Халуйство, чі дурість?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 6 чер 2010.

1. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Да уж историк из Суворова никакой.Я все его крижонки прочитал.До сих пор гдето валяются. Сначала поверил.Потом понял-бред и пиар.

2. Luna

Luna Guest

Ни прибавить, ни отнять.
    Но давайте к теме.

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гм...Мене завжди дивувала назва Велика Вітчизняна Війна VI/1941 : V/1945...А в яких тоді військових діях приймав участь СРСР до і після цих дат?
    Напевне потрібно дивитися правді в очі. В 1939-1941 роках СРСР вів загарбницькі війни виступаючи агресором і союзником гітлерівської Німетчини...Тільки не потрібно розповідати що СРСР визволяв західну Україну, бо 1/3 західної України (Підляшшя, Лемківщина, Надсяння, Холмщина) були спочатку зайняті ЧА а потім без бою здані німецьким військам. Те ж саме з Фінляндією. Те, що Другу Світову Війну почачи Німеччина і СРСР віроломним нападом на Польшу є незаперечний факт історії. Про подальшу співпрацю цих двох держав я взагалі мовчу. Тому і вбавали в мізки що для СРСР була тільки ВВВ 1941-1945 років... І багато хто в це щиро вірить і зараз хоча знають незаперечні факти.
    Мене завжди цікавить таке питання. Щось на кшалт альтернативної історії. Якби в червні 1941 року Гітлер не напав на СРСР і дав час для підсилення військово-промислового потенціалу СРСР. Тоді б армади ЧА рушили б за рік-два на визволення Європи. І не факт що Європа би не об'єдналась проти СРСР...і другий фронт відкрився б не в Європі а на Далекому Сході...Цікаво ким би тоді був СРСР? Визволителем чи агресором?

4. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

у тов.Шифера проблемы с арифметикой-он при делении10 на 2,5 получил 6-издержки незалежной педагогики

5. Dr.Dick

Вы меряете те исторические события современными мерками.По мне 2 мировая война началась немного раньше-Мюнхенский сговор помните?Очень так аппетитно аннексировали часть Чехословакии-и Польша в этом участвовала.Причём Франция и Вел.Бр. которые были гарантами в Европе скромно ковырялись в носу.Значит Польше-можно а СССР-нельзя?В геополитике действуют немного другие законы.А тем более тогда

6. рівнянин

Любіе исторические события можно оценить только с высоты десятилетий когда многое тайное становится явным...Знал ли солдат да и простой офицер о пакте Молотова-Риббентропа? Нет. Они искренне верили в свою освободительную миссию. Могли ли они тогда оценить ситуацию? Вряд ли...Можем ли мы оценить объективно происходящие сейчас события? Тоже нет..

7. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Тепер це дані банки Януковича, а Янукович до України...жодного відношення.

Не знаю як вони можуть бути основою, враховуючи їх чисельність. До того ж ви погано читаєте, перечитайте мій коментар, де я писав про насильницьке взяття у РА. Ніхто не хотів воювати за чужу державу.

УПА було навіть на окупованій Кубані: http://www.batckivchina.uaforums.net/--vt228.html Скільки їх було не важко підрахувати - все повнолітнє українське населення. Українців об'єднувала боротьба проти окупантів і герої цієї боротьби на всій території України - від Карпат до Ярославля.

8. Dr.Dick

вы искренне верите в то что знаете чего хотели Кучма Кравчук Ельцин Горбачёв Ющенко и прочая *****асня?Или думаете что через 100 лет это будет известно?И что если бы солдат знал о пакте М-Р-он бы воевал по другому?Факт состоит в том что если бы СССР не аннексировал ЗУ -то это бы сделали другие.Этому есть масса примеров-и боролись бы вы за своё государство ещё 9000 лет.Так вот Советы вам надо благодарить хотя бы за то что собрала вас в кучу-наваляла территории к которой Украина не имеет ни какого отношения-а вы тут стебётесь-то плохо сё плохо.Это обычно плохо заканчивается что мы и видим-из 10 самых развитых стран Европы превратилась за 20 лет в самую нищую.

9. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

[OFFTOP]
    стесняюся спросить... а Вы это поняли до того, как наконец-таки узнали, что РСФСР не была учредителем ООН, или после :rolleyes:? :))[/OFFTOP]

10. рівнянин

И где я писал что знаю? Я вижу сиюминутные результаты принятых решений или произведенных действий и на их основе и на основе имеющейся информации я могу только предполагать или с n-ной погрешность прогнозировать. Но не объективно оценивать.

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Это все сказали, кроме совков. Представьте мне доказательства, что где-то кто-то называет советских солдат "переможцями фашизму".

А какая разница ? Солдаты разделяют ответственность за все, что делал режим. За то, что радостно оставались служить в Польше, Чехословакии, рвались служить в ГДР.

12. РАДИОТОЧКА

Ошибся я это признал.

13. РАДИОТОЧКА

На счёт Януковмча-вам видне а при Юл бакс одно время стоил 8-9 гр
    Это было патриотично.
    Я имею ввиду 70г когда я СА служил.
    Это вы пан загнули. Шо с вас с вашим свидомым образованием возмёшь?В 44 на оккупированной кубани? Вы хоть сами читайте, что постите.

14. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

А ми про рубль.

А хоч тоді. Те що ви пішли добровільно туди свідчить про вашу обробку тодішньою владою. Утім ви і зараз не змінились, як були зрадником так і залишаєтесь. Це моя думка, можете з нею не погоджуватись.

Загинайте собі хоч на чолі. Я вчився ще за часів Кучми, до сучасної освітньої системи не маю відношення, а людина вчиться все життя. А те що візьмеш - то факт, благо з радянської локшину брехні знімати треба.

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Є так приказка "Погано коли не знаєш, та ще й забудеш". Це цілком справедливо відноситься і до Вас. Погано коли не знали, та ще й не знавши помилились.

16. Heartland

Heartland Well-Known Member

Ще раз повернусь до цього гроша, на жаль не мав доступу до інтернету ці дні, щоб пояснити своє обурення.

Вважаю, що друкування на українській монеті символ срср, а саме серп і молот,є надругою над державними символами України.
    Дурість це,чі банальне халуйство важко судити, бо нинішна влада в Київі, ще сама не визначилась,кого в них більше, халуїв,чі дурнів.

17. ostrov_NIKO

Наруга над державними символами - це інше:
    Стаття338. Наруга над державними символами
    1.Публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.
    2.Публічна наруга над офіційно встановленим або піднятим прапором чи гербом іноземної держави - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.
    1. Об'єктом злочину є авторитет Української держави, який підривається у разі по*сягання на державні символи як України, так і іноземної держави. В останньому випад*ку авторитет України у світі страждає тому, що представники української влади начеб*то не спромоглися політичними та іншими засобами попередити демонстрацію непова*ги до державних символів певної іноземної держави, а тим самим і до неї самої.
    2. Ст. 338 містить два простих склади злочину, кожен з яких має свій предмет.
    Предметом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 338, є державні символи України - Дер*жавний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України.
    Державний Прапор України - прямокутний стяг із двох рівновеликих горизон*тальних смуг синього і жовтого кольорів.
    Великий Державний Герб України встановлюється законом з урахуванням малого Державного Герба України (тризуб) та герба Війська Запорізького (козак з мушкетом). Головним елементом великого Державного Герба України є Знак Княжої Держави Во*лодимира Великого (малий Державний Герб України). Оскільки вказаний закон на сьо*годні не прийнято, то Державним Гербом України є Знак Княжої Держави Володимира Великого (тризуб).
    Державним Гімном України є національний гімн на музику М. Вербицького із словами першого куплету та приспіву твору П. Чубинського у редакції, встановленій Законом України «Про Державний Гімн України».
    Предметом злочину, передбаченого ч. 2 ст. 338, є офіційно встановлені або підняті державний прапор і державний герб будь-якої іншої держави, незалежно від того, чи визнана вона Україною і чи підтримує Україна з нею дипломатичні відносини. Прапор та герб іноземної держави - це її офіційні символи. Дипломатичне представництво та глава дипломатичного представництва мають право встановлювати Державний прапор та Державний герб акредитуючої держави на приміщеннях дипломатичного представ*ництва в Україні, а також на резиденції та засобах пересування глави дипломатичного представництва. Державний прапор та Державний герб акредитуючої держави може вивішуватися (встановлюватися) також на приміщенні консульської установи, на рези*денції глави консульської установи і, коли це пов'язано з виконанням службових обов'язків, на засобах пересування глави консульської установи. У цих випадках вони вважаються офіційно встановленими або піднятими.
    До предмета цього злочину не належать: а) прапори і герби, які не є символами іно*земних держав (наприклад, прапор суб'єкта федерації, або полотнище, лише схоже на прапор іноземної держави); б) прапори і герби міжнародних організацій (скажімо, прапор ООН); в) прапори і герби іноземних держав, які не були офіційно встановлені або підняті.
    Знищення чи пошкодження прапора (герба) іноземної держави, який не був офіцій*но піднятий (встановлений), інша публічна наруга над ними або над прапором (гербом) міжнародної організації, якщо це було поєднано з порушенням громадського порядку і супроводжувалось особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, можуть бути ква*ліфіковані за ст. 296.
    3.З об'єктивної сторони злочини, передбачені частинами 1 і 2 ст. 338, полягають у публічній нарузі.
    Способами наруги можуть бути знищення чи пошкодження прапора (герба) шляхом його спалення, ламання, розмальовування, нанесення на прапор образливих написів, зле шаржування герба чи гімну.
    Наруга над державними символами тягне відповідальність за ст. 338 лише у разі, якщо вона була публічною (спрямованою на публіку). При цьому винна особа може, скажімо, розмалювати прапор як у присутності інших людей, так і без їх присутності, але з наступним винесенням такого прапора на людські очі.
    Злочин вважається закінченим з моменту вчинення описаних у ст. 338 дій.
    Імітація зображення Державного Герба України, Державного Прапора України та звучання Державного Гімну України, зображення державних символів інших держав у рекламній діяльності не тягне відповідальності за ст. 338, але створює підстави для притягнення суб'єктів підприємницької діяльності до фінансової відповідальності.
    4. Суб'єкт злочину загальний.
    5. З суб'єктивної сторони злочин характеризується прямим умислом. Публічна на*руга над державними символами, вчинена з хуліганських мотивів, кваліфікується за сукупністю злочинів, передбачених частинами 1 або 2 ст. 338 і ст. 296.
    а те, про що Ви кажете - це зображення ордену "Вітчизняна війна" ... Чи не з робітників і селян були здебільшого оті хлопці, що віддали свої життя за те, аби ми отут з Вами патякали про те, що добре, а що погано?

18. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Невже Ви думєте що хоч один із робітників і селян був нагороджений тим орденом? І тим більше вони віддавали (вірніше у них силою відбирали) життя не за будь який орден чи медальку. Фронтовий принцип "вбий прешим, бо вб"ють тебе" - ось що керувало окопними робітниками і селянами, а не якась там ідеологія та думки про нащадків щоб їм було зручно брати кредити і купляти мерседеси. кожен бився сам за себе, а щоб зручніше було битись тримались купи таких же як і самі. всі ці високі пафоси видумувались в політвідділах і управліннях, і від них тошнило в тих окопах.

19. ostrov_NIKO

Взагалі-то я про "серп і молот", що зображені на ордені, та відповідно - на монеті, відповідав... Але вибачте, то я помилився: орден, який зображено на монеті - не "Перемога", а "Вітчизняна Війна". Кавалерами цього ордену є багато простих Солдатів.

20. ostrov_NIKO

А я про пафоси нічого й не кажу. Я кажу про доконаний факт. Люди віддали своє життя. А те, що вони не думали про нащадків та про те, за що саме страждають... Ви хоча б одного листа з фронту читали?

а де твій аватар? :)