ПРАВИЛЬНО. В простого народу забирають остнаннє і це при тому що він ще допомагає з власної кишені армії. А що робить держава крім того що заганяє хлопців у котли та згвинчує ціни і тарифи в кілька раз? Де гроші януковича , фірташа, Єфремова, Львочкіна??* Чому під час війни Тимошенко влаштовує весілля за 2 млн долл., Ляшко летить відпочивати в Дубай, а Луценко на мальдіви? Це верх лицемірства. А скільки солдат української армії загинуло і держава навіть не виділили ні копійни, скільки стали каліками і тепер просять в ЛЮДЕЙ костилі та збирають гроші на операцію чи протез. Це така держава, коли бідні -це безправні кріпаки, які мають захищати майно багатих дядьків.
не всі семіти це євреї і не всі євреї це семіти. А ось відповідати питанням на питання це звичка євреїв ну і дітей із дитячого садочка.
Классический набор: "патриот", нацист, антисемит, империалист. Обычно ещё на выбор - либо алкаш либо вор, а бывает и разом
дитячий садок - це та агетаційна брехня, яку Ви тут розвели мені ліниво давати якісь оцінки, будь кому, а тим паче щось доказувать затямте тільки те, що Вам тут не вірять, бо брехню відчули вже тоді, коли Ви видали себе за львів'янина тому марні Ваші потуги, шановний
позмагаємось у знанні особливостей Лемберга? Не всі львів"яни це притрушені на всю голову бандерівці.
Іди нахер звіци, утирок. Можеш виїхати на броньовику як Ілліч на Площу Ринок і штовхнути свою Туфту. Зразу поб'єш всі рекорди по туристичним атракціонам, ще й копійок накидають.
А якби я говорив слава бандері , майдан форевер, комуняку на гіляку то б довіра була б? Вузько мислите ...
Твоя професія тинятися по українським форумам, де тебе кожні 8 секунд посилають нахер, бо ти московське сміття.
моє хоббі опускати таких дебілів як ти. Бо саме через них ми маємо війну, занепад економіки та тотальне обнищання всіх громадян України.