Хітмен (2007) / Hitman

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Deus igrok, 4 гру 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Додано через 7 хвилин
    При перегляді трейлера, згадав "ВІйни безсметрних" .. такий же стиль операторської роботи. Ще подумав - лайно буде. Не помилився.

Якщо Дум ще тримав глядача в напрузі. То тут абсолютно ні.
    Хаотична сюжетна лінія.
    Жалюгідна стилізація під Росію - "Поща, ВелькиЙ Тъорт...." ...
    На двієчку.

Короткий опис. Є убивця, його посилаються в Росію - вбити президента. Він робить постріл зі снайперки і влучає в обличчя. На наступний день в новинах - президента лише легко ранили. Клон. Замовник відмовляється оплачувати роботу, окільки та нібито не виконана. І починаєтсья полювання на відьм. По ходу фільму з'являється повія, коханка Клона. Демонстручуючи свій зад і груди, вона намагається розвести 47 на секс. Але до кінця фільм так їй цього і не вдалося.

Моя оцінка 2. Не рекомендую гаяти час. Ну хіба ви фанат забавки.

2. syavych

syavych копач

Відповідь: Хітмен (2007) / Hitman

А ще кажете фільм не тримає глядача в напрузі? :) Всі ж чекають коли нарешті розведе на секс. А взагалі - фільм лайно...

3. leon kuz

leon kuz New Member

я не бачив ще !!

4. sanya

sanya Well-Known Member

Моя оцінка 3 бали . Фільм не дуже !!!!

5. KruNdiK

KruNdiK New Member

Повністю згоден. Жахливі неправильні надписи:"Ф)Б"ПОЩТА". Екранізувати гру не вдалося. Адже в грі потрібно бути максимально обережним по кількості вистрілів і взагалі кожен лишній патрон шкодить репутації. Актор просто жах , бо у грі в 47 холодне , беземоційне лице і він не кривиться./Згадайте момент , коли 47 душить ше одного, як він... Жах Великим планом показують перекошене лице Тімоті Оліфанта /
    Я поставив 3 тільки чурез повагу до людей , що знімали і співчуття людям котрі просадили гроші на вітер...

• Подобається Подобається x 1
  6. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

А Неппер як? Мені цей актор подобається дуже. Я не бачила фільму, але була зацікавлена. Аж поки тут не прочитала ваших дописів ;) То дивитись, чи ні?

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

джосамб, по-моєму, написано абсолютно однозначно: "ге"... [​IMG]

а де твій аватар? :)