На ближайшей сессии горсовета планируют утвердить Стратегию развития Харькова http://vecherniy.kharkov.ua/news/127176
Как мы будем жить? "Заплатим налоги и штрафы, повышенную минималку и будем жить на лавочке" - так шутят предприниматели .Так что лавочки пригодятся, да.
От ніколи мене не опитували. Чому? Не знаю. Живу в центрі, на роботу йду пішки. Про Кернеса навіть тошнить згадувати. Може то старих людей два десятка опитали, і з них 60% хвалять Кернеса? Я вже писала, як один бізнесмен пропонував харківську побиту вулицю біля центрального ринку відремонтувати пополам з містом - так Кернес категорично відмовив. Це ж будуть знати скільки коштують дороги. А мо відкат малий. Але не можу не згадати корисний проект харків'янина Фельдмана - це чудовий Екопарк (зоопарк), який харків'яни відвідують бескоштовно і возять їх туди автобусами бескоштовно. Як Олександр Фельдман прожив - не знаю, в чому був грішним, але поважаю його за те, що кілька років назад написав на дошці:"Кожна людина повинна віддати в мир те, що взяла з миру" - і зробив цей чудовий, доглянутий, з сотнями тварин - великих і малих - зоопарк. Тут такі рози, що ніде не побачите, навесні бал тюльпанів, восени - бал хризантем. Я в свої фото, якщо вийде, дам кілька фото з балу хризантем - там такі були роботи флористів, що я не бачила за своє життя. Утримання такої махіни, я думаю, коштує дуже багато на нинішні ціни на світ, газ, бензин, ліки та їжу для тварин і заробітну плату робітникам.
Опитування проводилося 10-11 грудня 2016 року серед 1722 респондентів. Помилка репрезентативності: не більше 2,2% Детальніше читайте на УНІАН: Харків’яни розповіли, чию діяльність вважають найкориснішою для міста
За всі ці опитування що не на вулиці, а у офісі платять кошти від 20 грн. до 100 грн. найдорожчі це за спиртне та цигаркі. Замовити таке опитування може кожен бажаючий тільки башляй. Шо і зробила команда гепіКрис на передодні нового року. Відбувається сіє дійство так: у них є агенти котрим дають анкети, для опитування та гроші на оплату, береться база респондентів що попередній рази була опитана (колись) і звониться запрошується на опитування за винагороду, також повідомляється своїм знайомим і знайомим їх знайомих. Або наймається людина що буде ходити вулицямі і проводити опитування в певних районах та пвний час і не має гарантії що та людина не намалює всі ці анкети як ій заманеться. з.і У 2010-2012 роках сам був участником таких опитувань. Це просто заробляють гроші на замовниках цих опитувань с певним замовленим результатом.
View: https://www.facebook.com/samopomich.ua/videos/1602926996463591/ зі То всьо фігня, але тотой пам"ятник архітектури на початку ролика вражає...
Хочу повідомити харків'ян, хто не знає. Донька знайшла музей Залізниці (це в районі Південного вокзалу), дуже сподобався, а малому - ще більше. Вхід без екскурсії безкоштовний, а коли набереться 10 чоловік і можна зайти з екскурсією (15грн кошт.), то можна прослухати інформацію, ще повключати щось, на чомусь покататися - малим ще цікавіше.
Мій чоловік був на цьому матчі. Приніс додому такий паперовий прапорець, який ви бачите. Зі всієї України приїхали вболівальники. І як вболівали! Турків на цьому фоні не було ні чути, ні бачити. Вони сиділи, як я зрозуміла, в одному місті, обгородженому з боків і навіть зверху.
Було б дивно, якби турків у Харкові було чути більше за харків'ян Українська народна пісня про президента Росії Володимира Путіна під час матчу Динамо Київ - Шахтар Донецьк.