Відповідь: Хитрий Джин Виконано, вони зникли з усіх львівських вулиць і тепер сидять у вас удома . Хочу, щоб Тимошенко роздягнулась перед телекамерами на день незалежності :naci:
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!тільки роздягнеться не вона,а Ющенко(ги-ги-ги) Хочу щоб завтра була гарна погода
Відповідь: Хитрий Джин Виконано, тільки гарна вона буде не у Львові а в Іспанії Хочу у Хмільний дім Роберта Домса
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!тільки ви не Хмільному домі,а в Кривій Липі Хочу,щоб мишка перестала глючити
Відповідь: Хитрий Джин Мышке уже не нужна травка, она даже готова обменять стакан шмали на обратный билет с Марса... Без проблем Запорожец над пропастью во ржи... Хочу безлимитную карточку на бензин
Відповідь: Хитрий Джин Виконано , але ця ікра перемішана з рибячими очками фе .. хочу виспатися на животі
Відповідь: Хитрий Джин Не вопрос, держите специальный ортопедический матрас, но в придачу полную комнату комаров-спиногрызов Хочу прыгнуть с парашютом...
Відповідь: Хитрий Джин можу позичити вам матрас з купою комарів, які вас донесуть до болота і кинуть хочу персиків (всі вже з"їла )
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!тіки ці персики вже встигли зігнити(бєєєє) Хочу новий килимок для мишки
Відповідь: Хитрий Джин виконано , тільки мишка настільки глючить , що її краще під килимком сховати хочу виспатися
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!ваша нова мишка сидить зверху на лептопі і просить їсти Хочу холодного апельсинового соку
Відповідь: Хитрий Джин Виконано, але Вам його подали у вузькому бокалі і з Вашими 10-сантиметровими зубами його випити нереально. Хочу на пляж.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!ось Ви і на пляжі....встеленому камінням,а поряд тече холоднююююща гірська річка Хочу щоб комп мав більше пам"яті
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Тепер Ваш комп має трохи більше пам'яті ніж мій телефон. Хочу знайти маназин, в якому продається гречка.