Хатіко: Собача історія / Hachiko: A Dog's Story (2009) драма, сімейний Жанр Драма, Сімейний Тривалість 85 хв. Країна США Режисер Ласс Халлстрем Прем`єра в світі 2009-06-13 Сюжет Фільм поставлений по відомій правдивій історії, яка трапилася в Японії у 20-х роках. Пес щодня проводжав і зустрічав свого господаря на вокзалі. Потім господар несподівано помер, але пес протягом 9 років, щодня о 5 годині вечора приходив на вокзал зустрічати господаря і чекав його до останнього поїзда. Потім японці поставили йому пам'ятник на тому місці, де він постійно чекав господаря. Рейтинги станом на 22/10/09: IMDB: 8.3/10 338 votes КиноПоиск: 9.110 6914 голосов Від себе: Фільм легкий, гарний музичний супровід, проста і дуже зворушлива історія про вірність собачки до свого господаря. На фоні засилля не дуже якісного кіна, а також браку на екранах кіна про добре і світле,- рекомендується до перегляду. Також радиться запастися хусточками
Фільм шикарний просто! Один з кращих (особливо для мене, бо ж собак я обожнюю). Дивилися гуртом у нас в кімнаті. Я ще до початку обіцяв всим дівчатам, що просльозяться. Не вірили. Після закінчення фільму всі ринулись відмивати туш з обличь. Сльози текли ріками. Та й в самого на очі навертались А ще помітив, що коли після цього фільму увімкнули якийсь фільм жахів, де різали там когось, то собаку мені було набагато більше шкода.