Харків

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем Jiliana, 25 лип 2009.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В Харкові дали великий список адрес домів, які не підключатимуть до тепла до кінця війни... Де нема даху, знищені цілі під'їзди, котельні, двори...Це багатоповерхівки, їх більш ніж 500.:sad:

2. Good man

Good man Обычный человек

Харьковчан почти не видно на форуме. Печально.

3. Bombus

Bombus Well-Known Member

❗️Підстав для оголошення і проведення евакуації з Харкова наразі немає, - Синєгубов

"По місту Харків жодних підстав для оголошення і проведення евакуації наразі немає. Ми чітко розуміємо, які сили ворог застосовує на півночі нашої території. Там, звичайно, може ескалація і тиск посилюватися, але поки що ніяких загроз для Харкова немає", - зазначив Синєгубов.

За його словами, обласна влада продовжує моніторити ситуацію і комунікуватиме з населенням, але рішення щодо евакуації люди ухвалюватимуть самостійно.

@censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мій Харків'янин каже, що жити можна, поки що. Хоч і не весело.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви задоволені вибором?

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Ні, не задоволені!
    Але нічого кращого не було.

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чесно? Нічого кращого?

8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

@Мих є якісь конкретні пропозиції? Чи так... чисто попіздіти?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є!

Ось влада підкинула вам рига і друга Януковича, уродженця Пітєра Мірошниченко, щоб той організував чесні вибори:

Я так розумію, влада не піде сама і зробить все, щоб голоси були правильні.
    Клоун зубами і ногами вчепився за крісло.

А ви тепер мене запитуєте що робити?
    Я своє бачення виклав у 2014 році і те саме у 2019 році і те саме робитиму у 2025 році.

Я не знаю як розгрібати це лайно. А ви знаєте? Чи ви просто вийшли побздіти?
    Навчіться нести відповідальність за свій вибір і навчіться робити правильні висновки. Без цього руху вперед не буде

10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Тим часом Харків намагається просто вижити... Вночі 15 прильотів шахедів, вдень Молнія в будинок... Не знаю, що буде сьогодні вночі.
    Я давно помітила, чим далі від фронту тим більше у людини часу на високі роздуми Ох, мені б ваші проблеми...

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Всі хто такі розумні за Харків - просто приїдьте та поживіть з нами хоча б місяць. А ще краще, відкрийте якийсь бізнес підкажу гарні локації

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я влаштував житло двом харків'янам у Львові. Трохи пожили і вирішили вернутися у Харків. Майже щодня з ними спілкуюся.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не підкажете, за кого голосував Харків?

"Все під контролем і все йде по плану" - так сказав Зеленський. Вірте, ви ж за нього напевно голосували.

(4) Facebook

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

До чого ти це написав?

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Порошенко! Ти ж знаєш. :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Cлухайте, я теж можу накидати Львову пред'яв...
    Так склалося, що моя свекруха харків'янка народилася у Львові. Так так...
    Зараз у Львові живуть її онуки, мої небожі. Вони давно перейшли на українську, навчалися і в Харкові в українській школі. Мама їздить по кілька разів на рік до них, поки їх мама у відрядженні. Так от... жодної поїздки не було без наїзду з боку місцевих, що мама говорить не такою українською, що вона не знає того галицького діалекти... Вибачте, а коли це галицький діалект став еталоном літературної української мови?
    Про ваших отих контролерів взагалі мовчу, таке враження що на цю роботу відбирають максимально нелюдяних осіб. Як бачать, що людина не місцева - сжерти готові, замість того, щоб допомогти. У нас трамваї безкоштовні, невже важко пояснити літній людині, як можна сплатити за проїзд? Від багатьох, хто був у Львові, чую за цих ненажер, як собаки кидаються... На днях у мережі було відео як жіночку рулеткою обміряли, штраф вимагали за багаж. А у жіночки все життя у тій одній валізі... Це нормально?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виглядає, як фантастика.

ніколи.
    погоджуюся
    не нормально.

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Те саме можна сказати й про Харків.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона