А що, до Новгородської у декомунізаторів руки не дійшли? Перейменували би в щось щире, цієї біди би не сталось. Карма.
ЦИРК! ))) У Харкові відкрили першу сесію нової міськради без Кернеса А може замість мера там підробка, га? ))) Хочу спитатися у харків"ян - а перед виборами вони реального Кернеса хоч бачили?
гарне питання...Я не бачила живцем його з 2006го року, коли було месиво на вул. Клочківській проти будівництва супермаркету. Підходила і бачила живцем цього пацючка. Він маленький, нижчий за мене мабуть, і носатий і страшний як смертний гріх. Зараз по ТВ видно, що він вже не такий мілкий - розбух, бо на візочку. Так і більшість харків'ян його бачило на ТВ та на плакатах намальованого перед виборами. Наша родина за нього ніколи не голосувала, і зараз - фізично нікого не було в Харкові. Явка була смішна...пішли бабусі та дідусі, яким лавки перед під'їздом втулили. Щось мені здається, що після НР будуть в нас нові мерські вибори... Допкин он намагався зробити йому конкуренцію(про всяк випадок), та йому по носу дали -і він знявся. Мабуть партія Кернеса без нього самого нічого б не отримала на цих виборах - а вони все в своїх руках тут тримають.
Я досі вважав, що в Харкові живуть прагматичні, технічні і серйозні наукові люди. А получається, що у вас там приколісти ще ті )))
Доброго ранку Аваков на всіх не розірветься. Йому он треба для МВС бюджету побільше хапнути))) Аваков з того самого койця, що і Кернес. Для чого йому лізти в пляшку? Хто зна, як там повернеться - може у нього так складеться, що тре буде закопати томагавк і подружитися з харківськими вершителями? Та й якщо самі містяни дружно голосують за Гепу - то чо Авакову перти проти демократії і права громадян на вільний вибір?))) Кожний має те, що хоче мати ;
Господи, що за ожеледиця в нас на вулицях, цеж суцільний каток! В Києві було - тепер в нас. Люди не йдуть, а пливуть. Десь посипано сіллю, десь ні - кошмар!