Відповідь: Мрію про Львів!!!! Я декілька років не був на Батьківщині, коли їхав, то ненавидів місто, тікав від нього, а коли через пару років повернувся, то зрозумів, красивіше та ріднішого міста, не має на світі... іноді дійсно, тре покинути рідну домівку, щоб повернутись і полюбити сильніше...
Відповідь: Мрію про Львів!!!! Можу сказати в мене співробітник з Харкова, і дуже любить своє місто. хоч зараз і в Києві, і при нагоді намагається туди зїздити... Я там був раз дітей возив на змаганя. а тому і не мав змоги погуляти містом і його побачити. Та й знайомих тоді ще там не було... 2 Лілія я не камінь у ваш город...тому що. по перше я ародивя в Києві, живу під, подобається як і столиця так і місто в якому я живу, Львів,...?!?!? то трохи інша історія...і не буду казати які міста в Україні мені ще подобаються...відїздив свого часу та й зараз в дома намагаюсь не сидіти..
Відповідь: Мрію про Львів!!!! у мене в Україні Львів - наулюбленіше місто. я його полюбила ще до того, як там побувала. я купила собі мандрівник по місту, вивчала маршрут від Вокзалу (Двірці, здається так його називають) і до історичного центру., читала інтерв'ю про нього, книги про кнайпи, цукерні, кав'ярні..мені передався той настрій. а коли нарешті побувала там, то побачила знайомі місця на власні очі. хоча я все одно погано знаю Львів. от знову збираюся туди наступного місяця
А мне нравится Харьков, хоть и бывал в других городах, более красивых с архитектурной точки зрения. Во Львове ещё не был, но очень хочу, может в скором времени приеду полюбоваться и попить каву
Люблю Харьковособенно город оживает в сентябре когда приезжают студенты! В городе есть места где можно отдохнуть от пыли - тот же Парк Горького, лесопарк, парк Фельдмана.
А весной? Из Жадана: Anarchy in the UKR (fb2) | Флибуста Так і є. Тільки що зі Львова. Згадав молодість коли був у Львові на початку 80-х.
Хм, хм. Коли говорять про плюси Харкова, найчастіше згадують про новий парк Горького, про безкоштовний парк Фельдмана, всілякі фонтани. Ну так, воно красиве оте всьо, мигає вогниками)) але мене в такі попсові розрекламовані місця не тягне. Я байдужа до туристичної принади про львівську каву і в Криївці у Львові я не була і не маю жодного бажання - не цікаво. А от музей Шухевича, в якому не всі львівяни були, не те що приїзжі - усім рекомендую. У Білогощі. Душу міста щоб пізнати, то треба по інших місцях ходити. Я обожнюю малі провінційні містечка західної України, бо в кожного своя цікавезна історія і її можна почути завдяки тиші. І люди скрізь різні. Стосовно доглянутості міст,стану доріг не люблю писати, а люблю ходити "нетуристичними тропами" і добре знаю, що і там і там можна без проблем отримати шматком стіни, цеглини по голові або зламати підбори) Щодо архітектури, то я бігаю вулицями і Харкова і Львова з однаковим ентузіазмом, зі фотоапаратом. У Львові романтична Европа, в Харкові радянський конструктивізм і імперська класика. І все це класне по-своєму і варте уваги.
Яке саме хоббі ви маєте на увазі? Якщо шишки - то це хоббі моїх батьків і не тільки моїх, у нас сосновий край і багато хто переробляє шишки. Якщо проїхатись з Ізюма в сторону Харкова, то з тим варенням люди прямо по трасі стоять. Або загуглити всілякі олх - то там переважна більшість продавців з Харківської області. Ще мене малу ним годували при застуді) тепер я своєму малому роблю. І сама його люблю і їм без застуд) з чайком, творогом або на хліб з маслом) А нетуристичні тропи - то так, хоббі є...люблю нові враження)
Я колись натрапив на рейтинг університетів, де Харківський (молодший тільки від львівського) був першим серед українських, і згадав що зустрічав в Харкові багато молодих іноземців. В Каразіна 25% студентів іноземці - це ознака високої кваліфікації. Universities
Мені більше сподобались готелі у Львові Отели Львова с автостоянкой (парковкой) - цены, фото, рейтинг на cheaphotels.lviv.ua Досить високий рівень та приємні люди)