www.odnoklassniki.ru

Тема у розділі 'www', створена користувачем Пересвет, 13 гру 2006.

1. Re:Story

Re:Story Well-Known Member

Я вконтакте зарегистрировалась. Прикольный сайт, временами затягивает. В общем мне понравился. Единственный большой минус - отсутствие смайлов.
    В одноклассниках не регилась и пока что не собираюсь. По отзывам здесь поняла, что фраза "на вкус и цвет товарищей нет" полностью подходит.

• Подобається Подобається x 3
  2. Fray

Fray New Member

На сам сайт, а через анонімайзер - будь-ласка пускає, але через нього башато втрачається - швидкість , інкоил вируюує ... Так само через проксі, може дзеркала хтото нає , а то ніби і рив в гуглі а не найшов ... Доречі якось через той анонімайзер а саме хідпроксі.ком вірусняка заробив ,бо тіки зайшов так зразу дефендер його підхопив...

3. Зануда

Зануда така зануда

Якщо перечитати ваш допис кілька разів, то навіть можна вгадати про що ви пишете ;) :) :)

Останнє редагування: 7 жов 2008
  4. Fray

Fray New Member

Ну ненаю, хай буде Вам така не легка загадка...
    P.S. Відповідь Вас здивує))

5. Наше Літо

Наше Літо Active Member

нещодавно на 97% переконалась в тому, що проект фсбешний.
    зареєструвалась на одноклассниках, бо терміново треба було зайти на одну анкету+агітував товариш споглянути в деякі групи.
    на своїй сторінці інформацію не вписувала, фото не викладала (не хотіла щоб мене хтось зустрів з моїх. було б дуже соромно =)
    так от. в групи мене не пускали: або агресивно відмовляли, або більш адекватно намагались пояснити: "ми пустимо в групу, але ж зрозумійте: ви маєте як всі заповнити анкету, завантажити власне фото...так всі роблять"
    в мене були припущення що адміни таким чином захищають групу від різних провокаторів. пропонувала їм особисто викласти моє стисле інфо, надіслати фото, пропонувала навіть кинути лінк на блоґ...але не проковтнули. і так чи не в усіх групах. наче змовились!
    дивна політика. вконтакті і коннекті теж експерементувала - і там такі анонімні анкети сприймалися. навіть самими "закритими" групами із самими "злими" керівниками, а провокаторів лише викидали з групи, але повітря нікому не перекривали...

• Подобається Подобається x 2
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

як можна прийняти до колективу людину, яку навіть не бачиш?..

пс. до речі, у нас на форумі я також ваші фото не помітив... :) :blush:

• Подобається Подобається x 1
  7. Наше Літо

Наше Літо Active Member

а хіба не приймають?
    яка різниця як виглядає та людина?
    розумію: було б важливо аби то був сайт знайомств, але коли обговорюються політичні чи соціальні питання...

8. duncan

я до цього давно ставлюся байдуже....
    ну, матимуть моє фото....
    і що?.. :)

9. Наше Літо

Наше Літо Active Member

...тільки коли це близькі або хоч трохи знайомі люди (навіть віртуально)

10. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Головне, щоб фото не були кримінальні. А то чула одну історію,як якісь хлопці виклали фото, на якому курили траву :crazy:, так потім по них приїхали люди в погонах. отаке.

11. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Думаете проклятые агенты КГБ... тьфу ты... ФСБ не проживут без ваших фоток?;) Кстати, что мешало вписать данные от фонаря и выставить левые фото. И вуаля вы в группе:pardon:

12. Наше Літо

Наше Літо Active Member

та до чого тут фотки? заповнення анкети передбачає окрім фото ще й надання стислої про себе інформації.
    у мене був нік (дуже схожий на ім"я-прізвіще). була вказана школа (але їм не сподобалась назва = ). коротше не повірили. та й, правду казати, нікого не хотіла переконувати що фото та особиста інформація справжні...гадала що всім до цього буде байдуже

13. duncan

ага, та-та....
    і створити цілу мережу "привидів" -- "друзів", "однокласників", "одногрупників"... :)))

14. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

так были фото и информация? Бо раньше вы писали
    Ох уж эти женщины....:mocking:

15. Наше Літо

Наше Літо Active Member

пояснюю. з інформації була вписана лише школа (з цікавою назвою. якщо не вказуєш школу, далі реєстрація на сайті здійснюватись не може)+"ім"я-прізвіще" .
    ви порадили вказати написати особисту інформацію "від...".
    відповідь на вашу пораду: "та й, правду казати, нікого не хотіла переконувати що фото та особиста інформація справжні." тобто вказувати більш реалістичну назву школи, завантажувати зображення більш схоже на справжню фотографію, вписувати ще кіпу якоїсь інформації більш схожу на правдиву....тому що вірила: нікому то буде не потрібно так само як і мені, розумієте? =)

а сайти типу вконтактє аднакласнікі не визнаю. вриваюсь туди тільки по крайній необхідності))

Останнє редагування: 9 жов 2008
  16. duncan

в новому квіпі-інфіумі є можливість законектитися до популярних соціальних мереж....
    в тому числі до аднакласніків та фкантактє...
    будуть приходити месаги, якщо вам хтось написав...
    :) :good:

пс. забув назву: квіп-онлайн....

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

передати свій пароль/логін на сервер квіпу ...

18. duncan

теж мені проблема....
    ну передам, ну вкрадуть...
    ну зареєструю новий ак.
    ;)

19. Poster

Poster Well-Known Member

всі ці соціальні мережі - пожирачі реального життя. коли сімейні пари вечорами сидять в аднакласніках, кожен за своїм компом :) а насправді ж стільки різних розваг навколо, і як приємно випити кави чи пива з друзями...

а вконтакте однозначно кращий - тим що юзабільніший, юзаю його часто як онлайн-радіо

• Подобається Подобається x 6
  20. Poster

Poster Well-Known Member

а про анонімність - задумка таких мереж в реальності всіх персонажів, то ж якщо не сприймаєте таких правил - не реєструйтесь взагалі... "а пасматрєть та хочєтса, но толька што б мєня нє відєлі" :)
    прикольно було б коли всі так зашифрувались :)

а де твій аватар? :)