Сперва этим...которых " больше "....не мешало бы разжиться Философским камнем.... Потому что даже навалив навозну кучу высотой с Памир...вы навряд получите внутри нее условия, необходимые для образования алмазов.....
Кто о чем, а украинец о навозе ) Не пробовали навоз не в кучи складывать, а удобрять им сахарную свеклу? Шут с ними, с алмазами, зато сахару хотя бы наелись
Це для вас і справді складна задачка. До того ж беретесь судити, але в тексті вживаєте словосполучення "Не знаю". От такий парадокс для пропитого мозку.
Новых земель РФ ненадо, а свои вернуть-сбятое дело.Турки кадато счетали Чёрное море своим внутренним.РФ как государству больще чем 500 лет. Украине-20.И то возникла она благодаря большевикам.Не будь 17 года, гдеб вы были со своей незалежнистью? А ешё жить учите.
Приблизно знаю. Там немає однієї цифри. Це залежить від відстані та плеча подачі. Навіть за таких умов я не берусь судити про газ. Хоча внутрішнє споживання газу населенням здійснюється виключно за рахунок місцевого видобутку. Газ дтується і ціна становить нижче рівня рентабільности видобутку. Тому і дешевий.
Це ж треба вміти наробити стільки помилок :rolleyes: Цікаво, чи особа знає, що після знаків пунктуації (фіолетовим шрифтом), треба ставити пробіли. Я все розумію, бувають описки, але ж не в такій кількості... Виправила, як би то мало бути (зауважте, що російську я - українка, вчила ще в радянській школі, а тут такий "руський", і не знає своєї рідної мови...) Дивлюсь Сообщение оценили: "согласен": 1 Всего голосов: 1 Користувач відмітив Фауст (Сьогодні) Як так "согласен", і не вимагає
[OFFTOP]НЕ будте столь строги. Каждый пишет как может.[/OFFTOP] Думаю, ни для кого не секрет, что некоторые украинцы пишут с достаточным количеством ошибок и на своей мове. Чего уж там...
Для того, щоб зауважувати помилки - треба знати мову, на якій то написано. Ви достатньо знаєте українську, щоб помічати помилки? Дуже сумніваюсь, що так, тому не треба стверджувати з чиїхось слів, бо то може бути банальний наклеп.
Свои???) Вам бы вначале чужие пораздавать. На вашу губу никакой губозакатывающей машинки не хватит. Юмористы...
Вибачте, а де текст цієї... хартії, так би мовити, українською та білоруською ? Чи це росіяни для самих себе написали ? %-)
Це анекдот, але баян. Як з'явиться черговий "об'єднувач", і починає - "давайтє об'єдінімся в наш єдіний народ". Як же ти можеш з нами кудись об'єднатися, коли ти навіть мови нашої не знаєш і нас не розумієш. От, кумедія.
Не требуется, а желательно. Нет, не достаточно. Но в русском и украинском есть сходные правила правописания. Разве нет? Это не поклёп. Или Вы станете утверждать, что украинцы пишут на украинском языке исключительно без ошибок?