Харків - це завмерший совок

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем ГРАНД, 11 вер 2011.

1. Green belt

Green belt Well-Known Member

Не час зараз вирішувати хто більше бидло (допис Un.Known), потрібно всіляко підтримувати ініціативи єдності країни - марші і мітинги. І найголовніше - потрібно їздити в гості і знайомитись. Соромно зізнатись, але я жодного разу не була в Харкові але тепер неодмінно завітаю, бо в такому величезному місті просто має бути щось цікаве.
    Те ж саме стосується тих хто упереджено ставиться до Львова, жодного разу в ньому не бувши, чи бувши проїздом в 92-у. Ці люди також кажуть "віддати львівських фашистів Європі - хай вони ними займуться".

Це все провокації. Давайте знайомитись :rock:

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Найкраща моя подружка тут, вчилися разом, русска з Харкова - так ii батьки переiхали пару тижнiв тому з Харкова до Львова.
    Помагав iм активно, з пошуком району, ремонтникiв i загальними питаннями.
    Щасливi безмiрно, надякуватися не можуть. Основнi причини переiзду русскоязичних до Львова:
    1. не хочуть жити серед бидла на вастоке, i в рассеi майбутнiй - хочуть ближче до Европи та дочки.

3. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

:drinks: ваш город-великолепен...:good:

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Может не повезло?
    У меня лично з оточенням все добре.:)
    Я коренной харьковчанин. И переехал бы только в случае оккупации Харькова Рашей.
    Не стоит забывать, что Харьков был центром украинофильства в свое время вплоть до 30-х годов 20-го века когда началась мясорубка населения.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

А я був у Львові, але аж у 1983-му році.Може в цьому році вийде приїхати. Гарне місто.

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я рада за Вас.

У кожного свій поріг, мабуть. Комусь вистачає спертись на друзів, комусь середовище Допи з Гепою чуже.

6. Konek Gorbunok

вы немного не правы...Допа с Гепой-это не явление сегодняшнего дня в Харькове, их терпим не первый год вообще....
    Тут получилось, что с перехлестом-наша мисцева харьковская гопота...При нынешних условиях-разгул...В 2004 этого не было, на майдане стояло пол города....

• Подобається Подобається x 4
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не претендую на правоту. Я просто розумію, що в місті, яким керують бандити, завжди множаться бандити. Викорінити бандитизм важче, ніж його виростити.

А людям порядним важче жити, ніж бандитам, і не всі мають силу з тим боротись.

8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ну, с Допой и Гепой я не общаюсь,хотя друг детства правая рука Гепы. С ним я тоже не общаюсь. Мы выросли рядом, в том числе и Гепа.:)
    Здесь надо понимать, что если раньше Харьков был крупным промышленным центром, то сейчас здесь сплошная торговая площадка. Понятно, что работяги с ВПК ностальгируют за совком,когда Малышева выпускал в месяц столько танков как сейчас за 10 лет.
    Это не совсем так. Харьков всегда был ментовским городом и в отличии от других городов здесь не знали что такое бандитский рекет,был правда иентовский.Но до прихода Януковича с этим можно было бороться законными методами.
    В принципе мне лично эти Допа с Гепой никак на мой бизнес не влияли.
    К тому же если Допа полный идиот, то Гепа мог бы быть приличным мэром если бы не был падлой. Он очень работоспособный и надо честно признать, что Харьков при нем изменился в лучшую сторону, но это уже другая история.

• Подобається Подобається x 2
  9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Да, тут можно много свистеть про совок , но вражеские войска у нас на расстоянии 40 км.

10. Ailias

Ailias Lion the Chiller

Кернес в том числе. ))) http://www.youtube.com/watch?v=6OujWKuEzS4

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це чудово звичайно що Львів такий привабливий. Але боюся що такими темпами він російськомовним стане.

• Подобається Подобається x 5
  12. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

як я приїду до Львова то буду вдосконолювати своє володіння українською. а потім вступлю в клуб російськомовних львівян і буду агітувати виховувати дітей українською. щоб путін та його спадкоємці не мали жодного шансу на захист "співвітчизників" у Львові

• Подобається Подобається x 7
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Стрьомно за Львів.Зараз переселиться туди купа російськомовних, а потім Пу попреться захищати їх від вас. Я нічого не маю проти тих, хто хоче переїхати до Львова. Їдьте! Але не намагайтесь там встановити свої порядки.

14. ArdBast

ArdBast миється в бані

Впевнений, що російськомовні львівяни готові надерти чоко-око путлєру.

15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Теж не маю ні чого проти того, у кого виникає бажання переїхати до чарівного Львова жити , але ж будемо реалістами, не це є основною причиною зараз міграцією людей, насамперед ближче до кордону з ЄС , Європи та можливості великого міста. Та чогось в новинах не бачу щоб люди їхали="рятувалися" до Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя ,Кременчука тощо.. І не треба розповідати що на Західній Україні більш безпечніше , нині не де не є безпечно.
    Авжеж не звинувачую людей, що шукають кращої долі , та треба бути чесними перед самим собою , при інших умовах для багатьох з них, Львів був би таким собі далеким містом з новин , на край - вікендовим туристичним містом,як ланка переїзду по туристичній путівки до Європи .

16. DIMM

DIMM Well-Known Member

Та ця клята львівська толерантність... Тільки чують що ти російськомовний - миттєво на російську мову переходять у спілкуванні... :)

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хм, я, наприклад, на російську ніколи не переходжу. хіба з іноземцями, якщо треба.

18. DIMM

DIMM Well-Known Member

Мушу запевнити, що і багато російськомовних харків'ян готові зробити те саме ;)

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

Ну то я зазвичай по роботі мав такий досвід. Робили один проект за участі львівської команди.
    Хоча мій допис більше жарт. Але дуже смішно слухати тут в Харкові жахіттячки про львів'ян, які не бажають з тобой спілкуватися як тільки почують, що ти російськомовний. При цьому розповідають таке люди, які ні разу в своєму житті не то що у Львові, а навіть на Західній Україні не були.

19. Konek Gorbunok

нуу, в нынешних условиях по собственному желанию пророссийски настроенные русские не поедут во Львов-так что будьте спокойны...

20. Lucilla

Lucilla New Member

повезло вам)
    но я не теряю надежды когда-нибудь убедиться в том, что в этом городе осталось хоть что-то украинское с приснопамятных 30х годов))

а де твій аватар? :)