Харків - це завмерший совок

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем ГРАНД, 11 вер 2011.

1. Mechel

Mechel миється в бані

Разве процент ваты больше половины?

2. Sichen

Sichen Member

Дуже прикро таке читати.
    Я не хочу до московії. Як бути зі мною?

3. Sichen

Sichen Member

На жаль десь 50/50.

4. osavul

osavul Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. sancey

sancey Member

Значно більше.. Я мешкаю на Олексіївці у кварталі де більш 10-ти домів новобудов, і люди з якими я спілкуюсь, це харківський "середній клас" - і десь половина, кажуть про те, що в Донецьку молодці, що взяли в руки зборою і таке інше...

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нічого собі...Я багато спілкуюсь, але жодного разу такого не чула. Навіть ті, хто точно голосував за Януковича та ригів, визнають россійську агресію.
    Невже не зрозуміло, до чого веде оце "взяти зброю"?? Це завтра бігти в чому був в западному напрямі. Хай Бог милує.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нічого вони не розуміють. Є в мене декілька знайомих працюють на електротяжмаші...ну й живуть в тому районі. І молоді і не дуже - дрімучий совок весь у ваті. Радіють успіхам получленців і проклинають Україну.
    З розмови зрозуміла,що на заводі таких більше половини.

8. sancey

sancey Member

Я вам заздрю.
    В мене є така думка, що наш "середній клас" - це збільшого менти, або дрібні чиновники та їх рідня. Звісно є вилучення, але їх не багато - талановитих та енергійних людей у нас дуже мало. Тобто їм режим Януковича подобався і тому зараз у них таке сприйняття цієї ситуації.

У мене жінка працює "вчителем музики" в гімназії - і в їхньому колективі 2 чоловіка, які мають проукраїнську позицію - всі інші, або за путіна, або пасивні і прото чекають - а що ж буде.

9. Sichen

Sichen Member

Я живу на Салтівці.
    Та це не має значення. Люди приблизно в нас однакові. Про співчуття днрам я не чув, але пускаючих слинку на РФ - багато.
    Ще мовне питання. Багато людей не люблять українську.

10. kharkivez

kharkivez Well-Known Member

Никакого "мовного питання " НЕТ!, практически все в городе прекрасно понимают украинский язык.
    Во времена "индустриализации" в Харьков из Курской, Белгородской и Воронежской областей переехало много деревенских жителей- поработали, получили квартиры и т.д.. из таких "переселенцев" и их потомков на 50% или более состоит население Салтовки и прочих "спальных" р-нов.
    Они не хотят ехать на свою родину, а хотят что бы их родина пришла к ним, сидят кисилёвых "смотрют" ( российские каналы принимаются на наружную антену) и вспоминают прекрасную жизнь при совке.
    Хотя не все занимают такую позицию. У меня есть знакомая, была большая шишка в библиотеке им. Ленина (на Красной площади в Москве) - патриот Украины.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Igor Voitenko

Igor Voitenko миється в бані

Так, на жаль є у Харкові ті хто рветься до РФ, але в мене дуже багато знайомих, які там підтримують Україну. Мені здається, що це проблема тимчасова... Коли Россію весь світ поставить на коліна, коли Донбасс зрозуміє свої помилки і де їм краще жилося (в Україні чи ДНР), ось тоді вони і зрозуміють на чийому боці правда! Щиро в це вірю!!! :uaflag:
    Але сумно за те, що багато людей це вже зрозуміли, але із-за свої гордості, або дурного менталітету не хочуть це признавати...:sad:

12. kharkivez

kharkivez Well-Known Member

К сожалению "горбатого могила исправит", они не хотят ничего понимать и слушать, спорить с ними бесполезно и только себе во вред. Они думают, что вернётся "совок" и они опять станут молодыми и весёлыми.
    К сожалению много жителей Донбасса никогда ничего не поймут т.к. им много лет прививали чувство превосходства над другими регионами Украины типа "Донбасс кормит Украину" и "Донбасс на колени никто не поставит". Я Считаю ,что проект " Шахтёр" тоже из этой серии- мы лучшие, мы всех сильней.

13. Murzilos

Murzilos Member

Sichen, давайте дружити?:)Я теж на Салтівці живу, приємно знайти однодумця-сусіда. Основна маса знайомої мені Салтівки якщо й не каже відкрито, що хоче в московію, то просто мовчить....недобрим видається мені те мовчання.:crazy:

14. Olenall

Olenall миється в бані

є знайомі - нормально все, але люди різні

15. GADIK

GADIK Member

Или не с теми общаешься, или вы там в кучку все собрались (по интересам).;) Но процентов до 30 точно есть (из них 90% шифруются и открыто не высказываются против Украины), 50 если и было, то было до того как в лугандонии стрелять начали..., после того очень много народа прозрело. Если стариков брать (пенсионеров после 55 лет), то среди них процентов 90, думают что в сср вернутся... и станет "как в молодости", всё будет дешёвым и снова будет стоять... памятник.
    :crazy:

Останнє редагування: 29 бер 2015
  16. kharkov

kharkov Well-Known Member

та что пургу гоните.Кто где живет.Харьков очень близко к РФ вот и ваты много.И кончено у нас совкодрочеров много.

17. GADIK

GADIK Member

При чём тут близость пуйляндии? Я вот воообще бывший гражданин той говённой сраны (и большую часть жизни прожил там), но это мне не мешает любить свою Украину и реально ненавидеть паРашу (особенно в свете событий за последний год)...как и всех зомби проживающих там (и всех в Украине, кто до сих пор не понял, что такое паРаша и что из себя представляет её говённое руководство)...

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Не все ж такие умные как ты :cools:
    Действительно еще много людей видят в паРаше братскую страну.
    Понятно что таких меньше чем на Даунбассе, но все же немало.

19. snegyrka

snegyrka Member

Салтовка фореве))) ПРивет однодумцам!

20. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Я даже не знаю и знать не хочу хде вона..:)))
    Привет.:)

а де твій аватар? :)