Відповідь: Хитрий Джин ок, ви в Туреччині, але там спека +40, а у вас в номері немає кондиціонера. хочу з"їсти щось смачненьке
Відповідь: Хитрий Джин ви з'їли багато смачненького, але вас постійно нудитьі ви вже нічого не хочете. хочу піти в аквапарк
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Ви в аквапарку, але в люту зиму і він не працює Хочу навчитись катися на роликах
Відповідь: Хитрий Джин (соорі за офф: насправді я вчора отруїлася і вже другий день тіко чай пью з дієтичними хлібцями, бо боюсь, що знову нудитиме. в аквапарк теж, до речі хочу) виконано, ви в аквапарку, але там дуууже багато людей, на всі гірки страшезні черги, в басейні нема де поміститися. хочу, щоб Росія перестала бути такою безкарною та наглою.
Відповідь: Хитрий Джин навчилися, але кататися не маєте можливості (часу, місця) Додано через 1 хвилину завжди літо, на всій планеті. всі скучають за снігом... хочу вивчити программу корел
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!маєте двокімнатну квартиру,але в Золочеві Хочу зрозуміти чоловічу психологію
Відповідь: Хитрий Джин так не чесно! я просила у Львові! та ладно, ви зрозуміли чоловічу психологію і тепер працюєте чоловічим психологом по 12 годин на добу. хочу помити голову, але щоб в цей час малий не прокинувся.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!ви помили голову,малий не прокинувся,зато прокинулася Маргаритка Хочу навчитися плавати
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!Ви на самоті,але Вам на то дано всього 5 хвилин Хочу,щоб нині в мене був хороший день
Відповідь: Хитрий Джин Виконано у Вас хороший день в Шизо (Сізо) на Личаківській. Хочу щоб у Лулу був хороший день.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. В Лулу хороший день, то вона знає що Ви разом з Іспанкою в Шизо (Сізо) на Личаківській. Хочу борщу!!!!