Халуйство, чі дурість?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 6 чер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

При чому тут присяга?о_О Зрозумійте правильно. Радянська (саме радянська, совкова) присяга юридичний акт, обставлений політорганами в пафосну, помпезну облуду (у вигляді сурм і бою барабанів) примусу (бо в сссрі і в ЧА і в РА присяга була саме примусовою і відмова від її прийняття тягла за собою кримінальну відповідальність, або просто псих.лікарню і вовчий квиток на все життя) до закріпачення і виховувала насамперед у віськовослужбовця не грдість чи готовність виконувати все що там написано, а тваринний страх перед покаранням за її порушення. тому та "присяга і порушувалась МА-СО-ВО!!! як під час другої світової війни (мілльони і мільони здавшихся в полон без натяку на опір) так і в мирний час. Зникла держава (тобто суб!єкт якому присягалось), а з нею і присяга. І докоряти колишнім військовим про порушення присяги можуть або тупі фігляри не маючі навіть уявлення в області юриспруденції, або смердючі совки виховані на історії "вєлікой атєчествєнной міфології. Я думаю Ви не із таких.
    інша справа коли присяга приноситься добровольчеським військом. Де сама суть вступу до нього вже докорінно відрізняється від совкової. Добровольне військо само по собі визначне , а значить і присяга добровільна і свідома.

Так я інша частина, але з тих людей, що скинули конячі шори і гтовий біле називати білим, а чорне чорним.

Хоч я і адепт гасла "Україна понад усе" ... але істина дорожча. і рано чи пізно вона (істина) буде досягнута, і вже інша справа в якому вигляді Україна прийде до неї (істини).

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Этот успех займет достойное место среди прочих успехов украинофобов всех мастей - успешного возложения Януковичем венка, успешной росписи губернатора Одессы в книге почетных посетителей школы, етс, обеспечивая нам хорошее настроение в любую минуту. :rolleyes:

3. Heartland

Heartland Well-Known Member

Дивне питання.

НЕ маю жодного відношення до орденів совєтської держави, яка їх видавала 65 років тому назад.
    Звісно, що кожна держава має планку мотивації для своїх громадян.
    Совєти мотивували як пайками, для особо лояльних до влади, не лояльні, на мали право на пойок і повинні були здохнути, так і орденами, за різні заслуги перед нею.
    Яке відношення ті ордена мають до незалежної держави Україна, не розумію?
    Місце ціх нагород в музеях і домашніх коморах.

4. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

Та при тому, ж, при чому ЧОТИРИ УКРАЇНСЬКІ фронти у тій війні. При тому ж, при чому УРСР до заснування ООН... При всіх недоліках срсрівської конструкції - Україна й український народ були в її складі невід'ємною частиною. А якщо так - то та перемога, хочете Ви того чи ні - є історичним фактом героїчного подвигу у тому числі й українського народу. От до чого та присяга. Бачте, докоряти й не думав.
    Не всі люди однакові.
    А я хочу, щоб вся.

5. ostrov_NIKO

Heartland, ви що, української не розумієте? Я вас питаю: ЗАМІСТЬ - це означає "ВМЕСТО", тобто не орден, а що? А ви все про ордени оті торочите...

6. ГРАНД

7. Heartland

Яку в 1946 нагородили по царські, ще одним голодомором!!!
    А це не мазохізм, це історія і вона повернеться, якщо цього не пам,ятати.

Мабудь ви зробили собі щеплення від спогадів про сумне, ну це ваше діло.
    Як написано в Еклезіасті :"Серце розумних — у домі скорботи, серце дурнів в домі розпусти"

8. Heartland

Чітайте уважно я вже достатньо відповів на ваше питання.
    Якщо вам з двух разів не доходе, то і третій вам не допоможе.

9. ostrov_NIKO

Тобто? Ви - за кінець України, принаймні у теперішніх її кордонах?
    Мабуть, я щось пропустив... Дайте, будь ласка, посилання, де Ви НЕ про ордени та НЕ про серпи з молотами відповідали, а про те, яким би мав бути символ, об'єднуючий Україну в пам'яті про ту війну.

10. Heartland

Ви з початку питання ставте коректно, ось ваш пост:

Ще раз вам розжую. Що орденом цей, до держави Україна відношення зовсім не має, ним нагороджувала держава сєресер. Тобто ви мене питаєте, щоб я робив на місці тих, хто вводив його як нагороду?
    Чі вас цікавить моя думка про тє, яким повинен бути символ об,єднання України?

Одже по перше, радянський орден з комуністичною символікою, жодного разу не може бути символом обьєднання України!!!!

По друге, хто вам сказав, що України роз,єднана?
    Депутати від ПР?
    Обьєднає Україну повна люстація влади і закон.

А вигляд він може мати і такий

11. ГРАНД

Я за УКРАЇНСЬКУ УКРАЇНУ. Без всяких табачників, януковічів, хорошковських і прочого совкового електорату (принаймні у вигляді критичної маси) і ненависті до всього українського. Я за природню гармонію, бо українці щирі завжди порозуміються. А в яких кордонах вона існуватиме - не важливо. Бо всі кордони на землі умовні і мають властивості періодично змінюватись, а нації вічні. Тому зміну кордонів не вважаю за якусь катастрофу. Єдине що шкода тих українців що залишаться за межами рідного культурного та ментального кордону. але і це не біда, будуть сильнішими серед ворожого, середовища і чітко знати, що на планеті існує країна, де вони завжди будуть рідними.

12. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Видите ли, у вас просто какая-то своя Украина, в которой были одни голодоморы, репрессии, схроны, мазепы и круты. Для такой Украины логично ее сегодняшнее прозябание, оно кажется ее естественным состоянием,
    А у меня немного другая Украина - страна, построившая ДнепроГЭС и освоившая Донбасс, победившая в Великой Отечественной Войне, бывшая одной из учредителей ООН, страна сильная, славная и успешная. И ее современное состояние - всего лишь временное, которое обязательно пройдет.

1 послание Коринфянам

13. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Украинский патриотизм такой патриотизм.
    Ж. Петан

14. Mr. Blick

Это нормальный патриотизм. Не российского разлива, когда будем сидеть в жопе, но главное, что Чечня - часть Российской Федерации. Если, чтобы выйти из жопы надо отделить какие-то территории, которые как якорь держат там, надо это сделать. Хотя многим патриотам "вид сяну до дону" для этого придется переломить свою психологию.

15. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

чудный такой патриотизм - хоть половину страны отдать, зато чтобы каки с востока не мешали мастурбировать на националистические фантазии... Безумие.

Ну вот нихрена же история людей не учит! в 1991 году слюнями обливались, подсчитывая, сколько зерна, угля, металла, электричества и прочего сала будет на Украине, если не надо будет кормить москалей, и для этого по быстрячку отделились. Оказалось - жопа. Так теперь вот тут сидит такое "патриот" и рассуждает, что надо и оставшееся разделить, и тогда будет классно... Блин, ну хоть какие-то аналитические способности в голове остались, или одна национальная свидомость?

16. Mr. Blick

Ты рашен - рашен не понимать.

17. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

вы от перевозбуждения на мечты о независимой Западной Украине дар связаной речи потеряли уже?

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

така ж***, що навіть грошей на комп’ютер та інтернет немає? ;)

19. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

такая, что страна НИ ПО ОДНОМУ показателю не достигла уровня 1990 года по сю пору.
    а до моего личного материального благосостояния вам особого дела быть не должно, мне кажется. Ахметов вон вообще миллиардер, и че?

20. ГРАНД

Перш за все центральної, а західні області само собою з нами разом.

а де твій аватар? :)