Харизма

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Un.Known, 29 сер 2012.

1. Sman

Sman Well-Known Member

А я щось думаю по-іншому. ;) От американський чорний президент. Кажуть, що він харизматичний. І його однопартійці від нього в захваті. Як він спіч веде - писки пороздзявляють, так слухають. А мудрі люди кажуть, що то тріпло ще те. Тільки вміє добре локшину на вуха вішати. І то фальшиво.І кому вірити?

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

По темі маєте що сказати? :)
    Ні емоційність, ні красномовність, і навіть їхнє сполучення харизми не заручають.

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

таляпати язиком то не харизма

4. - пытаюсь понять, интересны ли Вам будут мои мысли ;)
    - зато косноязычие её сильно портит. Достаточно Черномырдина вспомнить.

5. Un.Known

Ви не для мене пишете, це форум. І чомусь в інших темах Ви не питаєте, чи когось цікавить Ваша думка. :)

• Подобається Подобається x 3
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а чо тоді всунулись, га?

• Подобається Подобається x 2
  7. - про Черномырдина есть что сказать? :) Согласны, что он харизматичен(был), пока рот не откроет?

- вот, кстати, пример. С таким стилем общения можно иметь высокий лоб, выдающийся и твёрдо очерченный подбородок, благородную седину и даже хрипловатый низкий голос, а скажет фразу - и всё.

8. Un.Known

Перші признаки харизми? )

Харизматична жінка в цьому варіанті неприглядно виглядає. )

9. - если Вы знаете, что она должна, значит, Вы уже знаете, что это такое.

- у мужчин - да. Харизматичная женщина, в принципе, обладает теми же чертами, только с поправкой на границы (в сравнении с другими женщинами). У неё ровно столько этих же признаков (включая высокий лоб, четкие черты лица, волевой, выраженный подбородок, низковатый и возможно - хрипловатый голос) сколько не превращает её в мужчину, а позволяет выглядеть однозначно женщиной.

Фигура харизму не делает, но её серьёзные недостатки, как и косноязычие или огрехи поведения (привычка ковырять в носу, например :haha:, могут нейтрализовать остальные черты.

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Так-так, сам потім подумав, що для справжньої харизми до емоційності Полковника і красномовності Нєвстранца ще би бракувало хоч трішечки душі від Північного Вітра і краплю загадковості від вас.

11. Un.Known

Скажімо так, хочу доповнити своє визначення цього поняття.

12. Bambook

Ну і про вольове підборіддя не варто забувати :)

13. Sman

Sman Well-Known Member

Та хіба справа тільки в таляпанні язиком? Ви колись подивіться його виступи, яка в нього міміка, яка динаміка промови, як він знає де зачекати, де головою кивнути, в котрий бік повернутися, котру нотку душі аудиторії зачепити, що і противники згоджуються, що публіку обробляти він вміє добре. А харизматичним його рахують багато політологів. ;)

14. Un.Known

Не зовсім погоджуюсь, бо за такими критеріями би були викреслені зі списку дуже багато харизматичних людей, котрих я знаю. Але погоджуюсь, що в зовнішності б мала бути принаймі одна виразна риса.
    Над поведінкою політика ціла команда працює.

15. Bambook

Гітлеру вистачило чуба і вусиків :)
    Ні хриплого голосу, ні вольового підборіддя :)
    Лише енергія, як в Полковника, красномовність, як у Невстранця і трохи загадковості, як у вас :)
    Ну й ідея, яку готові були "з'їсти" тодішні німці...

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

про харизму

хто з сучасників зрівняється? а ніхто

17. Sman

Sman Well-Known Member

Чогось над Бушем погано працювали. :mocking:

А взагалі, харизма, мені здається, це тільки зовнішня проява поведінки особи. І скоріше всього річ набувна. Людина сама над нею працює, якщо не дуже відома, або над нею працюють, якщо вона особа високого рангу. Я не згоден з Карабіном, що з цим народжуються. Народжуються з талантами. А імідж, харизму можна виробити, якщо дуже захотіти.

18. Bambook

[/COLOR]
    Черчілль, до речі - хороший приклад, що це не так.
    Він узагалі ставить під сумнів можливість якось описати харизму, класифікувати її чи щось подібне.
    Тут виникає питання - чи є харизма чимось іншим, ніж незбагненна для розуму внутрішня сила?
    Візьміть того ж Черчілля - йому явно бракувало більшості рис, які зараз вважаються обовязковими для політика. Ні зовнішності, ні голосу, ні особливої красномовності, ні послідовності (у трьох різних фракціях побував дядько, при чому в консерваторах двічі). Лише потужна внутрішня впевненість у власних рішеннях + хороше почуття гумору.

19. Gron

Gron тафгай

Ви впевнені , що Черчиллю бракувало красномовності та послідовності ?
    Людина яка так писала, неможе бути косноязичною, нє ?
    Про послідовность теж можна посперичатись, як враховувати кінцевий результат.

Тут нема питань.
    А на чому, нвд, заснована впевненість у власних рішенях ?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Залежить від знаку зодіаку і походження, навчитися ніяк, бо то просто маска буде і енергозатрат багато. Негативна, позитивна - без різниці, тому що це просто здатність тримати увагу оточуючих. А боронитися - навіщо?
    Взагалі деколи заздрю людям з харизмою, бо в мене нема її.

а де твій аватар? :)