Харків - це завмерший совок

Тема у розділі 'Харківський форум', створена користувачем ГРАНД, 11 вер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Розгулялися по Харкову кінематографісти.

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

у меня на телефоне фотокамера, я тоже кинематографист :)

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То вас вже в Україні більше ніж політологів? Ну плебеї зі своїм "хліба та видовищ" дають.

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

А Набоков - россійський чи американський письменник? А М. Кундера, чех, який в еміграції, щоб друкуватись, перейшов на французьку, перстав бути чеським письменником? Дівчинка має дещо прямолінійну уяву про літературну творчість і реальне життя письменників.

5. Мілена

[OFFTOP]И зря, по-моему. Посмотрите, напрмер, Звягинцева ("Возвращение", "Елена") - почти уверена, что понравятся.[/OFFTOP]

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Набоков писав і російською, і англійською. Його найвідоміший твір - "Лоліту", написану англійською, що розповідає про життя американців, навіть не прийде в голову віднести до російської літератури.

У той же час його російськомовна "Машенька" - приклад російської літератури. :)

7. Мілена

Ось ви і відповіли на моє питання до Танни (воно було повязане з Гоголем): Набоков - і россіський, і американський письменник в одній особі.

8. Мілена

[OFFTOP]Вообще-то Акунин считается серьезным писателем для отрочества и юношества.:pardon: [/OFFTOP]

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=Wlm1C0sgXTM

10. ГРАНД

На сараї *** написано, а там дрова лежать. В голові прапора немає.

Для того щоб зрозуміти що вода мокра, не варто проводити поглибленого хімічного аналізу.

Є. Але тамтешня обшарпаність якась не убога, а певною мірою вишукана.

Совокко, совкоко, совкосанс, совпір. Все навколо баззового тренду. Стиль лізе у вікна і в двері.

Безумовно.

я кажу не про термін, а про людські настрої та устремління.

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Супер! :good: Нарешті до вас починає доходити, що для кожного його рідне болото - найвишуканіше! :))

12. ГРАНД

Я не львівянин. Цього достатньо, щоб спростувати ваші твердження?

13. tanna

Та яка різниця? Справа не тільки в безпосередньому проживанні, але і в загальних симпатіях до певної території, внаслідок чого на припустимо однакову обшарпаність у Львові та Донецьку ви дивитесь по-різному.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та що в тому Парижі, коли коло Ейфелевої вежі немає ні терикона, ні копра.

15. ГРАНД

Я надаю перевагу не територіальному, а людському , ментальному фактору.
    Наприклад бродяги маються скрізь. Але бродяга бродязі різні. Розумієте про що я кажу?

Внаслідок чого абсолютно нормально відрізняти агресивного, пьяного бродягу від доброго та безобідного, тверезого бродяги.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну ти й порівняла! "Обшарпаність" вишукної старої вінтажної речі та "обшарпаність" совкової параші з дирками з яких смердить. :)

17. tanna

Цікава аналогія. Це де такі вишукані бродяги водяться? Мабуть, там же, де і вишукана обшарпаність? :rolleyes:

18. tanna

[CENZ]Фу! [/CENZ]

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А мешкати в Донецьку не "Фу" ? :rolleyes:

20. ГРАНД

Приблизно так.

а де твій аватар? :)