Відповідь: Хитрий Джин Так і захотілося написати "Ви тепер блондинка". =)))) Але стримуюсь... а то ще можу когось образити. Виконано... смієтеся разом зі мною. Лежимо в одній палаті. =)) В голові думок майже не маєте. :D Хочу, щоб мобільний телефон швидше заряджався !!!!
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Але коса не тупа, а ще тупіша, так що косити нею неможливо Хочу винограду без кісточок
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Ось вам виноград без кісточок..... але і без м'якоті - сама кожура. Хочу знайти роботу.
Відповідь: Хитрий Джин Додано через 1 хвилину Виконано! Тепер коса така довга, що можна косити на сусідському полі. Буває ж таке! Виконано! Ви знайшли роботу, тепер робота постійно знаходить Вас, а Ви шукаєте зарплатню. Хочу стати капітаном прогулочного катера!
Відповідь: Хитрий Джин Не смію насміхатись з Вашого здоров'я... Бажаю Вам чим скоріш таки одужати. Виконано... Ви тепер настільки здорові, що не влазите ні в одну маршрутку і мусите нахилятись вдвое, щоб зайти в будь які двері. :p Хочу щоб все вдалося. :rolleyes:
Відповідь: Хитрий Джин Удачі Вам!!! Виконано!!Вам все вдалося!вдалося підняти мені,хворій, настрій Хочу нарешті мати симпатичного залицяльника:o:o:o:o
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Тепер у Вас, Наталія, є симпатичний одружений залицяльник з трьома дітьми та ДУЖЕ ревнивою жінкою(з чорним поясом по карате). Хочу зустріти свою другу половинку.
Відповідь: Хитрий Джин Ех..і я хочу..... Виконано!ви зустріли свою другу половинку!ось ваша рівно половина дівчини.вибирайте яка вам більше до смаку - ліва чи права Хочу риби
Відповідь: Хитрий Джин Ось вам риба але вона стара і смердить гірше китайця який вам її продав. Хочу не працювати але щоб гроші були.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Ви не працюєте і у Вас куча купонів. Хочу знайти загублені документи.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! Ви знайшли загублені документи моєї прабабусі Хочу на концерт Мадонни в Чорногорію.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано!Ви в Чорногорії,але ви на плантаціїї збираєте апельсини Хочу,щоб до мене в гості завітав Ікер Касільяс
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. Але через звичку до хати він не потрапив - залишився біля воріт! Хочу дізнатись, що буде через 1-2 місяці.
Відповідь: Хитрий Джин Виконано! По секрету скажу тільки Вам - через 1-2 місяці буде осінь Хочу щоб з звіряток не робили шуби.