Вибори ще в березні. Але я вже не дивуватимусь нічому. Кернес заразився найвирогідніше на день міста - 23 серпня. І що він не жилець було звісно в вересні - і шо? Вибори в Харкові це якийсь п*дець. Тут і його браток Дима Добкин секретарем стане.
Харкавянє, вам вже дозволили вибрати Добкіна, чи ще ні? Переконаний у мері Добкіні. Харківяни якраз його вартують, при умові, якщо Кернес не встане з могили.
Ну а я шо казав - Аваков свого не попустить ))) "Харків завжди був ментовским містом, як говорили. Тут єдиний кулак влади завжди був сильнішим альтернативного кулака. Ніякі націоналісти, ніякі бандюки, ніякі, так би мовити, бічні авторитети не будуть тут нічого вирішувати і правити. Більш того, я буду цим займатися спеціально сам . Якщо хтось буде відповідним чином проявлятися або на щось навіть претендувати, буде демонстративна, неадекватна, несиметрична реакція ", - пообіцяв міністр. View: https://youtu.be/D7PpfvBg45Q
Сидить, але він же ж попереджає не аби як - погрожує? Тіко кого? ОПЗЖ? Кому знімати свою кандидатуру з мерських перегонів?
Ну и правильно, что вышли и не молчат. Народ не должен молчать, если его "обувают". Что тут нового? Это сигнал власти, что Фирташ зажрался и его надо укоротить. Или с Коболевым поговорить, в чем там дело. Люди же не знают, что можно оформить газ подешевле. Я перешла с фирташевского газа на государственный - нафтогазовский, уже ж 7.22 дешевле 10 гривень за куб. В квартире это мизер разница, а в частном доме много.
Это по газу для сравнения, на сегодня. В среднем по ЕС - 21.65. А у нас укргаздобыча решила сделать 9.99. Надо, наверно, этим людям поднимать пенсии, чтоб они не выходили, и газ не бодяжить - чтоб не возмущались качеством газа? Очень мизерный доход, получается что ничего из тарифов поднимать нельзя. Я уже про э\э писала - пенсионеры бросят дачи.
Протестувати можна і навіть треба. Але перекривати дороги тре під всякими конча-заспами і урядовими будівлями, а не дороги, по котрих їдуть звичайні громадяни.
Так ми ж без триндюлей як без різдвяних пампухів ) Чо, по нерегульовоному переході можна марширувати туди-сюди скільки хош;
Я вже давно безпристрасний. Ну виберуть знову клоуна - страждатимуть знову. Виберуть мудрого (необовязково Пороха), будуть мати надію на краще.
я не страждаю, а чого страждають порохоботи - хто зна. Придурюються, мабуть.(с) #376 ))) Львівець @Мих -уїл, а кого Ви бачите мудрого з потенційних кандидатів на президента? А хіба Порох мудрий? ))) І чо Ви кажете "виберуть", "будуть"? Ви юж не українець? ;
У нас народ дурний. В тому вся причина. Нема сумніву, що виберуть Допу в Харкові, так само, як не було сумніву, що до Кернеса.