Відповідь: Хитрий Джин Якраз на Манхатані ціни на продукти нижчі як в Україні, just FYI :ninja: Додано через 1 хвилину Без проблем! Але собачка буде маленька чіваува і буде постійно гавкати як вдень так і вночі і буде робити по цілій квартирі. Хочу ніч кохання
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. ЦІЛА НІЧ КОХАННЯ..... у котів під Вашими вікнами. Хочу стрибнути з парашютом.
Відповідь: Хитрий Джин Без проблем! Але приземлення відбудеться у сільській місцевості у центр купи натуральних коров"ячих добрив.)))))) Хочу власний літак
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! В ньому можуть поміститись всі студенти Львівської політехніки! Хочу масаж
Відповідь: Хитрий Джин Виконао, тільки масаж проводиться із клеєм мометом на руках у масажиста. Хочу машину.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Ви маєте машину... Сміттєвоз... На якому Ви й працюєте.... В дві зміни. Хочу "МОРЕ УДАЧИ И ДАЧУ У МОРЯ"
Відповідь: Хитрий Джин Раз плюнути! Маєте "удачу" - тіко вона лінива і ніц не помагає, і дачу - бамбукова палатка на березі Баренцового моря))) Хочу вивчити німецьку мову
Відповідь: Хитрий Джин то буде "золота" дача.... через весь материк бамбук везти - дорога захцянка! та й непрактична вона - там з льоду дача значно практичніше і надійніше....
Відповідь: Хитрий Джин та все одно - льотати півсвіту, ще й в різних кліматичних поясах.... Пошкодуйте робочу скотину!
Відповідь: Хитрий Джин Давайте! Отже, Хочу просту палатку (неоцинковану) на кримському березі, де до людей два дні з біноклем!
Відповідь: Хитрий Джин Прошу!.. Але питної води у вас на 1 день, а до людей - 2 дні з біноклем))))) Я таки хочу вивчити німецьку мову!
Відповідь: Хитрий Джин А я буду пити кримське вино! Прошу! Ви вивчили німецьку мову, а Німеччина стала як Україна, - німецькою говорять тільки в Баварії! А так - па рюсскі! Хочу чухнути з роботи!