Відповідь: ХЕЛОУЇН І де ж та побожність, коли священиків убивають, аби лиш храм пограбувати, у якому великий цінностей і так нема. ТемнОта би такого дуже боялася. Додано через 7 хвилин І як з цим бути? Нащо воно нам у християнстві?
Відповідь: ХЕЛОУЇН Якщо Христова церква це допустила - значить так має бути. Ви ж можете не ставити ялинки, не посвячувати пасху, думаю, що це не гріх.
Відповідь: ХЕЛОУЇН Діянь 28,28 Тож нехай для вас буде відоме, що послано Боже спасіння оце до поган, - і почують вони. Be it known therefore unto you, that the salvation of God is sent unto the Gentiles, and that they will hear it. Итак да будет вам известно, что спасение Божие послано язычникам: они и услышат. Додано через 1 хвилину Того мені цікаво, як ви святкували Геловін (слово означає "навечір"я дня всіх святих").
Відповідь: ХЕЛОУЇН За моєї молодості ми з друзями перебиралься в відьом-відьмаків і на вулиці приставали до людей ("солодощі або смерть"). Але "аудиторію вибирали правильно", ніяких незадоволених не було, навіть назбирали якісь гроші, бо цукерок ні в кого не було. Тепер я би такого точно не робила. Взагалі краще підтримувати свої рідні свята, а не запозичені...
Відповідь: ХЕЛОУЇН я думав, що тема закрита.... а ні. Просто під словом хеловін у нас різне поняття закладено.