ХЕЛОУЇН

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем ГаЛоЧкА, 31 жов 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: ХЕЛОУЇН

кляті відьми та інша нечисть! не дають достойному галичанину спокою!
    Одні сатаністи довкола!
    --
    Миху - НЄ?

• Подобається Подобається x 1
  2. sanya

sanya Well-Known Member

Хто св"яткував це свято * (празднік )?

3. afterstep

дякую - "навіяли"...
    звідки логічно та беззастережно випливає, що якщо в росіян "празднік" - то в них ніц святого немає....

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

празднік - упраздніть....

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Додано через 4 хвилини
    Миху, от що ви нині святкуєте?
    Ви щось не на тому зосереджуєтеся.
    Ми завжди ходили на цвинтар з батьками, молилися за наших померлих.
    Хто святкує Геловін, як поганин, то це його справа.

І все-таки поганство і сатанізм то різні речі. Шкода, що ви усюди сатанізм бачите.
    І скажіть мені, чи ви ходите святити баби та писанки на Пасху?

• Подобається Подобається x 2
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

ІМХОЯкийсь той Геловін чужий.не наш....Все ж не все файне,що з Гамерики.
    Таке саме і Валентина.Щось я то не сприймаю...

8. Liliyah Romanova

Своє поганство рідніше.
    Нащо нам чуже?

9. Romko

Та в нас і так повно чужого.Новий рік,8-ме березня - то що наше?А святкування всіх трагедій на державному рівні - то як?
    Колись жартували "від Романа по Йордан - український рамадан".Люблять у нас святкувати - лиш привід дай.Минулого року 24-го грудня я дзвонив в Польщу.Мені сказали,щоб я задзвонив вже по святах(я змертвів:то ж купа часу!:eek: ).Але уточнили:26 -го грудня.Я заспокоївся...

10. Liliyah Romanova

Не мішайте докупи Церкву і державу.
    Я ж мала на увазі Маланку, свячення пасок, а свячення яблук на спаса звідки? Чому не лякають чорти у вертепах?
    Бо охристиянізовані???

І невже ніхто не ходить на цвинтар у цей день? Не святкують уже всіх святих?

11. Romko

А наші святкують все на повну катушку і церковні,і державні свята.Церковні - і католицькі,і православні.Державні - і радянські і українські.

12. Liliyah Romanova

Наші? А що нам наші?
    Якщо говорити з точки зору християнина, то це все не має значення. Вас ніхто не змушує святкувати. А святкувати, тому що всі святкують, не оправдання. Винні в тому не інші.

Нам тут усі розказували, що наш малий має ходити в костюмі збирати цукерки. А він не ходив. І нині на роботі мала довгу розмову про те, що я того не святкую і то для мене "не фан". Ну, не буду я то святкувати, бо так мені кажуть, бо "я в Канаді". І брехати, що святкую, не буду також.
    Чисто з цікавості: які свята повинні святкувати греко-католики?

13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

1)Свято урожаю дуже просто - зiбрали пшеницю, наробили горiлки, попродавали у бари i люди святкують урожай :D
    2) Прошу не чiплятись. Хтось не святкує по своїм причинам то я це поважаю. А якщо я святкую i iду собi в бар одягненою у всякi глупi костюми то це моя справа. Питання було поставлене чи хтось святкує i як... а не давайте випитаєм хто святкує i пообзиваєм їх сатанiстами i закидаєм тапками.

• Подобається Подобається x 4
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Головний обряд сатаністів - "чорна меса" - обовязково відбувається і Вальпурґієву ніч (на 1 травня), на свята Хеловін (1 листопада), зимове, літнє сонцестояння, осіннє, весняне рівнодення, на свята Ламес або врожаю (ніч першого серпня), напередодні нашого свята Стрітення - 15 лютого, в ніч на 6 липня і кожну ніч на повний місяць."

О. Іван Козовик

З висоти, чи низовини моїх років не знаю чи правильно ставити питання: що краще: сатанізм чи поганство, але дійсно для мене особливої різниці немає. Чому? Бо результат той же.

Додано через 4 хвилини
    Я й на думці не мав Вас ображати. Святкування саме так цього свята - це Ваша особиста справа, так само, як моя думка що до цього свята.
    Не суджу нікого.

Додано через 6 хвилин
    Нє, не одні сатаністи, але є достьатньо підсобників і більшість несвідомих що роблять.

15. afterstep

во-во! та сама церква - УПЦ МП - ті взагалі за Януковича агітують! жах! хіба би праведні католики могли би так низько впасти?!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для мене УПЦ МП з РПЦ і православіє - то трохи різні речі. Хоча і сама РПЦ не однорідна.

17. afterstep

до речі - в Росії науковці вже забили на сполох ;)
    Натякають, що подальша "показна набожність" та таке агресивне втручання церкви в навчання - призведе до загального отупіння нації. Навіть Гінзбург - нобелівський лауреат - проголосив, що пора "впроваджувати моду на інтелект". Що середньовічний світогляд в наш час неприпустимий - що слід таки мати освічених людей, здатних конструювати та налагоджувати машини....
    ==
    Мовляв, "з божою поміччю" - воно не виходить - потрібні знання, ерудиція та навики...
    ==
    А ви, як я розумію - закликаєте все робити навпаки? Адже то ж росіяни - а українцю (перефразовуючи старий анекдот) - все добре, що не так, як в росіян?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гінзбург напевно масон і тому поклоніння інтелекту і розуму - зрозуміле, то їхній бог. А що до машин і їх конструювання - то хороша справа, але не цим людина буде щаслива, бо були вже й конструктури, яке світле майбутнє будували... правда більшість з них зараз на цвинтарі... ну і конструктурів багато було на цвинтар спроваджено... Яка їм від того користь?

Додано через 1 хвилину
    Без божої помочі намагалися 70 років конструювати і вийшла руїна... видно конструювання без Божої помочі - то будування хати на піску....

Додано через 3 хвилини
    Навпаки робили росіяни ... 70 років.... і ми всі побачили що вийшло... а світ трохи посміявся з того витвору....

19. Liliyah Romanova

Та хто питав краще чи гірше? Я питала чи то те саме. А то не є те саме.
    Поганство існувало і ДО християнства. Сатанізм виник як протистояння християнству із використанням християнських символів, обрядів та їх перекручуванням.
    І можете мене розіп'яти за мої слова, але я вважаю, що в Україні християнство має велику провину перед поганством, яке було на нашій території до приходу християнства. Стільки нашої культури знищили, стільки пам'яток...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ТЕ, ЧИ НЕ ТЕ, а результат одинаковий. Язичний обряд може набирати різний зміст. І є приклад, як один обряд перейшов у християнство, а інший у сатанізм, бо не обряд головне, а його зміст.

а де твій аватар? :)