Харків - це завмерший совок

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем ГРАНД, 11 вер 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

[CENZ]Так само, як ви до смерті не зрозумієте, що "строить из себя самого умного" - ще не означає бути ним. ;)[/CENZ]

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]Пані-госпожа, та в мене й довідка є, що я дурніший за Наполеона. А вказане "построение" - це просто плід ваших якихось завидок в ві сні. Тому раджу вмитися холодною водою та проснутися.[/OFFTOP]

3. tanna

[OFFTOP]А якщо я вмиюсь холодною водою - ви перестанете безкінечно всіх навкруги повчати? Підходить. :girl_yes:[/OFFTOP]

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повчати як? Отак?

5. tanna

[OFFTOP]Ні, не так.

А так, що Іванчук цього не розуміє, а Петринчук того не розуміє, а ось Сидоров - взагалі і до смерті нічого і ніколи не зрозуміє. І тільки я - все розумію, добродії!

Ось так. :))[/OFFTOP]

6. Inga

Inga Дуже важлива персона

[CENZ]
    хотели наподдать Змею, а шарахнули во всех женщин. вы уже недoумок или только репетируете?
    [/CENZ]

7. Владимир

Владимир Well-Known Member

Буду считать. И вам стоит прежду думать, а уж в последнию очередь верить в сказки. Пусть и страшные. 300 человек - это очень много. Их уничтожение невозможно скрыть. Должны были остаться следы преступления, тем более если этих людей уничтожали используя какие-то мероприятия (собрание-концерт), тем более в столице Харькове! Что же имееете: размытые сроки преступления взятые из "воспоминаний" эмигранта. Всё. Ни места расстерла не найдено, ни документов чекистов нет. Нет и воспоминаний жителей Харькова, которые должны были видеть хотя бы объявления о собрании слепых кобзарей. Нет ничего документального, но есть одна уверенность, что кровавые чекисты это могли сделать. А если могли - то и сделали!

Вывод: украинцы большие дети, которые когда разбалуются и захотят, не дай Бог, прислушиваться к россиянам, надо пугать страшными сказками о кровавой гэбне и голодоморе.

Всё. Давайте тему слепых и немощных прекращать обсуждать. Как и тему ПТУ, которую вы то за происки фашиствующих русских принимаете, то за полную ересь ... Есть еще какие истории про российских бабаек, которые украинцев ели?

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Всі ваші хитроумні побудови заради відбілення комуністично- російської бандоти розбиваються одним простим прикладом. Для цього достатньо лише озвучити назву КАТИНЬ. Злочин було москалями скоєно в1940 році, а істина відкрилась вже наприкінці століття за царя Єльцина. Можна звісно ж пригадати пакт Сталіна-Гітлера, додатки якого також побачили світло багатодесятиліть після самого злочину. Розстріл кобзарів та лірників просто можливо не документувався (власне як і Голодомор українців) і зогляду на малу відносно чисельність тих сліпих старців не набув тоді такого розголосу та як кажуть резонансу в бурхливому потоці кривавої різанини на зорі колективізації. але шило в лантусі не приховати. І таємне завжди стане явним.

Висновок: Москалі бояться історичної відповідальності за злочини свої предків, і в умовах роздування щік та надування величі які вже і так являються світовим посміховиськом, мають природжене нахабство робити висновки не намагаючись навіть на йоту наблизитись до істини.
    Точно так же ви наполягали на припиненні обговорення теми Катині і др. злочинів вашого народу. але великі діти поляки все ніяк не хотіли припиняти. І таки добились свого. І ми доб"ємось.

Сама Росія це фашиствуюча бабайка. Вже не далекий час коли Ви самі будете усвідомлювати чітко і ясно.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це та, яка рекомендує людям не вчити інших. Це вже навіть не ЖІНОЧА ЛОГІКА, а відсутність логіки ВЗАГАЛІ.
    Танна, та я й не мав наміру ВЧИТИ вас варити КАПУСНЯК, бо це безнадійно.

10. Владимир

Владимир Well-Known Member

Главное что вы это усвоили как манную кашку. Теперь вам надо покушать европейсккой демократии в ЗСТ.

Надеюсь с Нового Года увидеть ваши посты о счастливой доле жителя ЗСТ...

11. olegp

olegp миється в бані

По сведениям губ. стат. комитета, жителей в 1901 г. числилось 198237 (107171 мжч. и 91066 жнщ). Мещане и цеховые составляют 39,6%, крестьяне 33,3%, действ. войска, запасные и отставные солдаты с семьями — 9,6%, дворяне — 7,4%, почетные граждане — 4,0%, купцы — 3,8%, разночинцы — 1,9%, духовенство — 0,4%. Православных и единоверцев — 90%, евреев — 6,1%, римско-католиков — 2%, еванг.-лютеран — 1%, армяно-грегориан — 0,3%, караимов — 0,2%, разн. сект — 0,2%, магометан — 0,2%. Великороссов — 60%, малороссов — 29,2%, евреев — 6,1%, поляков — 1,4%, белорусов — 1,0%, французов и немцев — 1,0%, проч. славян — 0,6%, армян — 0,3%, татар — 0,2%, караимов — 0,2%.

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

О! Это число мне понравилось. В него я верю.

На 100 женщин приходилось 117 мужчин. Хорошее соотношение.

13. olegp

olegp миється в бані

неплохая, и учитывая, что в нач 19 в было ок 14 тыс, по градиенту роста Харьков в 19в - первый в РИ, а то и в Европе

ну да, не Иваново:))

14. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[CENZ]попрошу заметить, я тут ни при чем!!! [/CENZ]

15. olegp

olegp миється в бані

опрос-Россия купит Харьков?

16. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ну і що? Я за. Нехай купляє. але тільки місто Харків. Без області.

17. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

18. Kirax

Kirax Well-Known Member

Харьков - совок? Что ж тогда сказать про Симфер? :)

19. olegp

olegp миється в бані

та я и сам не хочу, я- за незалежность

20. tanna

А что в Симферополе такого страшного? Я была только проездом, но вокзал ж/д мне понравился. Несмотря на наличие сувенирного и околовсяческого рынка - сам вокзал довольно чистенький и приятный.

а де твій аватар? :)