Харків - це завмерший совок

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем ГРАНД, 11 вер 2011.

1. olegp

olegp миється в бані

побольше вики читайте, там и не такое найдете:))Club History

2. olegp

olegp миється в бані

хотя в принципе, Вы только лишь подтвердили мои слова про то, что жс цвета были еще при совке, однако это никак не связано с нац движением,
    просто совпадение,
    аналогично можно сказать, что оранжевый цвет Шахтера- из-за симпатий к оранжевой революции:))
    хотя спекулировать на цветах можно, конечно, как в вашкй ссылке из вики

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та моя "віка" складається з мого навчання в Харкові протягом 6 років, з великої маси друзів-харків'ян, включаючи директорів ХТЗ та керівників інституту КБ Морозова та сім'ї брата. А в мого племінника-харків'янина в кабінеті висить поряд з національним ще й ОУНівський, червоно-чорний. Ось такий, Олеже, невідомий вам Харків.

4. olegp

olegp миється в бані

очень даже відомий, более того, жоблак мне в конце 80х был весьма симпатичен, как символ борьбы с совком, ибо я считал\ю, что совок однозначно бОльшее зло, чем Украина,
    и когда в 91 он помог свалить совок, я был удовлетворен,
    после того я тоже не имел к нему негатива, относился нейтрально, вплоть до августа 1998

5. olegp

olegp миється в бані

т е абс с Вами согласен о наличии симпатии к жоблаку среди харьковской интеллигенции в конце 80х, по вышеуказанным причинам, причем симпатии, много бОльшей в конце 80х, чем сейчас

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А де вона взялася, ця клята інтелігенція? Та її ж знищили в Харкові ще в 20-30 роках прошлого століття. Чи ви "продвинутого" совкового жлоба за інтелігента мали? Хоча... на безриб'ї... і Лопань річка.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Шахтер нигде не любят, кроме как в Донбассе.

8. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Крым

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якщо цей "шахтар" назвати справжньою назвою - АХМЕТІВЦІ.

10. olegp

olegp миється в бані

11. FCKL

FCKL Well-Known Member

кацапською мовою поганять наш Харків

12. olegp

olegp миється в бані

с каких пор он ваш?

13. FCKL

FCKL Well-Known Member

відколи заснували
    впродовж усіх часів славні малороси/українці там були етнічної більшістю, на відміну від поганих кацапів

14. olegp

olegp миється в бані

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Людина зізналась у любові до свого рідного міста, де народилась - яка різниця, якою мовою?

16. FCKL

FCKL Well-Known Member

17. FCKL

FCKL Well-Known Member

це так само якщо євреї будуть зізнаватися ідишом в любові до палестинських територій західного берегу Йордану

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Вам що не подобається - що Гурченко висловила свою любов до Харкова саме російською мовою чи що вона її висловила у принципі як такову?

19. olegp

olegp миється в бані

да,Харьков стал жертвой этносостава собственной губернии

20. FCKL

FCKL Well-Known Member

в принципі паралельно, але треба ж було якось порушити кацапську ідилію господіна оледжпі

а де твій аватар? :)