Відповідь: Хитрий Джин виконано, але жарти там дуже тупі та не смішні. хочу великий нормальний холодильник
Відповідь: Хитрий Джин Ось і холодильник - великий, нормальний, з кодовим замком, але код Вам Джин забув сказати... Хочу безтурботності, як в дитинстві
Відповідь: Хитрий Джин виконано - Ви перебрались на Кульпарків і вже ні про що не переживаєте! хочу бисківту зі свіжою полуницею!
Відповідь: Хитрий Джин Смачненький тортик зі свіжою полуницею і дуже несвіжим бисквітом))))) Хочу в незаймані гори-Карпати!
Відповідь: Хитрий Джин незаймані Карпати,Ви самі, ніч, темнота, виють вовки і лиє холодний дощ... хочу щоб чоловік частіше вдома був.
Відповідь: Хитрий Джин будь ласка - Ви захотіли все, мали все, а тепер сидите і плачете, бо ніц вже не хочете! хочу нову файну духовку.
Відповідь: Хитрий Джин "Сама не знаю чого" прийшла до Вас, запалила свічки... , а Ви не знаєте, чого хочете. Хочеться стабільності.
Відповідь: Хитрий Джин Прошу! Маєте стабільність, повну стабільність у ВСЬОМУ. Але не маєте ніякого різноманіття, ні в чому Хочу бути безвідповідальною
Відповідь: Хитрий Джин За те, що не написали про цвинтар, окреме "дякую" Отже, виконано, - Ви стали абсолютно безвідповідальною, але чомусь ніхто від Вас нічого не хоче. А от я хочу стати відповідальним і авторитетним. :p
Відповідь: Хитрий Джин Ви стали відповідальним і авторитетним, але більшість Вас боїться, решта - заздрять Хочу фломастери
Відповідь: Хитрий Джин Дай Боже, щоб і надалі у вашому житті були лише такі маленькі потреби. Маєте фломастери... багато фломастерів, всі червоного кольору, і на жаль можуть малювати лише на папері. А також маєте багато-багато паперу. Але (ой лишенько) папір теж червоний. :no: Хочу мати постійно швидкий та безкоштовний інтернет.
Відповідь: Хитрий Джин Як мені розповідав наш замовник, колись в них продавали компакт диск - весь Інтернет. Ви тепер маєте такий диск і швидкість лишень обмежується швидкістю вашого зчитуючого пристрою. Хочу власне кафе(ресторан).
Відповідь: Хитрий Джин Ви в аквапарку, але в дитячому, тому тільки дивитеся, як інші купаються Хочу нових позитивних вражень! Багато!
Відповідь: Хитрий Джин (я в дитячий і хотіла, щоб синочка там полокати) Виконано, у вас купа позитивних вражень, просто перебор із ними. Ви тепер не могжете заснути, не спите вже 4 доби підряд... хочу працювати й добре заробляти
Відповідь: Хитрий Джин Виконано. У Вас є робота і дуже гарний заробіток, але Ви не можете скористатися із тих коштів бо робота відбирає усі сили та час. Хочу в гори
Відповідь: Хитрий Джин Ви не перші... вже тут були такі, які теж туди хотіли, але попали в гори сміття. Ну... Джин трохи схибив. :rolleyes: Ще були, які опинились в горах в самісінькій нижній білизні. :shy: На цей раз Джин вже не помилився... попали в справжнісінькі гори. Навіть одягнені. :radist: Але за вами по п'ятах полює Єтті. Хочу щоб відпустка проходила веселіше.
Відповідь: Хитрий Джин Як і хотіли, відпустка проходить весело - Ви без перестанку смієтеся аж до кінця відпустки)))) Заодно прес підкачаєте))) Хочу щоб в голові було менше думок)