Оригінальна назва фільму: Splice Рік: 2009 Країна: США, Канада, Франція Слоган фільму: «Science newest miracle ... is a mistake.» Режисер: Вінченцо Наталі Сценарій: Вінченцо Наталі, Антоніетта Террі Брайант, Даг Тейлор Продюсери: Джозеф бочча, Франк Коро, Стівен Хоба... Жанр: жахи, фантастика, трилер Бюджет фільму: $ 30 млн Прем'єра (світ) 6 жовтня 2009 Реліз на DVD 16 вересня 2010, 22 липня 2010, «СОЮЗ-ВІДЕО» Тривалість фільму: 104 хв. Сюжет фільму Химера Splice Два науковця , Клайв і Ельза (подружжя) , йдучи на перекір моральним, етичним переконанням і кримінальному кодексу , синтезували ДНК тварини з людиною. В ході цього несподіваного експерименту виросла дівчинка, котра за лічені тижні стала жінкою-химерою . Із цією істотою у експериментаторів виявляється дуже особливий звязок, котрий здатен загрожувати їм небезпекою. Хоч я і не любитель біологічної фантастики, але цей фільм втягнув. Небанальний розвиток подій, сюрпризи в сюжеті (тобто наперед нічого не було відомо), цікаві психологічні моменти . Короче, мені настільки сподобався, що аж мусила з вами поділитись
Думаю, що такі фільми треба дивитись не читаючи опису. Я коли дивилась, то взагалі не знала що буде. Тому було цікаво
я аналогічно. Взагалі майже ніколи не читаю опис фільму. Але Химера виявилась якоюсь занудною і примітивною. Певно я балуваний
фильм одноразового просмотра, вообще две сцены нормальные - когда червьячки друг друга фигачили и когда старший научный сотрудник "подружился" с животинкой, дамы - пардон ...
Давніше ще дивилась, ІМХО ніякий фільм. В тому сенсі ніякий, що ніяк мене не зачепив. )) Мартіні, а які тобі фільми подобаються? Просто не натикалась ще на твої позитивні відгуки про якийсь фільм. Я не іронізую, цікаво стало.
погортай цей розділ, насправді тут багато фільмів, які мені сподобалися А так щоб згрубша - всі фільми Клінта Іствуда, братів Коенів, майже всі фільми Тарантіно. Я не дуже падкий на видовищність, на першому місці для мене нетривіальний сюжет і загальний емоційний шлейф, який фільм залишає по собі. По жанру це може бути і фантастика, і мелодрама, і жахи... Що завгодно.