дріжджів і шкода для шлунку та кишківника. Про шкоду - саме в цьому і шкода, що змінює такий хліб мікрофлору кишківника - це раз. По-друге, перетравлюється (при чому будь-який) хліб довго і деколи починає в кишківнику підгнивати. Що більше, він заважає травитися іншим продуктам, які ви споживали з хлібом, заважає прохідності кишківника, збільшує кислотність. До речі, це ж стосується картоплі. Особисто я відмовився від хліба і майже відмовився від картоплі. Після цього зникли всі проблеми з травною системою, почуваюся набагато краще, важкість в шлунку, яка часом була після насиченого обіду, зникла взагалі, підтримувати постійну вагу - нема проблем. Замість хліба споживаю пасту з твердих сортів пшениці або пшеничну, ячну каші. І до того - побільше свіжих або лише трохи оброблених термічно овочів...
все так само!!! Картоплю не їм...вже дуууже давно. Переважно паста, пшеничні каші. А от від хліба відмовитись мені важко, я його мало їм, але канапки з чогось треба робити?
І ми мало їмо.Я раз в тиждень спечу буханець,половину віддам, а половину ми їмо майже тиждень.Хліб не може бути злом,ніколи,колись за нього б віддали усе. Такщо пан Бамбук я з вами не погоджусь ніколи .Справжній живий хліб є -Життя!!!! Згадайте саму основну молитву... ...хліба насущного Дай нам Днесь.....а не спагетті твердих сортів.... П.С. Хоч ,ви зараз майстерно перекрутите мої слова,точніше слова з молитви, але у кожного своя правда, а ХЛІБ ОДИН!!!!!! ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- Власне сьогодні спекла великий буханець житнього хліба. І ще одне хлібом потрібно ділитись,це якась таємниця,але я переконана,що треба,особливо,тим який ти сам спік.....
Знаєте, поетко, в часи, коли писали ті слова молитви, римляни вважали за норму їсти з оловяного посуду, і навіть не докумекували, чому живуть лише по сорок років... А ще були часи, коли вважали нормальними митися раз на півроку... І ще багато чого свого часу було нормальним, а потім люди розумнішали і від нього відмовлялися...
Люди розумніша за Ісуса Христа?????Ніколи б не подумала... Чи 10 заповідей,це теж застаріла утопія????І біблія разом взята?????? ---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ---------- Ви вжили слово - добрий,по відношенню до хліба??????
Заповідь є: не вживай всує... Це якраз той випадок, не плутайте символи і зхасоби поповнення енергії для тіла...
Я за римлян не буду говорити, а за своїх рідних;-прабабцю і бабцю,які самі випікали бездріжджовий хліб і годували всю родину...Одна прожила 105 років,інша 98.....І їли домашній хліб і картоплю висаджену на власному городі....Такщо все відносно,все відносно. ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ---------- Погоджуюсь! У кожного свої засоби поповнення енергії,які підходять для нього,так само,як і у кожного своя правда...Я повжаю ваш вибір,ми теж їмо макарони твердих сортів,каші і овочі,але й хліб також їмо,правда бездріжджовий.... Будьте здорові!!!
я купила нині в податковій хліб, вони печуть самі, дуууже смачний. Ще теплий був. От ніколи би не подумала, що та податкова може мене хлібом заманити ...
....і фотку показати з рецептом бажано. Я тепер експерементую з хлібом,точніше з рецептурами.Вчора пекла житній йз кмином,кляс!!!!