Хіппі

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем маюнка, 5 бер 2008.

1. Niemand

Niemand Active Member

Пупер,я доводжу до вашого відома, що я не емо!!
    Я зовсім інша людина)
    Я слухаю панк та катаюсь на скейті..
    І знову ж таки,
    доводжу до відома,
    що скейтери ненавидять емо!!!
    Я не відношу себе ні до якої субкультури.
    Але я спілкуюсь в реальному світі саме з неформалами!

2. NIK

NIK Well-Known Member

Хіппі як зараз Емо. Люди виражають себе через емоції. Краще емо ніж бригади які були коли я був молодим :) тоді трошки було металістів, трошки панків і тисячи бригадних :) А зараз повно емо :) Прикольні такі вони :) Яскраві - мені приємно на їх безпосередність дивиться :) За пару років все це пройде :) А спогади в них залишаться :)

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

найбільш повну та розгорнуту думку з приводу хіппі виказує Велика людина Ерік Картман ....

• Подобається Подобається x 1
  4. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Навряд
    http://hippy.ru/ це так «для общєго развітія»
    а от тут львів»яки ,всі в категорії «left», от такі вони були
    «страна должна знать своїх гєроєв»,чи не так?
    http://hippy.ru/left/zv/zv/page1.html
    http://hippy.ru/left/alik/1/lvov/
    Але без ілюзій і ідеалізації ,бо половини,а може більше, того народу вже нема…
    Та і про «внесок» теж можна добре подумати-,який він.

• Подобається Подобається x 2
  5. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

Я глибоко переконаний в тому,що хіппі,нікого нідочого не зобов'язуючи,прагнули зробити світ краще,вони підсвідомо кинули виклик людським негативним якостям,саме тим якостям,"завдяки"яким людство поступово втрачає сенс розвитку.Скільки б ми не розмірковували про хіппі,сутність буде одна-в'язні говорять про вільних.Це в кращому виппадку,а то ще суспільству вистачає нахабства вбачати в цій течії,в цьому русі загрозу. Хіппі давали світу шанс,..яким той не скористувався...

6. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Чому не скористався? Якраз дуже скористався - сексуальна революція, free love, легалізація наркотиків, терпиме ставлення до сексуальних меншин, предтеча всього цього - хіппі... а хто вільний, хто в"язні - можна сперечатися...:)))

7. smbds

smbds Well-Known Member

Позитивно. Важко ставится негативно до людей, котрі закликають make love not war. Мені теж перше подобається набагато більше ніж друге.

8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Хіппі були добрі і доречні у свій час. Зараз їхній час пройшов... тому вони виглядають смішними диваками :) Немає нічого печальнішого за героя, що свою місію виконав і "вийшов у відставку".

9. smbds

smbds Well-Known Member

Так, виглядають. Але це не найгірший варіянт - бути смішним диваком.

10. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Далеко не найгірший, погоджуюсь )
    Хоч і не найкращий, звісно.

11. smbds

smbds Well-Known Member

і то правда :)

12. asiana

asiana Well-Known Member

Хіппі:) Ставлюся з легкою ностальгією і посмішкою, бо це моя юність. З ними було цікаво, бо вони їздили автостопом, носили "фєнєчки" і хайратники, сиділи на асфальті, читали розумні книги і слухали особливу, якісну музику. Мені подобалося з ними, бо вони заперечували суспільну мораль, в більшості були ерудовані і миролюбні люди. Хіппі мого покоління слухали Акваріум, Алісу, ДДТ, Зоопарк. Загалом, частина мого світогляду сформувалася завдяки спілкуванню з ними. Звичайно, що у 90-ті роки це вже була перетворена субкультура, так би мовити, рудиментна...Багато було позитивного - серед них люди, які вважалися вигнанцями серед "нормальних" - тобто обивателів і "гопоти" знаходили "вікно" для самореалізації і душевний затишок. Звичайно, досить було і просто звичайнісіньких нероб і лінтяїв, яким дуже підходила така філософія - тинятися світами:)
    Я навіть проїхалася якось автостопом аж до Криму, де ми жили біля моря у лісі. Просто неба... Але після тої поїздки чітко зрозуміла, що "я єсть существо глубоко урбанізірованоє і сільно іспорчєнноє благамі цивілізації":)))

• Подобається Подобається x 5
  13. Фесько

Фесько Well-Known Member

У хіпі якесь хворе уявлення про свободу - трава, наркотики, вільний секс. Чесно кажучи, рух хіпі набув своєї ваги та розвитку за допомоги наркодиллерів, які сбували тоннами наркотики і траву. На хіпі байдуже, музика в них гарна. І хіпі не емо. Емо - пішло від панку. Це зовсім інша гілка.

• Подобається Подобається x 4
  14. Geograf

Geograf Меломан

Позитивно, особливо щодо їх ставлення до війни, насильства та збереження природи.

І у нас у Львові були свої хіппі і були одним із елементів які розвалили радянську систему, якій тяжко з ними приходилося, бо людям які були далекі від політики тяжкувато було пришити антирадянщину.
    До речі перший львівський хіппі на прізвисько Плюшкін вийшов на вулиці влітку 1967р., хоча епоха львівських хіппі це 70-ті роки.
    лідер групи "Супер Вуйки" Ілько Лемко

Осередком львівських хіппі був т. зв. "Святий Сад"

Happy Hіppіe, щасливі, бо вільні.
    Happy Hіppіe. Де вони є тепер?
    Happy Hіppіe, патлаті і повільні.
    Happy Hіppіe...

15. matvej

matvej Well-Known Member

До хіпі відношусь позитивно. Вважаю, що зовнішні атрибути - це лише уділ молоді, а далі ти, якщо не змінюєш принципів, поглядів, переконань, то і з краваткою залишаєшся хіпі, зрештою як і інші представники інших "субкультур".
    Америкоським хіпі вділено великий кусень у фільмі "Easy Rider".

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Тоді ходили смутні слухи,що там збираються не то наркомани, не то сатаністи, а виявляється, просто хіппі...
    А які в них переконання - жити тільки сьогоднішнім днем, вільний секс, галюциногени, любити всіх, терпимість до всього, політкоректність, слухання гарної музики, космополітизм, пацифізм... Вони і в Україні були б чужими:)

17. Geograf

Geograf Меломан

Серед них було чимало наркоманів, проте не всі.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зараз бути хіпстером знову супермодно, великі міста забиті ними. Особливо якісь рекламні агентства, телеканали і т.д. Культура переживає новий виток.

Без хіппі не було б сучасного світу. Хіпани і панки створили його в лазерному диму і кислотному угарі.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все ж тре надіятись на краще.
    Армагелєц не за горами.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якось ви налаштовані не дуже.

а де твій аватар? :)