В Харкові дали великий список адрес домів, які не підключатимуть до тепла до кінця війни... Де нема даху, знищені цілі під'їзди, котельні, двори...Це багатоповерхівки, їх більш ніж 500.
❗️Підстав для оголошення і проведення евакуації з Харкова наразі немає, - Синєгубов "По місту Харків жодних підстав для оголошення і проведення евакуації наразі немає. Ми чітко розуміємо, які сили ворог застосовує на півночі нашої території. Там, звичайно, може ескалація і тиск посилюватися, але поки що ніяких загроз для Харкова немає", - зазначив Синєгубов. За його словами, обласна влада продовжує моніторити ситуацію і комунікуватиме з населенням, але рішення щодо евакуації люди ухвалюватимуть самостійно. @censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8
Є! Ось влада підкинула вам рига і друга Януковича, уродженця Пітєра Мірошниченко, щоб той організував чесні вибори: Я так розумію, влада не піде сама і зробить все, щоб голоси були правильні. Клоун зубами і ногами вчепився за крісло. А ви тепер мене запитуєте що робити? Я своє бачення виклав у 2014 році і те саме у 2019 році і те саме робитиму у 2025 році. Я не знаю як розгрібати це лайно. А ви знаєте? Чи ви просто вийшли побздіти? Навчіться нести відповідальність за свій вибір і навчіться робити правильні висновки. Без цього руху вперед не буде
Тим часом Харків намагається просто вижити... Вночі 15 прильотів шахедів, вдень Молнія в будинок... Не знаю, що буде сьогодні вночі. Я давно помітила, чим далі від фронту тим більше у людини часу на високі роздуми Ох, мені б ваші проблеми...
Всі хто такі розумні за Харків - просто приїдьте та поживіть з нами хоча б місяць. А ще краще, відкрийте якийсь бізнес підкажу гарні локації
Я влаштував житло двом харків'янам у Львові. Трохи пожили і вирішили вернутися у Харків. Майже щодня з ними спілкуюся.
Не підкажете, за кого голосував Харків? "Все під контролем і все йде по плану" - так сказав Зеленський. Вірте, ви ж за нього напевно голосували. (4) Facebook