Халуйство, чі дурість?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 6 чер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Коли цим "орденом " в 1990 році забабахали масове нагородження він настільки втратив свою занчимість, що ... Коротше. Не сам орден мав якесь ідеологічне навантаження, а те, що його власник наділявся певними пільгами в "країні соціалістичного раю". А ідеологічна тріскотня навколо нагород була пустим аудіо супроводженням. робітнику і селянину було глибоко начхати яку цяцьку йому видадуть за те що він умудрився вижити в окопі, голоне які пільги за ним стоять для того щоб вижити вже в мирний час в совку. Як би роздавали німецькі хрести і вони б несли за собою пільги - носили б і хрести. До того ж на ринках колекціонерів німецькі хрести зараз користуються незрівнянно вищим попитом і вартісніші в десятки разів за совкові ордени на кшталт вказаного. Тоб то сама суть совкових орденів ізначально була спотворена і врешті решт сягнула свого ганебного краю.

2. Heartland

Heartland Well-Known Member

По вашему вони за серп та молот стаждали?
    "На хаті серп і молот, а у хаті смерть і голод"

"хочешь сей, а хочешь куй - всё равно получишь..."
    Так казав народ в ті часи.

3. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

а що, треба було на монеті зобразити того, за кого вони страждали :ireful:? анфас чи у профіль?

4. Heartland

А щоб не зображати символ срср, треба багато розуму?

То що дві потвори гітлер і сталін розпочали ділити Європу, зробивши заручниками власні народи, і одна здохна раніше, не дає іншій ексклюзивне право привласнювати перемогу.
    Мій дід і мільйони інших билися і перемогли не завдяки вкпб і його символів, а в супереч!!!!

І тому вважаю, що символи срср, як на вулицях,так і на державних знаках України, в першу чергу спотворюють пам,ять загиблих українців.
    Якщо влада цього не розуміє, то вона дуже скоро опиниться там, де зараз знаходитьсь і сам сєрєсер.Тобто на звалищі історії.

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Можна. Але це будуть мільйони і мільйони матерів, дружин, дітей, батьків, братів і сестер та й просто добрих і простих людей живих і мертвих...
    Я розумію НІКУ Ви хотіли сказати: "Того з вини якого вони страждали..."

6. ostrov_NIKO

А що саме тоді на Вашу думку замість того ордена повинно бути?

7. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

Ю-Щ-Е-Н-К-О!

8. Heartland

На монетах України потрібно викарбовивать радянські ордена?
    Шана і добра пенсія, ось що треба зараз тим,хто залишився.
    Влада замість того, щоб зробити зилишившимся ветеранам людські умови для життя, займається онанізмом.

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Кстати, о "победителях фашизма". Нашел в интернете замечательную речь Молотова, произнесенную в 39 году. В этой теме, правда речь больше о рядовых советских гражданах идет, а не о государстве, но полностью разделять нельзя.
    http://www.hrono.ru/dokum/molotov.html
    Так что, я думаю, зная такую позицию советского союза по отношению к Германии, ярлык "победители фашизма" (поневоле) не совсем соответствует. "Отстоявшие (своими жизнями, так, все верно) свою империю-отечество от другой империи, и расширившие ее границы" - более соответствует. Так и на орденах писать надо.

10. ostrov_NIKO

Heartland, я Вас спитав:
    Це - питання, а не ствердження того, що треба карбувати ордени! Нащо Ви мене питаєте:
    Я що, таке стверджував? У Вас є відповідь що саме тоді на Вашу думку замість того ордена повинно бути?

11. ГРАНД

Повинна бути українська символіка. Важко таку знайти, бо тому, що Україна в тій війні була жертвою і будь яка символіка українського хразку носитиме жертовну ідею. І тоді знову повстає питання щодо так званого дня перемоги. Як і казав В.Резун, що будь яка відповідь на будь яке питання в історії тієї війни завжди веде в тупік. а тому саме карбування цих монет теж недоречне, так само як і історія тієї війни. Це фіра запряжена попереду кобили. Без історії і правди про війну все інше навколо неї завжди буде суперечливим та роз"єднуючим.

12. ostrov_NIKO

Вибачте, Гранде, не зрозумів я :sad:
    тобто недоречною є історія тієї війни :scratch_one-s_head:? Я так розумію, що радянська історія тієї війни...
    Тож нам потрібні правдиві символи? І що роз'єдуючого є в тому, що шанується пам'ять людей, які відстояли свій дім від загарбників? Як на сході, так і на заході...
    Вибачте, але мені здається набагато більш роз'єднуючою точка зору, яка демонструє повагу до героїв лише однієї частини України.

13. ГРАНД

14. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

украинский мазохизм такой мазохиз.
    ГРАНД, я лично убежден, что Украина в той войне была ПОБЕДИТЕЛЬНИЦЕЙ.

15. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

прав был Молотов, куда более прав, чем многие кто говорил потом. Не победили фашизм совсем. Победили фашистское государство,отобрали у нацистов военную машину. А сам фашизм - живет и процветает, увы... В т.ч. и в Украине, и в Европе тоже... Идеологию оружием не победить...

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Угу, в виде всяких дозоров

17. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

А вы глупее, чем я думал. На будущее учту.

18. ostrov_NIKO

Гранде, вибачте за питання... але воно безпосередньо стосуєтя теми. Ви давали військову присягу ще в СРСР? Ви - теж "інша частина", чи як?

Ця позиція - руйнівна. З нею - не буде єдиної України.

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Туалетных. :rolleyes:

20. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Кому что, а Блику туалет. У вас проблемы с пищеварением?

Хотя я рад, что эта акция до сих пор действует вам на нервы. Несомненный успех.

а де твій аватар? :)