Відповідь: www.odnoklassniki.ru odnoklassniki.ru чудовий сайт. я знайшла там багато своїх колишніх однокласників та просто знайомих.
Відповідь: www.odnoklassniki.ru А я тут зарееструвалась. Купа людей з моєї школи теж мене знайшли. Клас! Я вiдновила зв'язок з людьми яких давно не бачила i не чула. Приємно так
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Я недавно зареєструвалась на vkontake.ru. Знайшла двох однокласників, знайомих, яких 100 років не бачила.. А мене знайшли брати з Білорусії!! :radist: А ще я знайшла товариство людей, які мають таке ж прізвище, як і в мене :D Незвично так, я ж ніколи не зустрічала ніде нікого з таким прізвищем До речі, кажуть, що сайти зроблені на замовлення російських спецслужб..
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Цілком може бути... в цьому зварйованому світі... А я на "однокласнікі сру" маю особисту образу... Жінка так захопилася, більше від "Рабині Ізаури"... до другої ночі може сидіти... Звідси три основні негативи: 1. не дає мені компутера, в нас вже боротьба за нього... 2. не дає мені вночі спати, треба накінець кумпутер в іншу кімнату перенести... 3. не да:shutup: ... коротше, голова в неї часто боліти стала...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru kYula аккаунт, тільки отримавши посилання від вже існуючого користувача (при такому підході вибудовується дерево знайомств і зв'язків kYula Точнісінько як на Львівському форумі ,нові тільки по запрошенню існуючих Додано через 8 хвилин kYula аккаунт, тільки отримавши посилання від вже існуючого користувача (при такому підході вибудовується дерево знайомств і зв'язків kYula Точнісінько як на Львівському форумі ,нові тільки по запрошенню існуючих
Відповідь: www.odnoklassniki.ru я там не зареєстрований (так само як і на фффконтактє), і реєструватися ніколи не буду!.. з вище описаних причин.... хіба напишу якісь бздури....
Відповідь: www.odnoklassniki.ru 2-й отдел инфомационного управления ФСБ РФ уведомляет - база данных пользователей vkontake.ru не пересекается с базой пользователей odnoklassniki.ru. Поэтому убедительно просим зарегистрироваться на обоих ресурсах нашего управления. Спасибо за участие.
Відповідь: www.odnoklassniki.ru а я зареєстрована в контакте ..і є з того довольна ..знайшла теж однофамільців, сестру троюрідку, купа знацомих, які повиїжали, і т.д.
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Жарти - жартами, але: Берегись, "Одноклассники.ру" –проект российского ФСБ: Истерия по поводу мониторинга социальных сетей федеральными службами России принесла свои плоды — чиновники осознали реальную возможность поимки должников и преступников с помощью "В контакте" и "Одноклассников". В частности, с помощью последних удалось выйти на след должника. Разоблачение сайта «Одноклассников» вызвало недовольство ФСБ За проектом «Одноклассники.ру» стоит ФСБ
Відповідь: www.odnoklassniki.ru СУдове засідання. Суддя: -Ви знаєте цю людину? Підсудний: -Ні. Суддя: -А чому він у вас в друзях на "Однокласниках.ру"?
Відповідь: www.odnoklassniki.ru KYula, вибачте за офтоп: що означає цифра в дужках у Вашому підписі ? Яка змінюється ? Чи це ФСБ підставило невдалий скрипт, який мусив бачити тільки хтось один ? Ой, а може тільки я бачу ті цифри ?
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Все просто - це кількість Днів до Весни! Скоро сонечко пригріє, потечуть струмки, темний гай зазеленіє, зацвітуть квітки!
Відповідь: www.odnoklassniki.ru я теж про це подумав, з самого початку, як зайшов туди... Додано через 1 хвилину А давайте навалимо туди всякої фіґні....
Відповідь: www.odnoklassniki.ru ще такого ж типу сайт vkontakte.ru я там знайшла також багато однокласників колишніх і одногрупників.
Відповідь: www.odnoklassniki.ru а в мене з однокласниками дуже хороші стосунки. взагалі клас дуже дружній))) хоч в нас зара форма(бордовий піджак і чорна спідниця або штани), але всеодно клас прикольний)) жаль тільки, шо минулого року одного приколіста вигнали зі школи... ми так з його приколів сміялись))) він постійно з вчителів приколювався))гг))
Відповідь: www.odnoklassniki.ru Я контактах сижу. Мені подобається можливість створення закритих груп і обмін інформацією між членами групи. У нас є команда на змаганя. Через ВКонтакте зручно - розміслав повідомлення про зустріч і тому подібне. А щодо ФСБ .... бздура ... СБУ нічим не поступається ...
Відповідь: www.odnoklassniki.ru я на однокласниках зареєстрований але там мої фото і все. хто знає то по прізвищу або по фото хай орієнтуються О себе то виглядає так: О жизни Блок не заполнен. Редактировать блок Об учебе Блок не заполнен. Редактировать блок О службе Блок не заполнен. Редактировать блок О работе Блок не заполнен. Редактировать блок Разное Блок не заполнен. Редактировать блок Додано через 27 хвилин усьо пише тепер так О жизни Спеціально для різних спецслужб: Живу в Бандерівському Львові на вулиці Дж. Дудаєва