Відповідь: Хитрий Джин виконано! Ви на морі, але Джин трохи промахнувся - і море те на місяці!!! Вам яке більше до вподоби - Море Дощів чи Океан Бур? хочу родити!
Відповідь: Хитрий Джин Виконається у потрібний строк, джин не сміє Вам суперечити і жартувати. Хочу світ за очі
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Вам привезли 3 мікроскопічні бочівочки квасу але вони вибухають при відкритті. Хочу непрацювати.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано, ви не працюєте, але тепер жагуче хочете працювати. хочу, щоб синулька почав ходити у горщик.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Ваш синулька ходить на горщик сам. Але тапер і Ви ходите на горщик Хочу щоб літо не закінчувалось
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! але зелень на деревах буде вигоріла і все навколо постійно буде в пастельних тонах... Хочу щоб мені знову було 17 років))))
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! але у тебе вже чоловік і троє дітей... хочу лежати на пляжі в Маямі і щоб було багато смачнючого морозива!
Відповідь: Хитрий Джин Усе так, як ти і забажала!!! Ти лежиш на пляжі, а навколо тебе якісь аборигени напихають тебе морозивом)))))) Хочу гарний краєвид за вікном роботи
Відповідь: Хитрий Джин виконано! шеф повісив на твоє вікно новий постер Памели Андерсон!!! хочу рисових зраз, які колись в садочку давали!
Відповідь: Хитрий Джин виконано! Але за стільки років ті зрази вже запліснявіли... Хочу нове хороше ліжко
Відповідь: Хитрий Джин маєте - нове класне ліжко з супер-пупер матрасом, і супер розміри - 1.50 * 0.70 м. хочу бігати під теплим дощем!
Відповідь: Хитрий Джин Виконано, у вас дискотівка під час страшного шторму, який тягне до вас аж 5 кораблів. Хочу власний літак.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Ви маєте свій власний кукурузник з одним крилом. Хочу в Україїїїїну!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Тепер ви не один хочете, тепер я хочу разом з вами! Хочу щоб світом керувала любов а не зажерливість!
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Панує всесвітня любов і абсолютна байдужість до створення матеріальних, а також і духовних благ... Хочу повернутися в дитинство хоч на одну мить...
Відповідь: Хитрий Джин OFF TOP Більше цього джина ніц не попрошу:D, бо сьогодні справді працюю 12 годин :p Додано через 2 хвилини Виконано! Ви туди повернулись але там все чуже і зовсім не ваше, ой то джин вас відправив в чуже дитинство.:p Хочу осені
Відповідь: Хитрий Джин (У чуже дитинство? Може, то воно і на краще...) Виконано! Маєте осінь у всі чотири пори року! Хочу до люлі, а форум не відпускає... (Марусю, ми зараз з тобою тільки удвох на варті)
Відповідь: Хитрий Джин виконано, комп заглючив та вимкнувся, але місяць піде на ремонт. хочу навчитись водити машину