Відповідь: www.odnoklassniki.ru ганьба мені: я на аднакласніках-ру зареєструвався..... і крім цього, ще й на "фкантактє"....
Відповідь: www.odnoklassniki.ru А мені вконтакт подобається))) я там зарегалась і вже давно)) пишіть мені на ім'я Гримак Настя
Відповідь: www.odnoklassniki.ru я на однокласники взагалі не заходжу, такий тупий інтерфес що бажання заходити 0.0 та й контакти надоїли... ура я не підсів на то. бо бачу в знайомих сеРЙозні проблєми з тим...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Мені цікаво... Познаходив старих знайомих..армійських друзів..однокласників,з якими не бачився вже більш як 20 років. Вік такий,Андрійку.... Ностальгія...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Спершу це: персонально для вас А тепер по дєлу: Ганьба! Ганьба! Ганьба! шютка.
Відповідь: www.odnoklassniki.ru А я там була,знайшла декого з друзів,а потім почали діставати зовсім чужі люди,то повідомлення дурнуваті ,то пропозиції не ліпші:shy: ...то я себе витерла
Відповідь: www.odnoklassniki.ru уявляєш!.. я його не тільки дивлюся, а ще й гілку на форумі цілу створив.....
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Та де? Я не бачу У меня 2, 3, 4 сезоны есть... Ну как тебе закрутка сериала???
Відповідь: www.odnoklassniki.ru а я свою анкету видаляю на "фкантактє".... не сподобався інтерфейс.... пс. стукав до вас на ваше запрошення, але ви не відгукнулися...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru а як видалити себе з групи на однокласниках???? хто знає? записалася,а тепер надоїло-все приходить ,що нові учасники,нові теми і т.п.-не хочу!!!
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Можна проcто відключити повідомлення. Коли зліва появляється вікно типу "Нові учасники в групі" нижче є ссилка "выключить уведомления"
Відповідь: www.odnoklassniki.ru А мені подобається сайт однокласники. Знайшла багато старих знайомих, яких не бачила давно, дізналась, як склалась доля багатьох однокласників, куди їх занесло..То тільки перші дні затягувало, поки посилено всіх шукала і думала: кого б ще пошукати, а тепер все, не дуже тяне. Тільки іноді заходжу подивитись, чи є листи. Зручно, бо вискакує завжди, що у когось День народження, можна відразу і привітати. Багато кого знайшла, що зараз за кордоном (однокласники, одногрупники), тепер переписуємось. А інакше, як би я їх знайшла? А так, знаючи прізвище та ім'я можна знайти будь-кого (якщо він зареєстрований). Просто цікаво. І знаменитостей познаходила, цікаво було фото подивитись, так, для розваги. Додано через 53 секунди А "Контакт" чомусь не подобається. Там треба багато інформації про себе писати і та стіна їхня не подобається.