Халуйство, чі дурість?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 6 чер 2010.

1. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

А я думав справжні герої були в УПА.

Якщо територію окупували то і заганяють в свої війська, хіба не зрозуміло?

Ви справді нічого не знаєте, а монети з Шухевичем я ніколи не засуджував, ви такого ніде не знайдете.
    Мені з Шухевичем також не обурливо, а щодо перемоги, то моя особиста думка, що ми жертви двох режимів.
    Абсолютно вірно, на монеті є серп і молот (смерть і голод)

Я думав варто спитати в росіян. Для мене день російської перемоги - продовження російської окупації.

2. Luna

Luna Guest

А я думала - переможці фашизму годні такого звання.
    Нічого проти героїв УПА не мою. Вони не винні, що правнуки в них та в героїв ВВв бовдурами бувають.

3. Shiver2005

Герой радянського союзу це щось на кшталт - герой Гітлерівської Німеччини.

І справді. Деяким старичкам НКВС, стукачам і зрадникам видніше, хто герой їхнього союзу.

4. Luna

Luna Guest

Тьфу ты...А со спины показался взрослым.:rolleyes:
    Эхх....Гитлеровская немеччина.

5. Luna

Luna Guest

Мне давно кажется, что радикализм - признак ущербности, ничего личного.

6. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Але Ви відкритим текстом ріжете...Шо,так і скажете пану міністру Табачнику?:))
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/06/7/5115361/

7. Luna

Luna Guest

Треба буде - то й скажу)) А Що, Вуйцю, чи-то гусачині задниці на Галичині геть усі без пір"я залишились? Чи-то геройствувати не вдається?;)

8. Вуйко Стефко

І як скажете,же то Халуйствоа, чи Дурість? :))

(Міністр освіти й науки Дмитро Табачник вважає, що Степан Бандера і Роман Шухевич мають бути визнані колабораціоністами.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/06/7/5115361/ )

9. Shiver2005

Ось такий я, не старик і не дитя, вічно молодий:) До речі, СС-м в Німеччині хорошу пенсію дають, там старі СС-ці років під 100 ганяють на нових мерсах - оце клас.

Мені коли здається я хрещуся:pardon:

10. Luna

Luna Guest

Дурість.
    Ну то й що? Нехай ганяють, в них жеж онуки нормальні - їм у пусті коробки думки не спадають дідів засуджувати через піввіку. То є наша національна забава.
    Мало. Ще б водичкою...з кропивою.

11. Norman

Norman Guest

Те кто бился с фашизмом, тоже были радикалы. Ведь можно было и отсидется...

12. Luna

Luna Guest

Думаешь? В ТО время???

13. Norman

Norman Guest

А французы из Сопротивления? а норвежцы, а американцы? могли бы и отсидется...

14. Luna

Luna Guest

Ага. А советские граждане - как раз.
    К тому же, доля истины есть - они фанатично воевали за страну. Во всяком случае, мой дед точно.
    И не молодняку с широкими спинами сравнивать его с нацистом и фашистом. Вбыла б (с)
    Взрослые люди обязаны понимать, ЧТО они говорят и последствия от сказанного. У кого хватит запаса терпения слушать подобное в каждой ветке? "Захватчики, оккупанты, негодяи"...Ну, если это говорящие такие герои - с фига ли появились они только сейчас, когда уже все , извините, дааавно позади?
    Геройству бликов поем мы славу...Бе.

15. Вуйко Стефко

А я як і інші українці при нагоді також скажу йому (Табачнику),же він Холуй в президента Януковича.:preved:

Табачника хочуть відправити у відставку за "шизофренію"
    Народний депутат із фракції БЮТ Володимир Яворівський вважає, що восени міністр освіти і науки України Дмитро Табачник буде відправлений у відставку.
    Про це він сказав, коментуючи заяву очільника Міносвіти про те, що лідери ОУН-УПА Степан Бандера і Роман Шухевич повинні бути визнані колабораціоністами.
    "Після війни боялися, що десь іще щось може бути заміновано. Тому попереду паровоза йшов вагон на випадок того, якщо щось трапиться. В мене таке враження, що Янукович - це паровоз, а Табачника пускають попереду як цей вагон. Хай вже заспокоїться. Нічого він вже не поміняє. Він перебуває останні дні на міністерській посаді. Таке враження, що він вже і Януковичу набрид своїми заявами", - пояснив депутат, інформує його сайт.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/06/7/5115601/

16. Luna

Luna Guest

Вуєчку, та є ж цілісінька тема про нього - то ж в ній можна хоч і усього гусака до задниці стерти)))

17. Norman

Norman Guest

Давай спокойнее...Я абсолютно не поддерживаю тех, кто выступает против ветеранов. Любых.
    А радикализм далеко не всегда имеет знак минус. Я сам радикал и националист и абсолютно этого не стыжусь. А ты?;)

18. Shiver2005

Приємно за свою спину:rolleyes: Взагалі, пенсіонери кермують:o:))

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Оккупанты всей Восточной Европы, штыки сталинского коммунистического режима не достойны, и не будут в истории носить звание "переможці фашизму". Советую его не употреблять и тут.

20. Luna

Luna Guest

Хрестимось - приємно має бути за голову:rose:.
    До речі, хамство в репутації несумісне з Правилами ресурсу.

а де твій аватар? :)