Подивився хвільму. Хенкок Pежисер: Пітер Берг в ролях: Вілл Сміт, Шарліз Терон, Валері Езлінн, Джейсон Бейтман, Стефен Бішоп жанр: фантастика, бойовик, комедія тривалість: 92 хв бюджет: $150 млн IMDB рейтинг: 6.8 (34 950 голосів) "Є герої, є супергерої, і є Хенкок. Наявність надможливостей передбачає відповідальність, всі знають це — крім нього. За будь-яку задачу він береться із душею та найкращими намірами, рятує життя людей — ціною надлюдських руйнувань та неймовірних збитків. В кінці кінців, терпць суспільства уривається: люди вдячні своєму місцевому герою, та інколи не розуміють, чому мають терпіти таку кару." -------- Ну що сказати, шановні форумляни? Фільм дивиться легко, головний персонаж нагадує вуйка з фільму Поганий Санта (Bad Santa). За якихось $150 млн., за котрі, беручи до уваги пертурбації з доляром, скоро з порядних речей хіба-що коробку сигар можна буде надбати, Голівудські майстри примудрилися напхати в фільм багато файних спец-ефектів. Плюс доволі свіжа ідея про супергероя-синяка, так близька серцю багатьох моїх колишніх сусідів з початку Ґородецької. Виконавець головної ролі - ветеран екрану Уілл Сміт зіграв цього фулігана нормально, тай Шарліз Терон.... файна. Для мене по життю головне - гумор! Ну, для розрядки щоб. Так от, як на мій вишуканий смак агліцкого жентельмена з темним галицьким минулим, фільм в багатьох місцях заслуговує на стриманий регіт. Якби ше вирізали троха розтягнуту середину кіна з тими сентиментами - то ціни би не було. Хоча - дівчині фільм сподобався навіть більше, ніж мені. Може воно так і треба? Хтіли автори певно показати, що кохання нас робить вразливими. А з цим, якто кажуть, і не посперечаєшся. Короче, вердикт: один раз подивитися варто! А тим, кому залежит панєнку до кіна запросити, так шоб обом посміятися і мізки дармо не напружувати - в самий раз. А Вам як фільма?
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) З половини фільму заснула..не знаю чого-може просто стомилась, але і сюжет Хенкока особисто мене не захопив. Щось у голівуді криза щодо гарних сценаріїв - все зводиться до супер-героїв. Єдина відмінність у тому, шо Хенкок- не такий уже і супер, він,типу- розчарована в собі і людях забухала "надлюдина". От і пакостить усім. Але потім, звісно, виправляється :padonak: Соціум кого хоч виправить, а ше й як гамериканський соціум, то вобше.. P.S. Уіл Сміт все нижче опускає планку (моя суб єктивна думка )
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Класний фільм:смішний,пригодницький,присутні спецефекти,легкий без закручених сюжетів !!! Просто все залежить з яким настроєм і на який фільм йдеш в кінотеатер.:radist:
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) я раніше думав, що це кіно має поліпшувати настрій, а не навпаки....
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Якщо ти йдеш на фільм,як на похорони то тобі вже нічого не підніме настрій!
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) цікаво, хто ходе на фільм, де написано "комедія", як на похорони?..
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Пупер! Ми обговорюємо фільм,а не придираємся до кожного слова.Фільм мені сподобався,а тобі я зрозумів що недуже,і все:shutup:
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) взагалі-то ми дискутуємо щодо фільму... якщо ж слідувати вашій логіці, то тут тре було зробити просте голосування: хороший \ поганий \ не бачив
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Ви ще побийтеся, гарячі фінські хлопці! :cowboy: Голосування, звичайно, можна, але, на мою думку, фільм не такий вже і шедевр, щоб аж голосувати. Я пішов на нього бо там Уілл Сміт, якому добре вдаються комедійні ролі.
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) фільм мені сподобався, бо ....почався як комедія і повеселив мене а от скінчився як невідомо що :D:D:D мені здається, що з середини фільму вони з'їхали з комедії на якусь мелодраматичну фантастику ідея комедії хороша, а сценарій паршивий, тому і фільм так собі ех
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Нормальний фільмєц. Ненапрягучий. Дивився вдома під пиво. З дружиною. Перед сном. Спочатку посміявся трохи, потім почалися шури-мури, сєнтімєнти... Настроїли дружину на романтичний лад... Карочє -нормальний фільмєц
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Типічно американський примітивізм))) сюжету - 0 Щось голівуд вимирає))
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Дивиоась - маю в ХДТВ, можу дати подивитись, фільм не супер як на мене, але непоганий дам 3 з 5
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Хтось виклав у локальну мережу і я вирішила подивитись і то виключно тому, що якість була хороша і чудовий дубляж. В кінотеатр на таке б не пішла (але заздалегіть же не вгадаєш, нажаль). Словом - "с півам патянєт".
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Пару раз поржав, пару раз помилувався гарними спецефектами і все. Можна було б в 15 хвилин втиснути смішні моменти і спецефекти і поширювати фільм через Ютуб. Сюжет ніякий
Відповідь: Xенкок \ Hancock (2008) Нічого особливого - га**о! Супермен-алкоголік - це ж треба було до такого додуматися Фільм ніякий - нічого нового!!!!