Відповідь: www.odnoklassniki.ru можливо варто на однокласниках зробити групу ЛФ??? чи вже така існує?
Відповідь: www.odnoklassniki.ru мені наприклад цікаво хто де вчився, подивитися фотки...:shy: то напевно на форумівки тре ходити, тоді і бажання дивитися на фейси буде рідше виникати))))))
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Однокласниками користуюсь давно, але, як на мене, "vkontake.ru" чи "vkontakte.ua"(без різниці, бо перехід здійснюється все-одно на один сайт) найкращий сайт такого типу. Там вже понад 16 млн. людей і їх к-сть зростає карколомними темпами. Крім того можна обрати крім російської ще й українську чи англійсику. Інтерфейс найзручніший з усих, що зустрічав. Куча різних функцій і т.д...... Знайшов там багатьох знайомих, яких і не очікував.(пошук теж по багатьох параметрах) Одним словом - автору respect
Відповідь: www.odnoklassniki.ru суб'єктивно... автор поцупив вихідні коди та ідею в американської "фейсбук"...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru цілком згідна. спочатку контакт мені не сподобався зовсім, повно якихось функцій, кнопочок, на перший погляд зовсім непотрібних, а потім, з часом, мені там стало цікавіше, ніж на однокласниках. щоправда і той і той сайт доволі швидко проїдаються
Відповідь: www.odnoklassniki.ru фкантактє має плюс -- український інтерфейс... )) другий плюс -- можливість заливати свої файли, але це і мінус... відрізняється від аднакласніків -- тишею і відсутністю яких-небуть змін... про безпеку я просто мовчу... в аднакласніках є великий плюс -- рендомна зміна малюнків, від чого складається враження постійної новизни... постійно з кимось знайомишся і спілкуєшся....
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Я б не сказав. Аналогічно в контакті. Вконтакті можна шукати групи, а в однокл. - ні. Пошук взагалі більш розширений вконтакті - по багатьох параметрах.......
Відповідь: www.odnoklassniki.ru час-від-часу отут щось появляється: # Мої Повiдомлення(1) # Мої Нотатки # Мої Групи (2) # Мої Зустрiчi(2) # Мої Налаштування як правило, спам і реклама...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Я так не думаю, але, здається, причиною нашої розбієності в думках є різниця в роках. Контакт поки-що більш розповсюджений серед молоді, студентства , а однокласники в старшій віковій категорії. Я точно не знаю скілько Вам.(Не подумайте, що старим вважаю)
в аднакласніках тепер є українська мова!.. навіть не знаю, як їм вдалося домен аднакласнікі-юа отримати...