Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Зарплату підвищили! І знову народним депутатам! Хочу,щоби всі люди зараз посміхнулися!
Відповідь: Хитрий Джин Всі посміхнулись підступно із того що комусь погано. Хочу їсти вареники кожного тижня.
Відповідь: Хитрий Джин Як хочеш)Відтепер до кінця твоїх днів не буде жодної поважної причини прогуляти ВУЗ чи роботу
Відповідь: Хитрий Джин Бажання виконане а нового нема..... ну то я своє загадаю Хочу, щоб дружба цінилася набагато дорожче.
Будете,коли у Львові з"явиться сонечко....А воно скоро з"явиться Хочу,щоб хтось,чи щось надихнуло мене до життя.
Виконано, але я не відповідаю за те, якшо хтось буде дихати на Вас С2Н5ОН Хочу кілограмовий злиток золота
ну ти і захотіла.... ок... тепер ти 20 років будеш їсти тільки овсянку... хочу щоб ти створив камінь який не зможеш підняти, а потім підніми його.... надіюся такого не було ще ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ---------- на всякого джина є своє фляшка....
Добре, тоді я тебе перетворю в камінь а шо ніззя? ) А до цього тепер хочу бриліант, великий, бо в каратах не розуміюсь...
а хто підносити буде? а? непорядок.... перше виконай моє.... ---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ---------- от хитрий який джин попався....точніше лінивий ...