Відповідь: Хабар - гріх чи ні? Від того,що я про це розказав,нічого не зміниться.Бабусю не вернеш,тільки в Божих руках здоров’я моєї доньки. Я вже не згадую,що по вині лікарів терпить моя сім’я. І це називається "обкалюванням"? Це в лікарів статистика.Як в концтаборі.Три долі направо,три наліво...Яка різниця... А для мене це життя. Найдорожчих людей.Яких не повернеш. І здоров’я дитини.... Мих правильно зауважив
Відповідь: Хабар - гріх чи ні? угу. Дійсно правильно зауважив Мих, сидячи в автомобілі.... ні, Ромку. Це називається пропагандою. Мені погано - то най не мені одному так буде. То те, що в американців називається successful story, що формує оточуюче середовище/суспільство. Тобто - з яким ти настроєм на світ дивишся - таким той світ для тебе й є. == Безглуздо тут розказувати про реальні успіхі лікарів - позитив сучасному українському суспільству непритаманний. Газети та телебачення розвинули у вас всі найкращі християнські риси: непримеренність, ненависть, впертість/затятість, зашореність та поклоніння ідолам. == Успіхів ... і процвітання форуму у вас дійсно вишукане товариство
Відповідь: Хабар - гріх чи ні? Знаєте,коли буде досвід,тоді поговорим. Хоч щиро не бажаю. Але в нас тільки абсолютно здорова людина може бути впевнена. Я і сам багато чого можу розповізти масмедіа. Зрештою,журналісти самі були в шоці.