www.odnoklassniki.ru

Тема у розділі 'www', створена користувачем Пересвет, 13 гру 2006.

1. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: www.odnoklassniki.ru

мабуть зайду ще пошукаю... може й правда хтось з"явився.

2. mamatu

mamatu Well-Known Member

зайшла, а там і справді нові з"явились користувачі!
    загерілась моя давня подруга, з якою я повністю втратила контакт. ми ніде разом не вчились, тож шукала її в "поісковіку". раніше не було, а тут - знайшлась!
    ще пару однокласників з"явилось.
    але все одно не буду там зависати. всім, хто потрібен мені, даю номер моєї асі. а вже якщо я їм потрібна - нехай пишуть.
    а ще мене знайшла двоюрідна сестра чоловіка з Києва на однокласниках.
    ми з нею добре спілкувались, коли я вчилась у Києві. тепер можемо поновити спілкування через інет.
    а от за що я справді рада, так за те, що чоловік мій туди не заходить. один раз зацікавився, я його зарегіла, а тепер втратив цікавість.
    а йому як почали писати... самі дівчата...
    особливо бувша його дівчина (або коханка) теребить "чого мовчиш?".
    я б написала, чого:aggressive: та виховання не дозволяє.:)

• Подобається Подобається x 4
  3. Юстина

Юстина молода мама

Я на цьому сайті вже майже місять. Затягує конкретно. Мій кожен день починається і закінчується тими однокласниками. Знайшла їх, до речі, кілька, але особливої цікавості вони в мене не викликають. Люди, з якими я спілкуюся ще зі школи чи університету, мають мої усі координати давно. Але через пошук за іменем-прізвищем, серед "друзей моих друзей" і т. д. знайшла в Чікаго своїх троюрідних сестер, там же дочку своєї класної керівнички, ще дівчинку, з котрою ще на першому курсі посварилися за спільного хлопця (вчора помирилися) і цілу купу народу, якого не бачила і не чула вже років 10.
    Сайт захоплює тим, що реально не потрібно звертатися до "Ключового моменту" чи "Жди меня". Цікаво зустріти людей, котрі в свій час займали часточку твого життя. Але, на мою думку, коли хочеться почитати чогось цікавого і мудрого, поспілкуватися з хорошими і приємними людьми, висловити свою думку, тоді вам на наш форум, однозначно.

• Подобається Подобається x 10
  4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Будь проклят тот день когда я сел за баранку этого пылесоса!!!!! Тобто зареєструвався на однокласниках ))) половина робочого дня на вітер, тобто на інтернет, треба з цим завязувати. Але ідея супер ну і реалізація не підвела, мені подобається.

• Подобається Подобається x 7
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я легко...
    Пішов,подивився...довго не сидю..

• Подобається Подобається x 8
  6. Nadijka

Nadijka мрійниця...

На ЛФ цікавіше, правда?

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Аналогічно.
    Можливо навіть ще легше - в мене жінка в "аднокласніках" на сторінці керує. Всім без вийнятку - фотками, повідомленнями... Навіть не знаю толком, які там в мене фотографії стоять і хто "в друзьях".
    Кличе лише, щоб запитати хто то такий і чи я когось не впізнаю.

Пи.Си.: можливо тому, що ми з дружиною в одній школі вчилися, хоча виявили то вже по женячці.

8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

класссс!!!

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Той ЛФ затягує як болото. Я завтра їду в Київ на два дні, то не знаю як витримаю без ЛФ!:sad:

10. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

В мене рецедив- я знов зайшла на "однокласники" :sad:

11. bora

bora Well-Known Member

Є рецепт - згадати як давно не бачили добру подругу, сестру, маму і т.д.))) Я ще скільки маю роботи собі згадую.
    І відпадає бажання туди взагалі заходити. На корню зникає)) Хоча на ЛФ це не надто поширюється)

• Подобається Подобається x 3
  12. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

молоток, вата, йод...

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Я кожний день зарікаюсь, що більше туди "ні ногой" але в мене день починається з того, що я дивлюсь хто новий з'явився чи в мене на сторінці, а особливо в моїй школі, бо інститути (в мене їх два), якось не особливо! Це "болєзнь", але я вам надрукую цитату, яку мені прислали! Смішно!

Додано через 39 хвилин
    Ні, народ, звиняйте, не надрукую! Бо думала, що в "однокласниках" є, а виявилось, що я вже її стерла, хіба би в моєї сестри збереглось! Там був прікол "10 причин почему нам надо завязывать с одноклассниками",може хтось має?

14. Forpost

Forpost Стоїк

Следствие установило убийц журналиста Шурпаева через "Одноклассников". http://www.newsru.com/russia/27mar2008/odnoklass.html Последний пост http://shurpaev.livejournal.com/95351.html

• Подобається Подобається x 1
  15. парабеллум

парабеллум Active Member

Як колись казав пан Шрек на цьому форумі .Ні за яких обставин ,ніколи невказуй свої конфедиційні дані в інтернет анкетах. У випадку однокласників я повністю з ним погоджуюсь.:ninja:

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Най ми на хвіст солі насиплять...

17. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а мені більше Вконтакте подобається.

• Подобається Подобається x 3
  18. Linda

Linda Member

підтримую!
    сьогодні зареєструвалась...і знайшла однокласницю,яка в Суми виїхала, 8 років не чулись,не бачились..)) Така рада!!!!!!!)))))))))

• Подобається Подобається x 2
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

Сын пришел ко мне, шельмец, И спросил с тоскою: "Одноклассники, отец - Что это такое? Это что за сайт такой, Где седые люди, На реал махнув рукой, Утопают в блуде? Где к изменам виден путь, Цель ясна, и средства, Где хотят себя вернуть В брежневское детство? Где нарушен их покой? Где проводят ночи? Это что ж за сайт такой - Объясни мне, отче?" Я привлек сынка к себе И сказал с тоскою: "База данных ФСБ - Вот что мы такое!!!

• Подобається Подобається x 9
  20. Юстина

Юстина молода мама

Всім користувачам! Сьогодні отримала попередження від коліжанки!

В Одноклассники запустили вирус.Перешли это сообщение всем людям с твоего контактного листа.Чтобы они не добавляли в контакт "ТРОПАХ(292-222-820),потому что это вирус.Его имя Денис Зиег,он просится в друзья.Он разрушает весь жесткий диск.Если его схватит кто-то из твоего списка,то ты тоже.

а де твій аватар? :)