Харків

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем Jiliana, 25 лип 2009.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В Харкові дали великий список адрес домів, які не підключатимуть до тепла до кінця війни... Де нема даху, знищені цілі під'їзди, котельні, двори...Це багатоповерхівки, їх більш ніж 500.:sad:

2. Good man

Good man Обычный человек

Харьковчан почти не видно на форуме. Печально.

3. Bombus

Bombus Well-Known Member

❗️Підстав для оголошення і проведення евакуації з Харкова наразі немає, - Синєгубов

"По місту Харків жодних підстав для оголошення і проведення евакуації наразі немає. Ми чітко розуміємо, які сили ворог застосовує на півночі нашої території. Там, звичайно, може ескалація і тиск посилюватися, але поки що ніяких загроз для Харкова немає", - зазначив Синєгубов.

За його словами, обласна влада продовжує моніторити ситуацію і комунікуватиме з населенням, але рішення щодо евакуації люди ухвалюватимуть самостійно.

@censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мій Харків'янин каже, що жити можна, поки що. Хоч і не весело.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви задоволені вибором?

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Ні, не задоволені!
    Але нічого кращого не було.

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чесно? Нічого кращого?

8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

@Мих є якісь конкретні пропозиції? Чи так... чисто попіздіти?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є!

Ось влада підкинула вам рига і друга Януковича, уродженця Пітєра Мірошниченко, щоб той організував чесні вибори:

Я так розумію, влада не піде сама і зробить все, щоб голоси були правильні.
    Клоун зубами і ногами вчепився за крісло.

А ви тепер мене запитуєте що робити?
    Я своє бачення виклав у 2014 році і те саме у 2019 році і те саме робитиму у 2025 році.

Я не знаю як розгрібати це лайно. А ви знаєте? Чи ви просто вийшли побздіти?
    Навчіться нести відповідальність за свій вибір і навчіться робити правильні висновки. Без цього руху вперед не буде

10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Тим часом Харків намагається просто вижити... Вночі 15 прильотів шахедів, вдень Молнія в будинок... Не знаю, що буде сьогодні вночі.
    Я давно помітила, чим далі від фронту тим більше у людини часу на високі роздуми Ох, мені б ваші проблеми...

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Всі хто такі розумні за Харків - просто приїдьте та поживіть з нами хоча б місяць. А ще краще, відкрийте якийсь бізнес підкажу гарні локації

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я влаштував житло двом харків'янам у Львові. Трохи пожили і вирішили вернутися у Харків. Майже щодня з ними спілкуюся.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не підкажете, за кого голосував Харків?

"Все під контролем і все йде по плану" - так сказав Зеленський. Вірте, ви ж за нього напевно голосували.

(4) Facebook

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

До чого ти це написав?

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Порошенко! Ти ж знаєш. :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)