Наш мер як в квантовій фізиці фотон - може бути і часткою і хвилею одночасно - так і тут - його вибирають в мери і одночасно при смерті лежіть в іншій країні. Отакі в нас здібні хлопці при міській владі. Таке провернути... Але радіти смерті іншого не буду, бо сама ще хочу пожити.
Не бачу жодного зв'язку. Не треба брати чужих грошей, особливо кацапських, і буде щастя. Втім, радіти й не треба, - лише відчуття, що прибрали гівнюка. Дійсно, пішов, падла, непокараний, але ж хоч так.
Сьогодні йшла повз готель Національ (Кернесова хатинка). Лежать квіти на парапеті, приспущені всі три прапори. Всередині напівморок. Лакеї в чорному. В Харкові сьогодні трауру вже нема - був 17-18, сьогодні вже ялинку включать, а в Націоналі траур буде поки не поховають. Мабуть в четвер. Майже анекдот: моя приятелька сьогодні подзвонила своїй старенькій матусі, яка живе в Чувашіі, щоб поздоровити зі святом Миколая і та її запитала, що там за великий начальник в нашому місті помер)). Старенька інтернета не має, а росТВ, бачте, наші події не пропускає))
Новий очільник Харкова хоче встановити пам’ятник «легендарному» Кернесу і назвати його ім’ям вулицю Ну а шо? Назвати іменем Кернесв проспект - круто. У Львові он вулиця носить ім"я дружини мера ; львів вулиця садова - Пошук Google
Та яка радість? Сумно, що харківяни вибрали у мери неспроможну хвору людину. Це ще раз підтверджує, що наш виборець є глупий.
Пардоню за свій п"ятак Львівець @Мих -уїл, Ви там ближче до ПЄСів - можете запропонувати кандидатом за мера Харкова Олєжика Синютку Прикольно буде, шо нє?
Хай той Терехов своє прізвище змінить на "Кернес", раз йому так кортить щось змінити. І на тому зупиниться. Який проспект??
Зараз Родіон Гайсинський став найбагатшою людиною Харкова. Ще студент! Два великих ринки були Гепи, на третьому теж багато чого його. Тільки Барабашово був Фельдмана, і Гепа як тільки з ним не боровся! В останнє вирішив закатати його в асфальт - провести по ньому трасу)) Елітної нерухомості у власності Гепи, різних великих фірм...Оксана Гайсинська тех велика міліонерша. Небіжчик з криміналітетом був на "ти", бо сам сявка. Зараз почнеться.
Його змінити давно треба, та дуже ж великий, велика морока. Одначе, не на Кернеса Кушнарьова теж домагалися увіковічити, та ні.. Напроти Кушнарьова, кажуть Гепа буде лежати.
Далі за Кушнарьовим тесть Ярославського, далі ще якась яскрава особистість. Новим мерам надо починати з екскурсії сюди..
Знайшов підходящий варіант)))) Отут - 49°57'45.7"N 36°07'12.0"E, на західній окраїні Харкова є вуличка. Називається "в'їзд Котовського". Якщо то той Котовський, про якого я думаю, то хай вже перейменують той в"їзд ім"ям Гепи))))
Все таки похоже, что проспект Науки переименуют в проспект им.Кернеса. Оh myne goth...Два университета на этом проспекте, и какое Кернес имеет к нему отношение? Проспект был и до него, назывался пр.Ленина. Выгравированная табличка на стройке рядом с Благовещенским собором: "На цьому місці починав свою кар'єру наперсточник кернес "гепа". Вікіпедія: Гепа - те саме, що сідниці. Гепа - кримінальне прізвисько Генадія Кернеса." Орфография сохранена.