Халуйство, чі дурість?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 6 чер 2010.

1. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

если честно, мне все равно какой вы видите конфигурацию того, чего никогда не было и никогда не будет.

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Лично я в 91-м году ничего не подсчитывал, а был совком, маленьким правда таким, повторял по-русски за взрослыми - "ай-ай-ай, как же так, развалили нашу могучую страну". Потом, много позднее, поумнел. А кто-то не поумнел, и не поумнеет никогда.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

1990? це коли цукор і борошно було по талонах, а в магазині всюди лежала тільки морська капуста? :rolleyes:

4. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

[OFFTOP]
    ні, це коли радянські космічні кораблі борознили простори Великого театру :rolleyes:[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А де Ви живете?

[OFFTOP]До речі Ви такий сміливець та грізний на язік, але чомусь трусливенько злякались зустрітись зі мною в Вашому ж місті. а я не геракл якийсь , просто не молодий, хоча і доволі не слабий чолов"яга. але ж Ви молодий та сильний, але як виясняється тільки на язік. я взагалі вже сумніваюсь що Ви чоловічої статі.[/OFFTOP]

6. Luna

Luna Guest

ГРАНД, а к чему опять Ваши переходы на личности и выяснения стати?
    язИк.

7. ГРАНД

Експромт.

8. Luna

Luna Guest

Ещё один такой экспромт - и будет мод.

9. ГРАНД

Ваша воля. Я не боюсь.

10. Luna

Luna Guest

А я Вас не пугаю. Это предупреждение, оставьте переписку.

11. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Гранде,та лишіться того ровера! Пані люблять бути останньою в любих дискусіях i спорах...І такою серйозною та суровою,як...як
    Феміда. :))

09.06.2010 Вы получили предупреждение о нарушении правил на Остров форум
    16:23 Luna
    Ще одно попередження і почну шити з них кафтан для дружини,або...будувати гільотину на противагу діючим законам,бо думаю так,по-темі...То все холуйство,а чи дурість!:))

Мод. обговорення дій модераторів не у відповідному місці. Картинка мне понравилась - сенкс.

12. Luna

Luna Guest

Вуйко - за корректирование сообщения модератора, повторное обсуждение действий модератора, наглое игнорирование предупреждений - бан один день.

13. ГРАНД

Баніть і мене за кумпанію з ним. Я вимагаю.

[та проше пана ;)]

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

[OFFTOP]Нас багато,українців...!Всіх не забанять,тим паче в Сибір,як колись!
    Демократія ,Свобода і Справедливість ще ж є...Принаймі в Галичині!
    :))[/OFFTOP]

15. ГРАНД

[OFFTOP]Та байдуже. Сибір так Сибір. Їм же ж гірше. УПА зі штабом в сибіру ....мало не покажеться. :))[/OFFTOP]

16. Luna

Luna Guest

))))))))))
    Ребята, мученические образы вам не идут. Перестаньте ныть, а? Сосланные, тоже мне))

17. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

это всё херня по сравнению с результатами успешной операции по омоложению Харанта-воистину-Бог шельму метит:bad:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]Бог не бере участь в людському ідіотизмі[/OFFTOP]

19. Luna

Luna Guest

Золотые слова!

20. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

он боец удалой-он без страха ходит по улицам.Ему в голову не пришло простой мысли-А на хера это Тугрику надо-ему что -делать нечего

а де твій аватар? :)